Skocz do zawartości

Kryptonim Gwiazda - wojenny, Rosja 2001.

Gambit

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
A ja widziałęm jak na jedym radzieckim filmie Tygrys albo coś podobnego rozerwał się na STRZĘPY od strzału z rusznicy ppanc :)))
  • 1 month later...
Napisano
Film jest całkiem przyjemny. Właśnie trafiłem go na dvd tylko cena... droższy niż amerykańskie produkcje.
Nie jest to arcydzieło ale to film wojenny a nie dramat z wojną w tle. Niektórzy porównują go do Plutonu... to równie dobrze można by i do Sexmisji. Film przedstawia ten sam poziom co Pearl Harbour, U-571 a jest napewno lepszy od Jarehead co jest jak kolega powiedizał dnem i metrem mułu". W niektóych gatunkach filmowych pełno jest patosu, melodramatyzmu... Ja nieznoszę naszej Lotnej czy innych zwłaszcza amerykańskich gniotów. Do każdego można się przyczepić o wiele bardziej.
Reżyser stworzył w tym filmie fajny klimat inny niż zazwyczaj. Dobrze się go ogląda, akcja w miare wartka. Co się oszukiwać my takiego filmu nie umiemy nakręcić co widac na przykładzie Twierdzy Szyfrów.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie