Skocz do zawartości

Ostatni słoneczny wypad w Biesy ?

huk 100

Rekomendowane odpowiedzi

Jadąc w Biesy ostatnio w ostatniej chwili kątem oka zobaczyłem stary autobus w krzakach –niby nic stary San –(ale będąc małym dzieckiem jeździłem takimi i najbardziej lubiłem siedzieć nie daleko kierowcy )-zatrzymałem auto i zawróciłem .

• Odpowiedzi 105
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

cyknołem fotke z przodu autobusu po czym sie odwróciłem i tak zostałem -heheheh 1-metalowa sakwa -używana w motocyklach BMW Sahara - BMW R12 - DKW NSU i chyba raczej we wszyskich motocyklach wojskowych niemieckich w II wś - 2-silnik DKW bez cylindra 3- pod drewnianą szufladą drugi silnki nie kompetny ale za to z cylindrem też DKW -pozdro

No cóż myślałem że negocjacje będą długie –ale pani powiedziała iż mogę sobie wziąć co chcę za darmo –ale ja się nie chciałem na to zgodzić –skończyło się tym że pani przyjęła ode mnie 60 zeta – była bardzo zadowolona ja również -pozdro

Szczepciu ja ostatnio mam mało czasu nawet na kompa - później coś wkleję dam coś czego jeszcze nigdy nie trafiłem –ale udało mi się pierwszy raz -hehehehe -jak kiedyś pisałem poszukiwania są ważne dla mnie ale nie najważniejsze w życiu -wiem , wiem co zaraz mi napiszecie –to co ty chłopie tu robisz ? –a ja nie będę miał argumentu :):) -pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie