kamdrum Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 Kurde - jakieś choróbsko mi depcze po piętach, więc na pewno jutro odpadam. W niedzielę pewnie też... :/ Zresztą jutro oprócz tego, że będzie ok. 5 stopni, to dodatkowo ma padać :) Mam jednak nadzieję, ze jeszcze w tym roku uda się trochę polatać.Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 Jaki tam deszcz...?:) Drobne opady, więc trzeba tylko pole odpowiednie dobrać by się nie w błocie nie umazać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 Zgadzam się z SV.Mnie tam chyba powaliło ale kupuję ciepłą kurtałę na zimę i jeśli tylko solarka będzie chciała działać(może też jej kupię jakieś wdzianko ;-) )- to ja się nie poddam.A ty Kamdrum to będziesz osłabiony przez kleszczycę".Panowie to jak w niedzielę ? pzdr kaczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 Jeśli o mnie chodzi, jestem w chacie cały weekend więc dla mnie nie ma problemu :) Zwarty i gotowy, dajcie tylko znać :DPozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 Na pewno jadę jutro - pogoda marna, więc około południa.Chętni proszeni o inf. na sms ( na razie piszą się PG i Ben, więc jest jeszcze 1 wolne miejsce ). W niedzielę - się zobaczy ale raczej na TAK.Spadam z netu.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 19 Październik 2007 Autor Share Napisano 19 Październik 2007 ja w niedzielę jak zwykle jestem gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 20 Październik 2007 Share Napisano 20 Październik 2007 Ja też piszę się na Niedzielę.Od około 22.00 brak u mnie netu, jakby co to dajcie znać na sms.Kaczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 20 Październik 2007 Share Napisano 20 Październik 2007 Ja raczej po południu...Z rana na pewno będą chętni Ben i PG - możecie dać im cynk, bo o tej porze nie będą mieli jak się zabrać.Dziś tylko 1 sreberko i 3 sztuki nie warte schylenia:)Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 Właśnie, weekend wypadł raczej kiepsko :( 2 x boratynka koronna, 50 groszy 1923, 1 pfeninng 1941, 4 x PRL (36 groszy), 2 x współczesne (25 groszy) i guzik WH... Trzeba jakiegoś miejsca poszukać.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 ano cienko...W Niedzielę zrobiliśmy rekonesans bez wcześniejszego rozpoznania no i była lipa.W Sobotę najciekawszym okazał się gwizdek, który o mało co nie wylądował w pudełku ze mało znaczącymi pierdułkami.Przed tym losem uchroniły go ruskie sygnatury i całe szczęście bo Koledzy rozpoznali go jako carski z I wojny.Fotka w Dziale Identyfikacji" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 Ciekawe jak tam reszcie poszło? Coś cicho siedzą... 281 to już w ogóle zamilkł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 Pojechałem w niedzielę sprawdzić łąkę i poletka przy przeprawie.Niestety, na łąkach tylko polmosy a pola obstukałem tylko z brzegu bo obsiane - i też kicha, tylko pierścionek (nic rewelacyjnego). Za to w drodze powrotnej w parku Treskov trafiłem SAP-a 1767 , 2 zł 2002 i łuski od ppszy, muasera i sztucera.W końcu chyba będę trochę zluzowany, to trzeba będzie trochę poszperać za nowymi miejscówkami,ale to już nie tutaj.kaczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 My też wskoczyliśmy na spacer do parku - musieliśmy się minąć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R23 Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 Witam!U mnie bieda z netem więc dlatego się nie odzywam :(Czekam za neostradą która miała być w dwa tygodnie a tu nic już przez miesiąc:(Jeżeli chodzi o miejsca to ja trzepie prawy brzeg warty i po cysterskie wioski.Efekty w miarę,lecz nie to co wy ;)Pozdr.281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 281 to pochwal się co tam w twoich landach w glebie piszczy :)Fakt, minąć się musieliśmy, a szkoda... Ale coś tam Kaczka wygrzebałeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 24 Październik 2007 Autor Share Napisano 24 Październik 2007 ja w sobotę miałem gości toteż w niedziele dopiero po południu dałem rade wyskoczyć na chwile żonkę zawiozłem do teściów a ja połaziłem trochę po pobliskim lotnisku wykopałem kilka części i trochę aluminiowych blach z jakiegoś niemieckiego samolotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 W ten weekend z wami mnie nie będzie... Muszę jechać w rodzinne landy, sprzęt oczywiście zabieram :) napewno będę miał chwilkę żeby połazić po jakiejś miejscóweczce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamdrum Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 Ja natomiast chociaż jeszcze do końca nie ozdrowiałem, to chyba nie utrzymam się już w ryzach i jutro wyskoczę gdzieś pokopać chociaż na 3 godzinki :)Romkol - gdybyś wybierał się w niedzielę w okolice Głogowa, to daj jutro znać, a ja bardzo chętnie się dołączę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 Hehehe, Kamdrum to pewnie na Zielonkę ruszysz :DWłaśnie Romkol... o wypadziku pod Głogów musimy jeszcze pogadać, mam ciekawe info o miejscóweczce na której byliśmy (no prawie o tym samym miejscu) :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Po 3 dniach w starym dworku wracam do cywilizacji:)Dziś dopiero przyjechałem ze szkolenia, więc na monetki jutro po południu.Powodzenia!Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 U mnie lipa, czasu specjalnie nie było :( Za tydzień sobie odbiję :) Sv, klamerki gratuluję! Ładniutka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 Dzięki. Też mi się podoba:)Trafiona w innym miejscu, niż Ci omyłkowo napisałem.Poza nią cieńko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jastrzab Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 Witam panowie dajcie namiar na ta wasza PYRKE to wrzuce pare swoich fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 Pogadaj z PG - musisz dostać wejściówkę" inaczej się nie zalogujesz.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 Jastrząb, zgłoś się do mnie na priv :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.