Romo Napisano 26 Wrzesień 2007 Autor Napisano 26 Wrzesień 2007 ...tak sobie teraz siedzę w robocie i trafia mnie..., że nie mogę wyskoczyć gdzieś w teren :-), ale nie zawsze tak mam, dzieje się to zawsze jesienią - myślę, że jest to dla mnie najfajniejsza pora na poszukiwania :-)Jak jest u Was Koledzy, którą porę roku lubicie najbardziej ?Pozdrawiam
stedke Napisano 26 Wrzesień 2007 Napisano 26 Wrzesień 2007 ciepla jesien i zima jesli chodzi o kopanie.a tak prywatnie" to lato.jak nie ma 30stopni za oknem to marzne ;(
danieloff Napisano 26 Wrzesień 2007 Napisano 26 Wrzesień 2007 Późna jesień i wczesna wiosna - nie ma robactwa ani komarów, niski poziom traw i innych krzewów, jesienią w większości puste pola, no i nie jest za gorąco. Dodatkowo jesienią ten zapach ziemi i ściółki... pachnie fantami:-)
danieloff Napisano 26 Wrzesień 2007 Napisano 26 Wrzesień 2007 Późna jesień i wczesna wiosna - nie ma robactwa ani komarów, niski poziom traw i innych krzewów, jesienią w większości puste pola, no i nie jest za gorąco. Dodatkowo jesienią ten zapach ziemi i ściółki... pachnie fantami:-)
Catadero Napisano 26 Wrzesień 2007 Napisano 26 Wrzesień 2007 danieloff,ale żeś się rozmarzył.Faktycznie,jesień jest fajna tylko te dni coraz krótsze,krótsz,krót, kró...Chyba wolę wczesną wiosnę.A i ziele kruche takie,spróchniałe po zimie.I mrozik powypychał drobnicę troszkę bliżej powierzchni.I nie ma grzybiarzy!
bjar_1 Napisano 26 Wrzesień 2007 Napisano 26 Wrzesień 2007 Późna jesień i wczesna wiosna - podobnie jak Danieloff.Nie powiem że zima definitywnie NIE - 2 czy 3 lata temu miałem całkiem obfite wykopki 31 grudnia, zero śniegu i +11'C.
Argonauta Napisano 26 Wrzesień 2007 Napisano 26 Wrzesień 2007 Zdecydowanie jesien w Bieszczadach, zimne poranki, mgły w dolinach, czerwien bukowych lasow w sloncu, zapach ogniska, rosa na trawie i bloto na swiezo wykopanym manlicherze ......... qrcze rozmarzylem sie, musze jechac bo zwariuje ;->
Igor Grożny Napisano 26 Wrzesień 2007 Napisano 26 Wrzesień 2007 Jak dla mnie to każda pora roku. Pod jednym warunkiem: ziemia musi rodzić fanty i lekom być. - Oczywiście nie w dosłownym znaczeniu.
bongo* Napisano 26 Wrzesień 2007 Napisano 26 Wrzesień 2007 Każda pora roku i każda wolna chwila kiedy można wyjść z wykrywką na łono natury.Relaks na 102 zakończony kufelkiem piwa oczywiście bezalkocholowym
mikipad Napisano 26 Wrzesień 2007 Napisano 26 Wrzesień 2007 Wiosna, lato, jesień, zima......co za różnica ! - jeśli ziemia na zamarzła, nie ma problemu. Ja mogę kopać zawsze i wszędzie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.