Mic112 Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 obawiam się że nawet te wybory niczego nie zmienią co z tego że zagłosujesz na partie A skoro zaraz znajdą się w niej politycy z B byle tylko utrzymać się u żłobu popatrzcie jaki to syf np sz.p lepper tyle wyroków prawomocnych i co śmieje się wszystkim w gęby nie mówiąc już o reszcie tych kryminałów prawda jest taka że te wybory to pic na wodę a społeczeństwo znalazło się między młotem a kowadłem praktycznie bez wyboru
herbstnebel Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 ale to będzie raczej dalej tvp3 tylko pewnie więcej dokumentalnych... i dobrze... sie chwalili ostatnio pasmem dokumentalnym, szczególnie tym nocnym - tam naprawdę fajne programy lecą. A w telegazecie Było, nie minęło" zostało - patrzałem dzisiaj.
lokfan Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Panowie!A może by tak te żale wylać w mailach do TVP.Rozmawiałem wczoraj z Adamem Sikorskim i jego ekipą, Oni pracują dalej normalnie i przygotowują następne materiały, a sprawa emisji należy już do telewizyjnych bonzów.Pokażmy im ,że mimo naszej iszowości " stanowimy jakąś siłę. Myślę,że nikt z osób odpowiedzialnych za ramówkę na to forum nie zagląda ,więc proponuję pokazać swe niezadowolenie u źródła.lokfan
sla.got Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Musiałem wyjechać w porze programu i nastawiłem video, mało mnie krew nie zalała jak zamiast red Sikorskiego zobaczyłem ten polityczny przekładaniec.TV3 od dzisiejszego ranka została telewizją informacyjną i Było nie minęło" będziemy musieli oglądać chyba tylko na Polonii.
grba Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Nie ma już TVP3. Teraz mamy kanał informacyjny TVP Info... Jak mawiał Dudała zmiany zmiany zmiany".
militarnik Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 kiedy Było nie MIneło leci na Polonii? i czy to nowe odcinki? a w ogóle wydaje mi sie że jak już im tak bardzo ten program przeszkadza to powinni umieszczać go w internecie - w archiwum ITVP na przykład. Jest tam miejsce dla masy programów to czemu nie i dla Było nie Mineło.
militarnik Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 ps. zapomniałem dopisać - czy ma ktoś może e-mail do pana Sikorskiego? albo jakiś inny kontakt ?
rjp71 Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Ja też czekałem,ale niestety...,myślałem że zobaczę coś na temat tych 5 TK zakopanych w mojej okolicy a zobaczyłem jakiegoś oszołoma.
Saper93 Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Witam!Dzisiaj myślałem że kur..cy dostane! Ja ty zjadłem śniadanko, i czekam! I się nie doczekałem! Moze wyjde na bachora ale miałem ochote wlecieć do tego fucking studia, ze stenem i wszystkich porozwalać! Pozdrawiam!
lokfan Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Militarnik- mam cotygodniowy kontakt z red. Sikorskim jak masz coś pilnego to napisz na priv. Ekipa z Sikorskim jest stale w rozjazdach ,wiec kontakt mailowy jest utrudniony. Lokfan
rjp71 Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Możesz dzwonić do TV LUBLIN 081 5324291.Z tego co mi mówił w czwartki i piątki jest na miejscu.
herbstnebel Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 nieśmiało może zasugeruję.. może ktoś z tunerem tv mógłby ripować w czynie społecznym poszczególne odcinki i dzielić się z użytkownikami. Albo wrzucać linki na takie forum dokument.com.pl (które zresztą bardzo polecam) i nie angażowałoby się forum odkrywcy wtedy... A w ogóle grzecznie spytać redaktora Sikorskiego o dostęp do archiwalnych odcinków - może na jakieś płytce, może na itvp to puszczą??? Podsunąć mu pomysł - myślę, ze sie ucieszy, co lokfan??
Adam Sikorski Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Myślę że musimy trochę poczekac' aż Było nie minęło dostanie stałą porę emisji. Od dawna noszono sie z zamiarem wprowadzenia kanału czysto informacyjnego - i to jest efekt ale bądźmy dobrej myśli. Sam byłem zaskoczony bo dzieci siedziały przed telewizorem w domu i dzwoniły do mnie że coś jest nie tak. Ukłony dla wszystkich.
herbstnebel Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 ooo :O :)Panie Redaktorze, a czy jest możliwość przeniesienia programu na platformę iTVP? Wtedy chyba o ile się nie mylę można go sobie po prostu puścić ze strony i leci, a i filmy dokumentalne chyba nie wymagają płacenia... Pozdrowienia...
lokfan Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Kiedyś rozmawiałem o tym z Adamem ,ale to nie takie proste ,bo oczywiście mimo ,że yło nie minęło" jest programem autorskim to prawa do emisji i sprzedaży ma producent programu. Może kiedyś uda się wydać ,lecz tego materiału jest całe mnóstwo, bo program istnieje już ładnych parę lat więc byłoby tego dość sporo. Może za chwilę będzie niespodzianka i odezwie się na forum tajemniczy ktoś" kto na tematy programu powie coś więcej!lokfan
herbstnebel Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 oczywiście, prawa autorskie - dlatego akcentuje te itvp, chyba najlepszy pomysł :)no, ładna niespodzianka:) teraz już jestem dobrej myśli ;)
acer Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Witamy Pana RedaktoraCóż z tego że pomysłów dużo - życzę jak najlepiej, ale był kiedyś Pan Redaktor Wołoszański, ze świetnymi programikami, ale brutalnie mówiąc został spuszczony.Prezesa Urbańskiego i Kierownictwa TVP nie przeskoczy się.
herbstnebel Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 Tak.... Dzisiaj leci o 00:49.....
wulfgar Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 Wołoszańskiego to chyba spuścil" z wizji prezes Kwiatkowski jeszcze o ile sie nie mylę. Zreszta tam chyba też poszło o kasę i prawa autorskie.
tm/39 Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 Nie dość ,że zmienili godzinę emisji programu to drugi tydzień z rzędu spada z Ramówki ".Czy tak wygląda misja TV publicznej ?To raczej stwierdzenie faktu niż pytanie .TVP - Dziaaadddyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy !!!
herbstnebel Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 Mówię wam - leci po północy dzisiaj!http://programregionalny.v2.tvp.pl/7,16.html
tm/39 Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 Dzięki kol.herbstnebel. Z drugiej strony godzina emisji tylko potwierdza moje stwierdzenie .Pozdrawiam .
herbstnebel Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 Spoko. No szkoda, że tak późno. Ale jest jeden niepowtarzalny plus na stan tego państwa na dzień dzisiejszy - są spooore szanse, że o tej porze już nie przerwą emisji :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.