huk 100 Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Jadąc w Biesy ostatnio w ostatniej chwili kątem oka zobaczyłem stary autobus w krzakach –niby nic stary San –(ale będąc małym dzieckiem jeździłem takimi i najbardziej lubiłem siedzieć nie daleko kierowcy )-zatrzymałem auto i zawróciłem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Obok auta krzątała się starsza pani –zapytałem ją o pozwolenie wejścia do środka i zrobienia paru fotek –starsza pani w bardzo miły sposób się zgodziła -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 cyknołem fotke z przodu autobusu po czym sie odwróciłem i tak zostałem -heheheh 1-metalowa sakwa -używana w motocyklach BMW Sahara - BMW R12 - DKW NSU i chyba raczej we wszyskich motocyklach wojskowych niemieckich w II wś - 2-silnik DKW bez cylindra 3- pod drewnianą szufladą drugi silnki nie kompetny ale za to z cylindrem też DKW -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 ;):):))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 i jeszcze taką pompę -wypatrzyłem na złomie obok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Nie wypada, nie zapytać, w jak miły sposób się zgodziła?;)Kiedy pokażesz co było dalej....trzepałeś gospodarzy czy lasek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 No cóż myślałem że negocjacje będą długie –ale pani powiedziała iż mogę sobie wziąć co chcę za darmo –ale ja się nie chciałem na to zgodzić –skończyło się tym że pani przyjęła ode mnie 60 zeta – była bardzo zadowolona ja również -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Zawsze się w fotki wpierdacze, to spisek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 karpik masz racje jesteś świntuch hehehhe-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 To urok osobisty lub seksapil;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 No cóż po przyjeździe była integracja –a na drugi dzień na kacu w góry –pogoda była piękna – rypneliśmy ok. 15 km-myślałem że odpalę -hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Trzymam go na razie w worku foliowym bo mokry był ale myślę że jak wyschnie to razem z napisem –nie raz już to przerabiałem -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 musze na razie kończyć dopiero wróciłem jestem padnięty –nara .cdn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 a przyczepki do tego Sana tam nie było?gratulacje......cyknołem fotke z przodu autobusu po czym sie odwróciłem i tak zostałem ...napisz gdzie, to Cię (Ci) wyciągniemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 sporo nas ominęło.. ehchociaz ostatnio i w naszej okolicy trafił się owocny wypad :)huk, miałeś zostac dłużej.. czyżby nie starczyło miejsca na fanty ? :Dpozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 jeden telefon załatwił temat -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 zajefajna zapalniczka :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Myślałem że odpalę jak ją odwróciłem -hehehhehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Nóżki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 a po południu trafiłem na OPLA -:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 cdn.:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 No, huku! Dawaj, dawaj, bo znając Ciebie, to na pewno coś ciekawego trzymasz na deser.Pozdrowieniaszczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 21 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Szczepciu ja ostatnio mam mało czasu nawet na kompa - później coś wkleję dam coś czego jeszcze nigdy nie trafiłem –ale udało mi się pierwszy raz -hehehehe -jak kiedyś pisałem poszukiwania są ważne dla mnie ale nie najważniejsze w życiu -wiem , wiem co zaraz mi napiszecie –to co ty chłopie tu robisz ? –a ja nie będę miał argumentu :):) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 21 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2007 ale narazie dam to -stalowa -podobno zastępcza klamra carsaka ? :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.