pokemon Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 A ja myślę koledzy, że nie tędy droga, choć was rozumiem :)bagnetSS- mam dla Ciebie propozycję. Czy chcesz przystąpić do naszej kompaniji ?
huk 100 Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 pokemon A którędy ta droga ? przez zieloną granice z karabinami ? i robieniem sobie fotek z bronią śpiących wopków hehehhe przecież można się poszczeć ze śmiechu –on ma nas wszystkich w d….. czy ty tego nie widzisz ? Trochę się uspokoił po drugim medalu –ale pożyjemy zobaczymy nigdy nie mówię nigdy -pozdro
pokemon Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 Ja myślę, że liczył na wyrozumiałość, a nie działanie alergiczne, a że się można posmiać, no to chyba fajnie co nie? Jak czytają to inni to też sie posmieją i przynajmniej stwierdzą, że jesteśmy fajne chłopaki" :)
Bocian Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 bagnetSSpo pierwsze - każdy dział ma swojego moderatora i to on usuwa posty - Hitboy opiekuje się tylko Towarzyskimpo drugie - Twoim problemem jest ciągłe obrażanie innych ludzi, nie masz szacunku do innych my nie będziemy go mieli dla Ciebiepo trzecie - nie ma obowiązku pisania na tym forum, można włączyć sobie na przykład MTV w TV albo pograć w bierkipo czwarte - to ja i właściciel tego forum określamy regulamin i kogo wizyt sobie nie życzymy więc jeżeli nie odpowiada Ci tenże regulamin forum to żegnamypo piąte - żaden pseudo kozak nie będzie tu na forum obrażał innych, jeżeli nie potrafisz utrzymać nerwów na wodzy ćwicz je obierając słonecznik - polecampo szóste - metoda na kozaków jest jedna - będziemy usuwać KAŻDY dodany przez Ciebie post, nawet normalny - każdy najdrobniejszy post, będę osobiście blokował każdą lokalizację sieciową z której będziesz próbował wyskoczyć, każdy nowy login jaki założysz, mam do tego wystarczające możliwości i narzędzia. Samotne wilki nie potrafiące żyć w grupie w lesie przeważnie idą na odstrzał. Chcesz sie pochwalić znaleziskami super ale nie obrażaj przy tym ludzi. A Was Panowie upominam - nie karmić Trolla
pokemon Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 Amen :)A teraz dowcip na rozładowanie sytuacji:Franek i Bolek postanowili rozerwać się na wiejskiej dyskotece. Bolek mówi tak:- Franiu! Ja tam wpadam, biorę po kolei ich za szyję i wyrzucam przez okno, a Ty tylko licz!No dobra odparł Franek. Bolek wszedł na salę. Rozruba na całego. W końcu wylatuje gościu przez okno, a Franek liczy:- Raaaaazzzzz,...A tu odpowiedź:-Franek nie licz! To ja!:)
bagnetSS Napisano 17 Listopad 2007 Napisano 17 Listopad 2007 e tam dobre slabe:-dhitboy,nie odpowiedziales na moje pytania jak zmienic haslo do nika,czemu dostalem zolta kartke i dlaczego to forum niema wgladu w usuwane posty ,ja tyle swietnych postow wyslalem ostatnio ze zdjeciami z bieszczad tydzien temu i z kupa bagnetow i z tymi unikatowymi klamrami,nie pisz mi ze bocian to usunol bo znam go dobrze i on nie jest taki,ty swierzy jestes i moze ci sie pomylilu moje posty z postami pawla80 albo jakiegos innego%$#@#$%$#@ syna i dlatego, i wszystkie skasowane,dzis bylem szczesliwy ze moglem sie tu zalogowac,pacze" jak to huk mowi, a ja mam dwie zolte kartki,i tak sie pytam od kogo to dostale?%@##@%$*((&^%$#!@i ile kartek sie ma zeby sie mialo bana bo ja juz nieche bana bo juz wszystkie maile mam zajete na kazdym serwerze i sobie obiecalem ze to ostatni moj nik na tym forum,wiem ze mnie nie lubicie napisz jak sie usuwa te kartki zolte albo po jakim czasie one same(no wiesz ile klamer ma za to ci wyslac na ten adress co ostanio:-)) znikaja to bede wiedzial ile mam tu nie wchodzic zeby konto wyczyscisc:-D?:-Dacha pozdrawiam milosnikow exploracji,to moj ostani post na dzis,bo wlasnie bede sie teraz wglebial w przewodnik po kamieniu podolskim a moze i o chocim zachacze kto wie kto wie ,:-dtak sie zyje panowie juz niedlugo atakuje z wykrywka nasze najslynniejsze twierdze,i chyba bede tam pierwszyyyy wiecie co tam mozna wykopac>??hehe to sie nawet archeologom w PL nie snilo:-Dpozdro.master of disaster" ewentualnie wladaca bieszcad:-D-na ziemiach polskich za granica(lwow wilno itd czas zabrac im choc to co nasi tam ukryli:-D),miejsce polskaa system samowolka cel to forsa.........."za dwa tygodnie jadeee i mam wejscie nawet w podziemia woloszanski to pikus przy mnie:-D
cis Napisano 17 Listopad 2007 Napisano 17 Listopad 2007 Na tą podłą zimową pogodę, post eliksir, nastrój poprawiony :). Dzięki Ci :).pozdrawiam
Hitboy64 Napisano 17 Listopad 2007 Napisano 17 Listopad 2007 bagnetSS 1. hitboy,nie odpowiedziales na moje pytania jak zmienic haslo do nika,"- nie dostałem takiego pytanka...2. a tyle swietnych postow wyslalem ostatnio ze zdjeciami z bieszczad tydzien temu i z kupa bagnetow i z tymi unikatowymi klamrami,nie pisz mi ze bocian to usunol bo znam go dobrze i on nie jest taki,ty swierzy jestes i moze ci sie pomylilu moje posty z postami pawla80 albo jakiegos innego%$#@#$%$#@ syna i dlatego, i wszystkie skasowane,dzis bylem szczesliwy ze moglem sie tu zalogowac,"- Ja moderuje TYLKO Towarzyskie... Jeśli każdy z nas ma swoje zadania to nie pcha się do innych działów naprawiać by nie przeszkadzać sobie, ewentualnie zwracamy uwagę kolegi na taki a taki wątek...3. ile kartek sie ma zeby sie mialo bana"- 3pozdro Hitboy64
karpik Napisano 17 Listopad 2007 Autor Napisano 17 Listopad 2007 Spoko bagnet- 3 żółte można mieć, to ta czwarta jest zabójcza;))
huk 100 Napisano 17 Listopad 2007 Napisano 17 Listopad 2007 Czy ja dobrze zrozumiałem !!!! Ale jaja Bagnet chcesz Hitowi wysłać klamerki za zdjęcie medali ?? hehehehehh Hiciu rzuć -100 klamerek jak kolega Bagnet z Bieszczad to będzie wiedział do kogo się zgłosić w Lesku po tyle klamerek tam jest jeden gość co dysponuje takimi ilościami heheheh- czasami się zastanawiam Bagnet czy ty masz więcej jak 10 lat ? heheheh -pozdro
bagnetSS Napisano 17 Listopad 2007 Napisano 17 Listopad 2007 spoko ,ja mam dopiero" dwie kartki to jeszcze troche pociagne:-)cos chyba zes sie dzis napil panie huku zabardzo,nic nie wspominalem o wymianie z hitboyem fantami,zabardzo cos podejrzliwy jestes co do naszego moderatora,ale moze to dlatego ze stary lis jestes i chcialbys biesy dla siebie zatrzymac,hmmm ciezko mi cie jest ganic za to bo cie rozumie doskonale,zazdrosc twoja az przebija przez monitor,na wiosne dam miejscowke dla hita i gwarantuje ci ze pogryziesz klawiature ze zlosci bo byles obok tego miejsca duzo razy:-D
MK Napisano 18 Listopad 2007 Napisano 18 Listopad 2007 bagnetSS, przecież Bieszczady są Twoje, spuścisz hukowi łomot, weźmiesz wykrywacz, obijesz twarz, jak wielu poszukiwaczom. W czym widzisz problem?
bagnetSS Napisano 18 Listopad 2007 Napisano 18 Listopad 2007 slaby ma huk wykrywacz:-Dniema co brac takiego zlomuja za darmo nie daje lomotu jak to sie wyraziles MK,jak ktos bawi sie trupami, drze morde w lesie czy tez zbiera zwykle luski i opyla na zlomie, to wtedy zabieram wykrywki,wlasciwie to ludzie sami je porzucaja i uciekaja,w wiekszosci musze tez pozniej ich fanty znosic na dol:-)zreszta szybko sie nie spotkamy na szlaku bo snieg lezy to raz ,dwa ze po ostatnim moim wyjezdzie w okolice suchych rzek(wiem wiem nie lubicie jak podaje miejscowosci wy wolicie grypsem sypac aby nikt tam nie pojechal ale ja mam to gdzies)wiec no wlasnie dam wam zdjecie co tam znalazlem i sie zalamalem, zmarnowalem 3 godziny na szrot,lepiej wyskoczyc za zielona:-Dtam raj i cudenka sa:-D
huk 100 Napisano 18 Listopad 2007 Napisano 18 Listopad 2007 Bagnet ale to nie są fanty z Biesów -a mam pytanko jeszcze czemu na fotce z twoim imieniem jest taka duża czarna podkładka ? Co sie tyczy pokazywania Hitowi miejscówek -to dla mnie żadna nowość !Mam nadzieje że znajdzie więcej niż pokazujesz -pozdrawiam i życzę powodzenia .
cis Napisano 18 Listopad 2007 Napisano 18 Listopad 2007 Nawet wiosenna trawka prześwituje :) trzeba jechać :)pozdr.
huk 100 Napisano 18 Listopad 2007 Napisano 18 Listopad 2007 bagnetSS pisałem już tu gdzieś że jeżeli ktoś nie daje się polubić to po prostu sie go ignoruje albo akceptuje takiego jakim jest -wiem ja też jestem z tych ciężkich umysłowo heheheh ale to co ty wypisujesz na naprawdę albo coś bierzesz albo już taki jesteś -myślę jednak że taki jesteś więc będę już tylko śledził twoje posty jak sie pogrążasz -widzę że już uzbierałeś na skaner -bo wcześniej pisałeś że nie możesz dać zdjęć bo nie masz skanera -piszesz coś o jakichś bagnetach co ci je Bocian wykasował ? a piszesz że Bocian to twój kolega ? coś tak nie konstruktywnie ! A może ty tylko taki szum robisz że jakieś smutne bagnety z Biesów wykopałeś ? A pisałeś wcześniej że ich już nie zabierasz tylko zostawiasz ?Bardzo sie denerwuję jak cie długo nie ma na forum Odkrywcy -więc przed banem nie marnuj czasu –weź pigułkę - fikcja przynosi więcej wrażeń niż rzeczywistość czekam na następne twoje posty z niecierpliwością .Ch …. dla forumowiczów Bemwice dla przewodników ! Ikony dla Upowców ! Złom dla Hut ! Bagnety dla Bagnetów ! Bieszczady dla Biesiadników ! Tak Bagnet jesteś wielki !!!!! tylko trochę zardzewiały heheheh-pozdro
karpik Napisano 18 Listopad 2007 Autor Napisano 18 Listopad 2007 Z tą wiosenną trawą to różnie. U mnie drzewa pąki puszczają.
Szwecja Napisano 19 Listopad 2007 Napisano 19 Listopad 2007 Widze że Huk wychodował swojego własnego pokemona :]Bagnet jak tam BMW i ikony ?
danieloff Napisano 19 Listopad 2007 Napisano 19 Listopad 2007 A dla mnie BagnetSS jest idolem, chcę być taki jak on, mieć tyle fantów, czarne BMW i takie przygody. BagnecieSS mam do Ciebie prośbę, nie stać mnie na czarne BMW i chyba nigdy nie wykopię takich fantów jak Ty (bo Ty już je wykopałeś), ale chociaż chcę się do Ciebie upodobnić, napisz mi wiec, proszę, jaki nosisz dres - jaki na codzień i jaki do kościoła? Mnie nie stać pewnie na taki dres, ale u Wietnamczyków kupię podobny jak nosisz Ty i Twoi koledzy z siłowni. Napisz, proszę, zależy mi na tym, bardzo. Aha - i zrobię chromowane progi w moim fiacie takie jak Ty masz.P.S.: Wczoraj trafiłem klamerkę i też wyrzuciłem ja pod drzewo!
Bocian Napisano 19 Listopad 2007 Napisano 19 Listopad 2007 Panowie teraz to go sami prowokujecie i to nie jest fair.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.