PG Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 Ok Sv :) To jesteśmy wstępnie ustawieni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 5 Październik 2007 Autor Share Napisano 5 Październik 2007 Witam!w niedziele chcę się wybrać w dalsze strony nad Barycz w okolice Ryczenia,Wierzowic jakby był kto chętny to dajcie znać pozdrawiam romkol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 Dzisiejszy dzień chcę jak najszybciej zapomnieć. Parę godzin chodzenia - efekt : 1 guzik słownie jeden.... bez komentarza .Powód: wszystkie pola mi obsiali.....i pojechałem w nowe miejsce. :( /@*%^@&*/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 No weekend też u mnie był bez rewelacji, choć parę moniaków zawsze cieszy!2 Pfeninng 1874, 2 Pfeninng 1874, 2 Pfenning 1877, 2 Pfeninng 1875, 50 Pfenning 1876 (sreberko :) ), 50 groszy 1923, 50 Pfeninng 1934 oraz 2xPRL :)Czasu mało zostało... Obsiewają i coraz ciężej porządne poletko do grzebania znaleźć :(W tym tygodniu urlopik, od czwartku lub piątku wybieram się na Leszno/Wschowę więc Romkol jak chcesz jechać na ten Głogów to daj znać ( mój nowy numer 512-597-073)!Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 9 Październik 2007 Autor Share Napisano 9 Październik 2007 w niedziele byłem w lasach koło Ryczenia teren wstępnie rozpoznany efekty jednak mizerne wyszło parę łusek i trochę złomu PG co do Głogowa to dam Ci znać pod koniec tygodniaromkol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 Jakby ktoś na week& na monety jechał to dajcie znać.Wczoraj na extremalnym polu chodziliśmy z PG - przy głównej trasie, wystawieni jak na patelce:) ale za zgodą Rolnika, kt. orał poletko ( nawet fajne namiary dał na inne mijsca oraz inne swoje pole ...Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 12 Październik 2007 Share Napisano 12 Październik 2007 Zmiana planu - jednak uderzam na Brandenburgię.Powodzenia na week&! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 13 Październik 2007 Autor Share Napisano 13 Październik 2007 jutro wybieram się w okolice Głogowa jak by ktoś chciał się przyłączyć to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamdrum Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 Kurcze - nie widziałem cię Romkol od czasu przyjścia na świat twojej pociechy :) I jak tam jej się wiedzie? Już chyba z pół roku ma, prawda? Co do okolic Głogowa, to chętnie bym się tam wybrał. Z forum pamiętam, że co nieco jeszcze tam wychodziło...Napisz na Pyrze, czy wypadzik był owocny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 Ok! Dziś już wracam do Poznania, koniec wolnego... Efekt wypadu jak dla mnie rewelacyjny, choć znaczna większość interesujących mnie pól już obsiana :(Ehrenkreutz 1914-18 (ładniutki!), 1 boratynka koronna 1664,1 grosz SAP 1769, 48 einen thaler 1771, 24 einen thaler 1783, 2 i 1/2 silber groschen (12 einen thaler) 1843, 1 pfeninng (360 einen thaler) 1852, 1 silber groschen (30 einen thaler) 1853, 2 pfeninng 1874, 20 pfeninng 1876, 2 haller 1893 (mój pierwszy austryjak!), 10 pfeninng 1901, 2 grosze 1925, 2 renten pfenninng, 2xPRL (na kwotę 22 zł), 2x współczesne (na kwotę 30 gr) oraz reklamówka łusek i łódek (Kamdrum będzie znów zadowolony :))Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 Gratuluję.Już myślałem ,że trafiłeś na 1/2 silber a tu widze calośc .Ale wynik niezły .:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 Ładnie kolega natrzepał...Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 15 Październik 2007 Autor Share Napisano 15 Październik 2007 kamdrum zgadłeś mała skończyła 10-tego sześć miesięcy niema z nią najmniejszego problemu i co najważniejsze przesypia całą noc:)co do Głogowa to mogłeś zadzwonić w sobotę a miejsce by sie dla Ciebie znalazło i jak już PG wspomniał byłbyś napewno z wyprawy zadowolony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 Sv, Szwedzik klasa! Gratulacje :)Dzięki! Natrzepał...? Ty wyciągasz tyle przez weekend, a ja 4 dni łaziłem :) Ale poletka całkiem, całkiem więc napewno na przyszły sezon będę je sucesywnie czesał (napewno z nowym sprzętem) :)A póki jeszcze pogoda w miarę dopisuje, trzebaby coś na najbliższy weekend zaplanować :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 Thx.Czekam na fotkę z Twoimi nabytkami - może być na Pyrze.A co u reszty chłopa?Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 Fotki będą napewno :) ale jak moja pani do domu wróci, wszystko w aparacie zostało :(No właśnie... Co z resztą? Byli gdzieś grzebać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 Witam. Ja grzebałem przy .. rurach - remont i końca nie widać.Teraz w week chyba nie wytrzymam i w niedzielę chyba wyskoczę.Sv ładny moniak tylko czemu nadgryziony ? ;-).pozdrawiam wszystkich.Kaczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 O jednak zostajesz w kraju na zimę?:) Widać Brandenbur naruszył ją biorąc między zęby. Niedługo sprawdzę czy więcej testów na tym polu nie robił, gdyż jak na złość odkryłem je przed zachodem Słońca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Kaczucha! Dawno cię nie widziałem :) Przydałby się większy wspólny wypadzik jak na początku... Może niedziela będzie temu sprzyjać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 He,he.Co do niedzieli to tak jak pisałem - chętnie, ale czy się uda to zobaczymy.W każdym razie ja się zapowiadam jako chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamdrum Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 A możę w niedzielę powrót do korzeni (zainteresowani wiedzą, o jakie miejsce mi chodzi :D )? Tylko, że nie będę niestety mobilny w ten weekend, więc pozostaje mieć nadzieję, że SV się gdzieś ruszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Kurcze, coś Pyra nie chodzi - a Provider ma telefony zajętę - pewnie awaria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Pyra działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Działa tylko chłopaków gdzieś wywiało...Axmen jak z tą mapą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 Coście tak ucichli? Trzeba weekend zaplanować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.