Skocz do zawartości

Ulubiona pora roku

Romo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
...tak sobie teraz siedzę w robocie i trafia mnie..., że nie mogę wyskoczyć gdzieś w teren :-), ale nie zawsze tak mam, dzieje się to zawsze jesienią - myślę, że jest to dla mnie najfajniejsza pora na poszukiwania :-)
Jak jest u Was Koledzy, którą porę roku lubicie najbardziej ?

Pozdrawiam
Napisano
Późna jesień i wczesna wiosna - nie ma robactwa ani komarów, niski poziom traw i innych krzewów, jesienią w większości puste pola, no i nie jest za gorąco. Dodatkowo jesienią ten zapach ziemi i ściółki... pachnie fantami:-)
Napisano
Późna jesień i wczesna wiosna - nie ma robactwa ani komarów, niski poziom traw i innych krzewów, jesienią w większości puste pola, no i nie jest za gorąco. Dodatkowo jesienią ten zapach ziemi i ściółki... pachnie fantami:-)
Napisano
Napisano
danieloff,ale żeś się rozmarzył.
Faktycznie,jesień jest fajna tylko te dni coraz krótsze,krótsz,krót, kró...
Chyba wolę wczesną wiosnę.A i ziele kruche takie,spróchniałe po zimie.I mrozik powypychał drobnicę troszkę bliżej powierzchni.
I nie ma grzybiarzy!
Napisano
Późna jesień i wczesna wiosna - podobnie jak Danieloff.
Nie powiem że zima definitywnie NIE - 2 czy 3 lata temu miałem całkiem obfite wykopki 31 grudnia, zero śniegu i +11'C.
Napisano
Zdecydowanie jesien w Bieszczadach, zimne poranki, mgły w dolinach, czerwien bukowych lasow w sloncu, zapach ogniska, rosa na trawie i bloto na swiezo wykopanym manlicherze ......... qrcze rozmarzylem sie, musze jechac bo zwariuje ;->
Napisano
Każda pora roku i każda wolna chwila kiedy można wyjść z wykrywką na łono natury.Relaks na 102 zakończony kufelkiem piwa oczywiście bezalkocholowym

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie