Skocz do zawartości

Grizli znowu mruczy...

PATRON

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A to sensacja!!! Gratulacje dla panów K...:) czas aby w polsce stały się modne nowoczesne muzea na wzór zachodnio europejskich. Jeden działajacy Grizzly jest bardziej cenny niż zardzewiała wydmuszka Tigera.
Pozdrawiam
Napisano
Patron wiesz doskonale, że skorupy fragmentaryczne, ale kocie są ważniejsze niż misie:-) Jaca nie znasz odpowiedzi? każdy z nas, kto nie jest Warsem, uruchamia pojazdy, żeby łatwiej było nimi przejechać przez granicę, żeby je opchnąć za ojro. Polskie muzea dbając o bezpieczeństwo pojazdów robią za to wszystko żeby ich nie uruchamiać, żebyśmy nimi na zachód potajemnie nie wyjechali.
Napisano
Napisze inaczej.Jezeli jest to bezinteresowne to jak najbardziej SŁAWA.Ale jakoś nie jestem przekonany.Przekonajcie mnie ze nie mam racji.Jestem tylko człowiekiem i jak to człowiek mogę sie mylic a teraz Wasza sprawa abym został nawrócony.
Co do Warsa to moze to Wam nie w smak ale swoimi działaniami zrobił to że teraz nie tak łatwo za granice wywedrowac z towarem.I być moze ze i to też zasługa Warsa( w końcu troche na panzer farmie namieszał).
Patron Jazłowiek przekonajcie mnie że to działanie jest bezinteresowne.(a tak poza konkursem kto jest włascicielem tego sprzętu?).
Pozdrawiam
Napisano
Miło że panowie K. zrobili coś dla tego kraju . Choć na pełną rehabilitacje imienia musza się jeszcze napracować. Ale jakoś w bezinteresowność nie wierze (jeszcze ) .
W każdym razie gratuluje .
Ale czekam z drżeniem serca na 7TP.
Pozdrawiam.
Poldek.
Napisano
Patron, ale przecież Grizzly jak zamruczał to zaraz pojechał na Łotwę.
I po dwóch tygodniach z tamtąd wrócił. I dalej mruczy....

Jaca, ja już ci mówiłem, żebyś nic nie pisał. Stary zajmij się czymś innym. Bo w międzyczasie jak ty piszesz te swoje wypociny ludzie, na których plujesz ( Kęszyccy, Patron czy ja) albo ich znajomi własnie wyciągają i uruchamiają kolejnego sprzęta.
Więc ty sobie pisz tak dalej. Ale jak ktoś potem bedzie miał pretensje, że nie chcemy o niczym informować, to niech wie, że przez takich komputerowych pisarzy jak ty czy Wars.

pozdrawiam
Napisano
Jak na razie to na nikogo nie pluję.Napisałem nie raz co Bracia złego zrobili i to nazywasz pluciem?Prosiłem wiele razy zeby udostępnic informacje co dalej ze sprzętem się stało ale zaraz jest ze pluję.Akagi rwij sprzętów wiele życzę Ci jak najlepiej uruchom je i nawet za kasę udostępniaj ALE W TYM KRAJU. Czy to jest nieopłacalne?To na kiego diabła wyciągasz?
Pozdrawiam
Napisano
ja w kwestii merytorycznej mruczy tzn silnik jest uruchomiony czy lepsza wersja mruczenia tzn że jeździ - bo jeśli jeździ to może jakiś filmik z jazdy,
oczywiście pełny szacunek dla uruchamiaczy
Napisano
Panowie ... zastanówcie się jeśli żeby zrobić sobie zdjęcia klamotów z MWP trzeba uzyskać zgodę dyrektora ( była dyskusja na forum) to chyba nie sądzicie że aby pokazać film jest inaczej. jeśli MWP uzna że warto zamieścić takie coś w necie to chyba potrafi to samo zrobić ...
a to że uzna że nie warto to jestem pewien ....

pzdr PATRON FWP

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie