RAJTEKZKS Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 Rewers:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 13 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2008 Na ornych sezon się skończył. Trzeba było na nieużytki się wybrać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 18 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Dziś się nałaziłem 4,5 h i tylko takie efekty;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 18 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2008 No i jeszcze to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 18 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2008 2 str Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 18 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2008 I wczoraj troszkę. Nie widać nic na karteczce tylko zarys jakiej pieczęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 31 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2008 Jak bym miał szare mydło to bym się chyba wzion i pocion" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 31 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2008 A to dla czego....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 fajna Powstaniowka!gratsy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 31 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2008 Jaka tam fajna szrot i nerwy mnie wzięły fajna to jest z listopada 2007 w poście. Jak popatrzysz, to stan pikobelo. Dziś same szrociaki się trafiały. Ciekawe monetki, ale szrociaki.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 31 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2008 Ps 4 x 3 gr każde inne i takie szroty.....Nie wyrażę się.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 no MK ostatnio szrot 10-tki z Wolnego Miasta Krakowa trafil i tez sie wkurzylismy..mialem na mysli sztuke, nie stan piszac ze fajna:)zdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 Zastanawiałem się tylko co to za mosiężne pazurki", bo tak je nazywam się trafiają. Też mi wyszły na jednym obszarze w większej ilości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 kloki, chodzi Ci o ten obok breneki na ostatnim foto ? mozliwe ze sa to gwozdzie do podkuwania butów, ale dość stare.zdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 nie, to chyba gwoździe nie będą, ponieważ ja wykopywałem takie puste, tzn. Blaszka nei wypełniona w środku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 4 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Ja też nie wiem co to jest. Zapodam na id. wielkości różne od 1 cm do nawet 7 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 4 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Kloki to już chyba się domyślam gdzie te monetki.....;) Tak mnie te dołki ciekawiły na rżysku;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Nie, nie.. monetki calkiem gdzie indziej :) te kolce chyba w jednym miejscu wychodza, bo nigdzie indziej sie z nimi nie zetknalem.. wlasnie roznej wielkosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 O widzę, że ktoś z Forum też łazi po ćwiekonośnym" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 bjar nie powiesz, ze tez TAM jezdzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 5 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Dałem na id , te ćwieki, ale odzewu brak. No to się teraz wydało.... kto dołki pode mną kopie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Czy chodzi o W. między P.,a T.? :) Ja dołki zasypuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 5 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Dokładnie tak. Ja też się staram zasypywać. To tylko taka figura retoryczna (jest takie przysłowie). Masz może jakąś teorię co to może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Nie mam pojęcia, też się kiedyś zastanawiałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Dziś troszkę inny asortyment, choć dość podobny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.