8total4 Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 ja kopię tam gdzie wejdę hehe :)ten grenadier akurat nie z piasku,a z lekkiej ziemi ornej, a 28-ka z szufladki :)a Latający Holender codziennie podnosi ciśnienie stanami zdobyczy.. wielki szacun! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 Wybacz L.H.,że w tym wątku,ale czy to też jest wz.28,chyba kiedyś chromowany.Guz Pol.,dół chyba:w Warszawie.Policja Państwowa?Total,tak przy okazji.:o) Pozdro.* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 8 Listopad 2008 Share Napisano 8 Listopad 2008 wz.28 stylizowany na stare srebro, czyli dla szeregowca..pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 8 Listopad 2008 Share Napisano 8 Listopad 2008 Dzięki Total.Latający czekamy na następną porcję wrażeń. :o) Pozdro.* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 10 Listopad 2008 Autor Share Napisano 10 Listopad 2008 Dzisiejsza drobnica poletkowa : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 10 Listopad 2008 Autor Share Napisano 10 Listopad 2008 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 10 Listopad 2008 Autor Share Napisano 10 Listopad 2008 Zakrętka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 10 Listopad 2008 Autor Share Napisano 10 Listopad 2008 podkówka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 10 Listopad 2008 Autor Share Napisano 10 Listopad 2008 klamerka prima" ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 10 Listopad 2008 Autor Share Napisano 10 Listopad 2008 Obrączka,chyba srebrna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 10 Listopad 2008 Autor Share Napisano 10 Listopad 2008 Próby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 10 Listopad 2008 Autor Share Napisano 10 Listopad 2008 jakaś moneta po raz pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 10 Listopad 2008 Autor Share Napisano 10 Listopad 2008 Tył.Wstawię póżniej do ID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 10 Listopad 2008 Autor Share Napisano 10 Listopad 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 10 Listopad 2008 Autor Share Napisano 10 Listopad 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 10 Listopad 2008 Autor Share Napisano 10 Listopad 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 10 Listopad 2008 Autor Share Napisano 10 Listopad 2008 Jasny gwint ! coś pokręciłem i wkleiło mi się to samo.Do następnego razu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 10 Listopad 2008 Share Napisano 10 Listopad 2008 Tłoczek z początku XX w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 10 Listopad 2008 Share Napisano 10 Listopad 2008 latający mam pytanko , chodzi mi o ta klamerke PIRMA paris. ja taka sama trafiłem w sierpniu . może wiesz jaki to jest okres(wiek) tej klameri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 10 Listopad 2008 Autor Share Napisano 10 Listopad 2008 Dzięki Karpik ! To Maciejowice Pana Zamoyskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan-eko Napisano 10 Listopad 2008 Share Napisano 10 Listopad 2008 niesamowita ta drobnica, robi wrażenie:) z jakim sprzętem chodzisz?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 10 Listopad 2008 Share Napisano 10 Listopad 2008 ladna dwójka !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 11 Listopad 2008 Autor Share Napisano 11 Listopad 2008 To byłoby wartościowe trafienie gdyby stan...ale cieszę się że jest !Klamerka prima" pierwsza taka,jeszcze nic nie szukałem na ten temat.Odkurzacz bardzo charakterystyczny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 11 Listopad 2008 Autor Share Napisano 11 Listopad 2008 Dzisiaj cieniutko.....wklejam,żeby nie było że zawsze są trafienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.