wylye Napisano 2 Październik 2007 Autor Napisano 2 Październik 2007 Szanowni koledzyZakładam ten wątek by dać wam możliwość zapoznania się z postawami niektórych ludzi na tym forum, poczynając od dyskutantów, kończąc na administratorach.Przed paroma dniami znalazłem 2letni wątek, w którym AK-wców spod znaku WIN - określa się mianem BANDYTÓW oto ten wątek; http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=223386&id_forum=0#ostW dniu 2007-09-30 o godzinie 14:50:00Dokonałem kilku zdecydowanych (to prawda!) wpisów, liczyłem sie z tym, że i mnie się dostanie"I... dostałem - szanowni koledzy :) Dostałem sporo - zajrzyjcie - cyrk" zaczyna się od 2007-09-30 14:50:00Nie ma tego dużo.Popatrzcie też na 2 żółte kartki - które otrzymałem, w ciągu kilkunastu minut. Nich będzie to dla was... przestrogą. Dla tych - którzy zechcą mówić źle o PRL-uZwróćcie uwagę, że administracja ukarała TYLKO mnie, za mocna słowa - obrońcę idei WIN, moim adwersarzom, którzy nie pozostali mi dłużni" włos a głowy nie spadł.Spieszcie się z komentarzami - if any, ponieważ jestem pewien, że wątek niniejszy zostanie zablokowany lub usunięty, ja sam, zaś polegnę" już tu - z czerwoną kartką, może nawet po tym wpisie...Pozdrawiam
beret78 Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 Cenzura na odkrywcy, cenzura na tropiciele-tajemnic.com ...Jest gdzieś dla nas miejsce w sieci gdzie możemy przedstawić swoje poglądy? Proszę o info, chętnie skorzystam...
acer Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 To to była cenzura ???Bo ja myślałem (i nadal tak uważam) że zwykła reakcja administracji/moderatorów na pewien uporczywy sposób prowadzenia dyskusji, nie znoszący zdań odrębnych i polegający na udowadnianiu swojej racji drogą obrzucania ad personam innych użytkowników obelgami, inwektywami i pomówieniami.Fin
wylye Napisano 2 Październik 2007 Autor Napisano 2 Październik 2007 Widzę acer, że jesteś... sędzią we własnej sprawiePrzecież, między innymi i Ty byłeś tam moim adwersarzem.Więc - wybacz, ale twoja opinia w tej sprawie - nie jest, moim zdaniem obiektywna.
herbstnebel Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 wylye, ja powiedziałem, że Ciebie popieram ja i wielu ludzi na forum. Ale wołanie woytasa na dywanik do Pani Redaktor... no przegalopowałeś :>
kopijnik2 Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 Autorze......Popatrzcie też na 2 żółte kartki - które otrzymałem, w ciągu kilkunastu minut. Nich będzie to dla was... przestrogą. Dla tych - którzy zechcą mówić źle o PRL-u...Dochowując form konwersacji - ustrzeżesz się przed kartkami...czyli - nie gryź, w czasie rozmowy...Poznając Historię - być może, dojdziesz do wniosku, że wszędzie bywało różnie, byli i bohaterzy i były kanalie...Wiedza taka - być może, skłoni Cię do bardziej ostrożnych postaw, a na pewno do unikania uogólnień...I, być może, zadziała to jako zrozumienie niewiedzy adwersarza...czyli - Xiński był bandytą, bo ....Ale nawet wtedy może się zdarzyć, że konkretne przypadki trudno będzie jednoznacznie ocenić moralnie...(im więcej wiem, to twierdzenie) Wiem, że nic nie wiem.(będzie bardziej adekwatne)...
danieloff Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 Jesteście na tropie UKŁADU !!! Tajny spisek masońsko-lewacko-liberalno-oligarchiczno-korporacyjny przeciwko jedyniesłusznieipatriotyczniemyślącym...
grba Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 Cóż to jest prawda?" Poncjusz Piłat do Jezusa.
woytas Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 Panowie watek zmierza w niebezpieczne obszary...
grba Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 http://www.rzeczpospolita.pl/teksty/specjal_041002/specjal_a_12-6.F.jpgTyle lat a dla niektórych nadal aktualne...
Bocian Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 Nawet nie zdajecie sobie sprawy ze znaczenia słowa cenzura.Coś zostało usunięte? coś zostało poprawione po cichu? Znacie znaczenie tego słowa czy próbujecie tylko pokazać że jesteście pokrzywdzeni przez złych ludzi z forum i administracji?Zacytuje sam siebie - dostałeś taka właśnie informację razem z kartką. Dostajesz kolejna kartke i nie dorabiaj do tej decyzji ideologii. Nie interesuje mnie czy jestes za czarnymi czerwonymi zoltymi czy niebieskimi. Obrazasz ludzi w niewybredny nienawistny sposob. Nie ma obowiazku pisania na tym forum. Bocian"Przekręcasz fakty, próbujesz manipulować ludźmi którzy to czytają, nie jesteś w stanie prowadzić normalnej dyskusji nie uderzając w nienawistny obrażający ton.Żegnamy - idź tam gdzie nie ma cenzury", sugeruje dział komentarzy onetu. Właśnie otrzymałeś bana.
palacz Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 Ja - do takich jak wy, gdybym miał strzelać to tylko z gówna...Czy to jest groźba karalna - Lokomotywy i AKMS-y różne"Swiete slowa bracie :)
AKMS Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 Skrajny fanatyzm,jak widac ma wiele twarzy i zero rozumu, eh...
woytas Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 Panowie dajcie spokoj.Facet sam nie wiedzial czego chce. Szkoda tylko, ze napsul duzo krwi i zajechal watek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.