Romo Napisano 26 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2007 ...tak sobie teraz siedzę w robocie i trafia mnie..., że nie mogę wyskoczyć gdzieś w teren :-), ale nie zawsze tak mam, dzieje się to zawsze jesienią - myślę, że jest to dla mnie najfajniejsza pora na poszukiwania :-)Jak jest u Was Koledzy, którą porę roku lubicie najbardziej ?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 ciepla jesien i zima jesli chodzi o kopanie.a tak prywatnie" to lato.jak nie ma 30stopni za oknem to marzne ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Późna jesień i wczesna wiosna - nie ma robactwa ani komarów, niski poziom traw i innych krzewów, jesienią w większości puste pola, no i nie jest za gorąco. Dodatkowo jesienią ten zapach ziemi i ściółki... pachnie fantami:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Późna jesień i wczesna wiosna - nie ma robactwa ani komarów, niski poziom traw i innych krzewów, jesienią w większości puste pola, no i nie jest za gorąco. Dodatkowo jesienią ten zapach ziemi i ściółki... pachnie fantami:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 danieloff,ale żeś się rozmarzył.Faktycznie,jesień jest fajna tylko te dni coraz krótsze,krótsz,krót, kró...Chyba wolę wczesną wiosnę.A i ziele kruche takie,spróchniałe po zimie.I mrozik powypychał drobnicę troszkę bliżej powierzchni.I nie ma grzybiarzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Późna jesień i wczesna wiosna - podobnie jak Danieloff.Nie powiem że zima definitywnie NIE - 2 czy 3 lata temu miałem całkiem obfite wykopki 31 grudnia, zero śniegu i +11'C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argonauta Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Zdecydowanie jesien w Bieszczadach, zimne poranki, mgły w dolinach, czerwien bukowych lasow w sloncu, zapach ogniska, rosa na trawie i bloto na swiezo wykopanym manlicherze ......... qrcze rozmarzylem sie, musze jechac bo zwariuje ;-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Jak dla mnie to każda pora roku. Pod jednym warunkiem: ziemia musi rodzić fanty i lekom być. - Oczywiście nie w dosłownym znaczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bongo* Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Każda pora roku i każda wolna chwila kiedy można wyjść z wykrywką na łono natury.Relaks na 102 zakończony kufelkiem piwa oczywiście bezalkocholowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikipad Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Wiosna, lato, jesień, zima......co za różnica ! - jeśli ziemia na zamarzła, nie ma problemu. Ja mogę kopać zawsze i wszędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.