Skocz do zawartości

Mówią, że WIN i AK -owcy to... bandyci

wylye

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Szanowni koledzy

Zakładam ten wątek by dać wam możliwość zapoznania się z postawami niektórych ludzi na tym forum, poczynając od dyskutantów, kończąc na administratorach.
Przed paroma dniami znalazłem 2letni wątek, w którym AK-wców spod znaku WIN - określa się mianem BANDYTÓW oto ten wątek;
http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=223386&id_forum=0#ost
W dniu 2007-09-30 o godzinie 14:50:00
Dokonałem kilku zdecydowanych (to prawda!) wpisów, liczyłem sie z tym, że i mnie się dostanie"
I... dostałem - szanowni koledzy :) Dostałem sporo - zajrzyjcie - cyrk" zaczyna się od 2007-09-30 14:50:00
Nie ma tego dużo.
Popatrzcie też na 2 żółte kartki - które otrzymałem, w ciągu kilkunastu minut. Nich będzie to dla was... przestrogą. Dla tych - którzy zechcą mówić źle o PRL-u
Zwróćcie uwagę, że administracja ukarała TYLKO mnie, za mocna słowa - obrońcę idei WIN, moim adwersarzom, którzy nie pozostali mi dłużni" włos a głowy nie spadł.
Spieszcie się z komentarzami - if any, ponieważ jestem pewien, że wątek niniejszy zostanie zablokowany lub usunięty, ja sam, zaś polegnę" już tu - z czerwoną kartką, może nawet po tym wpisie...
Pozdrawiam
Napisano
Cenzura na odkrywcy, cenzura na tropiciele-tajemnic.com ...
Jest gdzieś dla nas miejsce w sieci gdzie możemy przedstawić swoje poglądy? Proszę o info, chętnie skorzystam...
Napisano
To to była cenzura ???

Bo ja myślałem (i nadal tak uważam) że zwykła reakcja administracji/moderatorów na pewien uporczywy sposób prowadzenia dyskusji, nie znoszący zdań odrębnych i polegający na udowadnianiu swojej racji drogą obrzucania ad personam innych użytkowników obelgami, inwektywami i pomówieniami.

Fin
Napisano
Widzę acer, że jesteś... sędzią we własnej sprawie
Przecież, między innymi i Ty byłeś tam moim adwersarzem.
Więc - wybacz, ale twoja opinia w tej sprawie - nie jest, moim zdaniem obiektywna.
Napisano
Autorze...
...Popatrzcie też na 2 żółte kartki - które otrzymałem, w ciągu kilkunastu minut. Nich będzie to dla was... przestrogą. Dla tych - którzy zechcą mówić źle o PRL-u...
Dochowując form konwersacji - ustrzeżesz się przed kartkami...

czyli - nie gryź, w czasie rozmowy...

Poznając Historię - być może, dojdziesz do wniosku, że wszędzie bywało różnie, byli i bohaterzy i były kanalie...
Wiedza taka - być może, skłoni Cię do bardziej ostrożnych postaw, a na pewno do unikania uogólnień...
I, być może, zadziała to jako zrozumienie niewiedzy adwersarza...
czyli - Xiński był bandytą, bo ....

Ale nawet wtedy może się zdarzyć, że konkretne przypadki trudno będzie jednoznacznie ocenić moralnie...

(im więcej wiem, to twierdzenie) Wiem, że nic nie wiem.(będzie bardziej adekwatne)...
Napisano
Nawet nie zdajecie sobie sprawy ze znaczenia słowa cenzura.

Coś zostało usunięte? coś zostało poprawione po cichu? Znacie znaczenie tego słowa czy próbujecie tylko pokazać że jesteście pokrzywdzeni przez złych ludzi z forum i administracji?

Zacytuje sam siebie - dostałeś taka właśnie informację razem z kartką.

Dostajesz kolejna kartke i nie dorabiaj do tej decyzji ideologii. Nie interesuje mnie czy jestes za czarnymi czerwonymi zoltymi czy niebieskimi. Obrazasz ludzi w niewybredny nienawistny sposob. Nie ma obowiazku pisania na tym forum. Bocian"

Przekręcasz fakty, próbujesz manipulować ludźmi którzy to czytają, nie jesteś w stanie prowadzić normalnej dyskusji nie uderzając w nienawistny obrażający ton.

Żegnamy - idź tam gdzie nie ma cenzury", sugeruje dział komentarzy onetu.
Właśnie otrzymałeś bana.
Napisano
Ja - do takich jak wy, gdybym miał strzelać to tylko z gówna...
Czy to jest groźba karalna - Lokomotywy i AKMS-y różne"

Swiete slowa bracie :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie