Skocz do zawartości

Wykopki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
kondzik2 jesli chcesz żeby twoja kolekcja sie rozrosła to dobrze Ci radze,pozbąc sie tych wielkich pocisków kture widac na zdieciu i niezbieraj całych naboji.Pozdrawiam kapral82
Napisano
Karpik - sprawdziłem to nie jest zadna pieczęć nie ma tam zadnych wypukłych literek/cyferek jest tylko w rogu wklęsle napisane 1 L " czy chodzi tu taj o 1 litr" ? :> a co do tamtego naboju to jest to swierzy wykop jeszcze nie zdązyłem mu zbic spłonki i wysypac prochu. Pozdro! :)
Napisano
a opinia ekspertów jest niepodważalna :)
musisz się z tym pogodzic Kondzik2..
do wyboru są dwa dołki.. ten w lesie, albo ten drugi..
nawet jak broń w 100% nie pozwala na oddanie strzału.
pozdrawiam!
Napisano
Pamiętacie gościa który z pordzewiałych i pogiętych luf od mauzerów zbudował sobie altankę w ogródku ...W życiu by nie pomyślał że oskarżą go o powiązania z Bin Ladenem :))). A jednak .Pozdro...
Napisano
Kurnia co tu sie dzieje?Jeden ekspert" pisze ze nie zdążył wysypac prochu i zbic spłonki , a drugi ekspert" radzi kolejnośc zabiegów.A podobno na forum są niedopuszczalne wszelkie porady saperskie"
Gdzie jest Admin lub Mod?
Pozdrawiam
Napisano
Może go uprzedzić Szybki Lopez! Szybki Lopez strzela i nagle słyszy że ktoś puka do drzwi. Pyta kto tam i na wszelki wypadek wyskakuje szybko przez okno. Pada odpowiedź z za drzwi: To ja! Szybki Lopez!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie