ZUBIKED Napisano 18 Październik 2007 Autor Napisano 18 Październik 2007 http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=9309858&rfbawp=1192727254.476&ticaid=14a9bO Boże !Szkoda chłopakaWybuch moze razić po necie !Ktoś zna szczegóły ?
ZUBIKED Napisano 18 Październik 2007 Autor Napisano 18 Październik 2007 NIE ZNOSIĆ DZIADOSTWA DO DOMU !!!
kuba321 Napisano 18 Październik 2007 Napisano 18 Październik 2007 Kolejny BARAN... bez komentarza......CirrusCX
8total4 Napisano 18 Październik 2007 Napisano 18 Październik 2007 żal..dziecko to bym jeszcze zrozumial, może nie rozumiec co ma w ręce..ale takich jak ten przypadek, powinno sie izolowac.pozdrawiam!
karpik Napisano 18 Październik 2007 Napisano 18 Październik 2007 Dlatego trudno się dziwić opnią na temat Szukaczy.Człowiek nie znający środowiska" osądzi jednoznacznie- debilE zbierają bomby" a ja wiem, że tylko debil zbiera bomby. Pewnie miał się za specjalistę, sporo pewnie rozbroił i się wkońcu niemiło zdziwił.............................
Saper93 Napisano 18 Październik 2007 Napisano 18 Październik 2007 Po pierwsze: szkoda chłopakaPo drugie: kolejny powód dla policji żeby nazwac nas psycholami, przestepcami itp. Pozdrawiam!
Saper93 Napisano 18 Październik 2007 Napisano 18 Październik 2007 Najpierw ta kolekcja nierozbrojonej amuncji w poznaniu, a teraz wybuch w lublinie. To sie źle dla nas skonczy! Pozdrawiam!
karpik Napisano 18 Październik 2007 Napisano 18 Październik 2007 Czy to bezpodstawny powód???? To przcież psychol i przestępca.W sumie, ja też jestem przestępcą, mam wykrywacz.Trzeba go umieć używać tak jak czaszki(czasami;)Pozdrawiam.
woytas Napisano 18 Październik 2007 Napisano 18 Październik 2007 cytatPrawdopodobnie 20-latek był zbieraczem niewypałów z okresu wojny - jesescie tacy sami? Bo ja nie
martian. Napisano 18 Październik 2007 Napisano 18 Październik 2007 Saper93, może przestał byś się wypowiadać w tym temacie bo twoje poprzednie wypowiedzi świadczą zupełnie o czymś innym niż piszeszw teraz .Chyba, że nabrałeś rozumu....
poldek Napisano 18 Październik 2007 Napisano 18 Październik 2007 Od czasów kiedy w szkołach przestano uczyć pewnych zachowań sytuacje zaczęły się nasilać .To efekt braku wyobraźni i pewnego przedmiotu.Wiele lat temu nasz kolega bezbłędnie ocenił zagrożenie na jednej z plaż a były to beczki z iperytem miał wtedy 15 –lat !!! Cztery lata później był już trepem :-)Dziś by zaczęli w tym grzebać bo ładnie wygląda zbrylony.Tego typu goście robią wielką krzywdę środowisku poszukiwaczy i sam by zadzwonił po psiarnie jak bym miał takiego głąba za sąsiada .pozdrawiam.
BLANK Napisano 18 Październik 2007 Napisano 18 Październik 2007 Dlatego media, policja i ludzie nie mający pojęcia o tym co robimy w takich przypadkach uważają nas za takich jakich uważają i takie jest prawo a nie inne. Trzeba być ograniczonym żeby w domowych warunkach SAMEMU nie znając sie rozbrajać bomby. :-(Pozdro
Darek419 Napisano 18 Październik 2007 Napisano 18 Październik 2007 Toż to wariat.http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4591336.html
ZUBIKED Napisano 19 Październik 2007 Autor Napisano 19 Październik 2007 Mam pytanie ktore odpowiedź po części niech bedzie przestrogą dla innych ekstemalnych zbieraczy. OtóżCo dalej z tym chłopakiem ?Jedno co napewno widadomo to fakt że zostanie kalekąNapewno zostaną jemu postawione zarzuty : posiadania i narażenia życia ....Ale czy bedzie miał jakieś odszkodowanie ?Czy może liczyć na rente inwalidzką ?
Cyrograf15 Napisano 19 Październik 2007 Napisano 19 Październik 2007 Sam sobie winien. Młody człowiek został kaleką, szczęście w nieszczęściu że nie było innych ofiar. Dokąd ludzie nie pojmą żeby nie ruszać gówna to nie będzie śmierdzało, to takie tragedie będą. Niestety stale są następcy, widać selekcja naturalna idiotów jest nieunikniona.Wojtek
janowicz Napisano 19 Październik 2007 Napisano 19 Październik 2007 Ograniczony to ten co w domu rozbraja bomby. A ten co tylko je do domu przynosi już nie? A ten co specjalnie szuka, by przynieść do domu?
danieloff Napisano 19 Październik 2007 Napisano 19 Październik 2007 Człowiek sobie spokojnie śmiga po lasach szukając klamerki lub orzełka, a przez takich zbieraczy" patrzą na nas jak na potencjalnych terrorystów. Naprawdę nie rozumiem, co kieruje ludźmi gromadzącymi w mieszkaniu w bloku niewybuchy i amunicję. Ani to ładne, ani bezpieczne, no, ale podobno o gustach się nie dyskutuje...
ja20 Napisano 19 Październik 2007 Napisano 19 Październik 2007 zbieranie amunicji nie jest niczym złym, pod warunkiem że nie jest niebezpieczna.Mam znajomego który zbiera pociski łuski, zapalniki.Kilka miesięcy temu była u niego policja, zabrała wszystko.Teraz odbiera swoją kolekcje, bo wszystko było puste.Pociski czasem można wykopać puste, zapalniki czasem po wybuchu nie są porozrywane, więc można wkręcić do pocisku.Niestety są idioci którzy, chcą mieć wszystko, zaraz, od razu komplet pocisk, zapalnik, łuska.Jeśli chą niech rozbrajają.Tylko niech idą z tym do lasu głęboko, gdzie nikt ich nie znajdzie, gdzie nikomu tym krzywdy nie zrobią!!!jak im się uda niech się cieszą, a jak nie to niech ich resztki gniją w lesie.Ale niech spi..ją z ty od bloków, od miejsc publicznych.Przecież gdyby ten idiota rozbrajał coś większego mógłby zabić domowników jak i sąsiadów.
trasher Napisano 20 Październik 2007 Napisano 20 Październik 2007 Pokazali w tv niektóre z pocisków,byłem w armii coś na ten temat wiem.Współczuje chłopakowi ale to DEBILSTWO trzymać taką amunicję w domu i to jeszcze w bloku!!!Mogło się skończyć dużo gorzej.Jeju!Jak niektórzy nie myślą...
dyl Napisano 20 Październik 2007 Napisano 20 Październik 2007 Zwyczajny piroman. Sądząc po zdięciach z poszukiwaczami nie ma nic wspólnego. Prędzej dobiorą się komuś do tyłka w armii.http://www.kurierlubelski.pl/module-dzial-viewpub-tid-9-pid-45278.html
ZUBIKED Napisano 27 Październik 2007 Autor Napisano 27 Październik 2007 Następny !!!http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=9336634&rfbawp=1193500838.217&ticaid=14b72
wolff Napisano 28 Październik 2007 Napisano 28 Październik 2007 Czy ci ludzie naprawde nie myślą........pozdr.wolff
ArtVee Napisano 30 Październik 2007 Napisano 30 Październik 2007 Tego chemika-eksplodatora ;) raczej nie można porównywać do zbieraczy rozrywek. Może zostanie polskim Noblem, jeśli przeżyje kolejne eksperymenty.Inna sprawa - na drugim zdjęciu w informacji z kuriera lubelskiego widać kubek zostań honorowym krwiodawcą". Memento...
crazyiwan Napisano 30 Październik 2007 Napisano 30 Październik 2007 Co za DEBIL. Takich ludzi sie powinno zamykać!!!! I to jeszcze student chemii. Kretyni są wśród nas! Pozdr Iwan
DJ MHz Napisano 30 Październik 2007 Napisano 30 Październik 2007 Takich kretynów" czyli piro amatorów jest w naszym kraju wiele :] i wiele z nich nie robi krzywdy. Pewno bawiło się dziecko w robienie NI3...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.