Skocz do zawartości

Wspomnień czar.......dla Wulfgara :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ładny kawałek bardzo melodyjny, a widzieć tylu radosnych i uśmiechniętych ludzi w tak krótkim czasie, to i człowiekowi się uśmiech ciśnie na usta.:)))) Niezły przebój i videoclip też nie najgorszy:)))
Napisano
Ooj dziekuje mój drogi.Niestety nie moge odtworzyć dzwieku. Ale wyglada cudownie. przydaloby sie jeszcze sciagnąć pieśn zagrajcie nam dzisiaj wszystkie srebrne dzwony" z któregoś festiwalu w kołobrzegu.
Napisano
Wulfgar, odtwarza dźwięk - sprawdź cz nie masz wyłączonej głośności w komputerze albo głośników. Dźwięk jest na 100 %.
Napisano
Widziałem już ten clip pare tyg. temu. Po tylu latach robi wrażenie.
W środe był mecz Anglia vs Rosja. I jak tylko w radiu puscili hymn Rosji (ta sama melodia) chłopakom miny zrzedły. Mimo że wygrali widać było że siedzi w nich jakiś lęk...bo nawet w tym hymnie siedzi może tlko iluzoryczna ale siła.
Napisano
Jakoś dziwnym trafem po większości pokazywanych rzeczy na tym filmie rzeczy, miejsc, maszyn kamień na kamieniu i śruba na śrubce nie zostało.. I po systemie też niet.

A komentarze faktycznie ciekawe. Na moim kanale na yt jakieś rosyjskie mędy często zgrywają się z postami userów niemieckich o treści wyraźnie neonazistycznej i ciągle plują na Polskę, a to o oddanie Ziem Odzyskanych, a to o Piłsudskiego bla bla bla rzygać można. Ja nie rozumiem tych łysych debili w Rosji - przecież naziści im wymordowali około 15mln. ludzi, a w Rosji naziol na naziolu... :/
Napisano
Kolego, z Polskiego przemysłu nie została śrubka na śrubce. A jak sie uchowała to zmieniła właściciela. Zresztą pomiędzy Odrą a Bugiem też pełno łysych zakutych pał.. niektórzy nawet porządzili tylko co z tego?
Napisano
Nawiązując trochę do tego co powiedział Herbstnebel, takie niepojęte przemieszanie - izraelska policja rozbiła gang neonazistów... wszyscy pochodzili z Rosji.
Ruscy neonaziści w Izraelu.. Świat dziwaczeje okrutnie..
http://www.tvn24.pl/2072290,12691,0,0,1,wideo.html
  • 4 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie