Skocz do zawartości

Zaginiony wątek ??

mac

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam pytanie Boćku, gdzie się podział wątek o filmie Idź i patrz " ??. Pytanie nie bez powodu, bo film choć nie nowy to godny dyskusji. Wystarczy powiedzieć że po nakręceniu filmu Idź i patrz" Klimow nie stworzył żadnego nowego filmu, ponieważ jak stwierdził wszystko co chciał osiągnąć w filmie już zrobił".
Napisano
Dzięki :)
Odkrywca powinien ufundować jakieś naszywki, sprawności jakieś dla tych, którzy przeżyją rodeo na ich wlasnej wyszukiwarce..
Napisano
Oglądanie najlepszego filmu w historii nakręconego o wojnie na Jutjubie, w dodatku w wersji angielskiej, w dodatku gdy jest on powszechnie dostępny to świętokradztwo.
Na YT to można sobie pooglądać trailery lub skecze śmieszne, ale nie całe filmy!
Napisano
Generalnie chodziło mi w pytaniu o ten wątek z tym całym filmem, a właściwie w 14-stu kawałkach. Tu odnalazłem film:

http://www.youtube.com/watch?v=WFjt0qmoNSA
Napisano
Kurcze. Człowiek cierpliwie tłumaczy, że to nie jest film do oglądania na Tjubie! Źe to zbrodnia, że w wersji angielskiej (czyli bez polskich napisów bystrzaku), że można go wszędzie wypożyczyć, kupić od baby ze stolika za 5 zeta (a jak ktoś koniecznie musi ZA DARMO to jest od lat w torrencie, na emulu itp), a tu - buch! i znowu pojawia się ten link!
Nawet jest odświeżony wątek o Idź i Patrz", gdzie można się na jego temat wypowiedzieć. Także o co Ci chodzi? o film? czy o to, żeby koniecznie obwieścić światu, że jest na YT w 14stu kawałkach..?

Ten wątek też do wywalenia. Jest irytujący.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie