acer Napisano 23 Lipiec 2007 Napisano 23 Lipiec 2007 a widziałeś kiedyś na podobnym filmie wojennym jak spadają bomby przed wybuchem ??????
pomsee Napisano 23 Lipiec 2007 Napisano 23 Lipiec 2007 A ja widziałęm jak na jedym radzieckim filmie Tygrys albo coś podobnego rozerwał się na STRZĘPY od strzału z rusznicy ppanc :)))
tomcat3 Napisano 24 Lipiec 2007 Napisano 24 Lipiec 2007 mi sie podobal.polecam.zawsze mozna wylaczyc....
Indian Chief Napisano 14 Wrzesień 2007 Napisano 14 Wrzesień 2007 Film jest całkiem przyjemny. Właśnie trafiłem go na dvd tylko cena... droższy niż amerykańskie produkcje.Nie jest to arcydzieło ale to film wojenny a nie dramat z wojną w tle. Niektórzy porównują go do Plutonu... to równie dobrze można by i do Sexmisji. Film przedstawia ten sam poziom co Pearl Harbour, U-571 a jest napewno lepszy od Jarehead co jest jak kolega powiedizał dnem i metrem mułu". W niektóych gatunkach filmowych pełno jest patosu, melodramatyzmu... Ja nieznoszę naszej Lotnej czy innych zwłaszcza amerykańskich gniotów. Do każdego można się przyczepić o wiele bardziej. Reżyser stworzył w tym filmie fajny klimat inny niż zazwyczaj. Dobrze się go ogląda, akcja w miare wartka. Co się oszukiwać my takiego filmu nie umiemy nakręcić co widac na przykładzie Twierdzy Szyfrów.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.