mac Napisano 12 Październik 2007 Autor Napisano 12 Październik 2007 Mam pytanie Boćku, gdzie się podział wątek o filmie Idź i patrz " ??. Pytanie nie bez powodu, bo film choć nie nowy to godny dyskusji. Wystarczy powiedzieć że po nakręceniu filmu Idź i patrz" Klimow nie stworzył żadnego nowego filmu, ponieważ jak stwierdził wszystko co chciał osiągnąć w filmie już zrobił".
zelig Napisano 12 Październik 2007 Napisano 12 Październik 2007 Jestem pewien, że ten film był wielokrotnie walkowany na forum. Ale niestety cudowna forumowa wyszukiwarka milczy na ten temat.
MrSmith Napisano 12 Październik 2007 Napisano 12 Październik 2007 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=340314#343021Tu jest. Do głebokich poszukiwań" lepsza jest stara wyszukiwarka. :)
zelig Napisano 12 Październik 2007 Napisano 12 Październik 2007 Dzięki :)Odkrywca powinien ufundować jakieś naszywki, sprawności jakieś dla tych, którzy przeżyją rodeo na ich wlasnej wyszukiwarce..
balans Napisano 12 Październik 2007 Napisano 12 Październik 2007 O wielbłądach też coś było, ale znikło. Pewnie fatamorgana...
galicya Napisano 12 Październik 2007 Napisano 12 Październik 2007 No tak ale był jeszcze kilka dni temu inny wątek z linkiem do yo tube gdzie można było sobie spokojnie filmek zobaczyć.Wszystko znika ??
zelig Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 Oglądanie najlepszego filmu w historii nakręconego o wojnie na Jutjubie, w dodatku w wersji angielskiej, w dodatku gdy jest on powszechnie dostępny to świętokradztwo.Na YT to można sobie pooglądać trailery lub skecze śmieszne, ale nie całe filmy!
galicya Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 O przepraszam!Fragment oglądnąłem i był on w wersji orginalnej,czyli rosyjskiej.To też ma swój klimat.Zapewniam.
mac Napisano 13 Październik 2007 Autor Napisano 13 Październik 2007 Generalnie chodziło mi w pytaniu o ten wątek z tym całym filmem, a właściwie w 14-stu kawałkach. Tu odnalazłem film:http://www.youtube.com/watch?v=WFjt0qmoNSA
zelig Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 Kurcze. Człowiek cierpliwie tłumaczy, że to nie jest film do oglądania na Tjubie! Źe to zbrodnia, że w wersji angielskiej (czyli bez polskich napisów bystrzaku), że można go wszędzie wypożyczyć, kupić od baby ze stolika za 5 zeta (a jak ktoś koniecznie musi ZA DARMO to jest od lat w torrencie, na emulu itp), a tu - buch! i znowu pojawia się ten link!Nawet jest odświeżony wątek o Idź i Patrz", gdzie można się na jego temat wypowiedzieć. Także o co Ci chodzi? o film? czy o to, żeby koniecznie obwieścić światu, że jest na YT w 14stu kawałkach..?Ten wątek też do wywalenia. Jest irytujący.
mac Napisano 13 Październik 2007 Autor Napisano 13 Październik 2007 Czy każdy musi robić tak jak ty chcesz, Zelig ??
mac Napisano 13 Październik 2007 Autor Napisano 13 Październik 2007 No to najwyższy czas abyś się przyzwyczaił że tak nie jest i nie będzie :)))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.