Skocz do zawartości

Zniknięcie pokemona

Mirkoni

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Zauważyliscie koleżanki i koledzy ze od kilku dni brak wśród nas pokemona.....zawsze GO było wszędzie pełno, a teraz nic....tylko cisza... :-):-)
Czyżby jego znikniecie miało związek z TYM czerwonym wpisem administratora..??? :-):-):-)
Może na jakąs paczke się zrzucimy.. ???? :-):-):-)
Napisano
Nieładnie tak mówić o nieobecnych. Ale cóż, uchylę rąbka tajemnicy.....
Podobno wypełnia tajną misję jako poczwórny szpieg, gdzieś w Bengalu....
Napisano
TAK tez to zauważyłem. A najgorsze jest to, że w MONETY jest boratynka do ID a jak dobrze wiemy POKEMON by jej nie przepuścił :))) Pewnie nawiał za chlebem jak większość rodaków. Hehe albo kręcą nowe części POKEMONÓW i musiał się stawić na planie :]Pozdrawiam :)
.
.
.
CirrusCX
Napisano
widzę że wiele wątów macie do niego - bo to chyba nie troska o niego powoduje założenie takiego wątku -mam przykre doświadczenia na takich wątkach -no ale skoro jesteście w porzo no to rzucajcie jadem dalej -pozdro
Napisano
o to chyba nie troska o niego powoduje założenie takiego wątku "....wyluzuj huk 100 :-) nie napinaj się :-)
To jest owarzyskie" i myślę że pokemon podejdzie do mojej roski" o niego z poczuciem humoru....
Napisano
Oddział zostawił bez dowódcy. I co teraz?
Huku wyluzuj;) Nie widzę w tym wątku nikogo kto by źle mu życzył.
Oddział zostawił bez dowódcy. I co teraz?

Pozdrawiam:)
Napisano
Noooo najlepiej jest jak się wejdzie na spis ostatnich autorów, i prawie pod każdym jest napisane Pokemon :D Nie wiem czy kto kolwiek inny w tak krótkim czasie nabił tak dużo postów:) POKEMON WRACAJJ!!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie