Tominew Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Napisano 8 Wrzesień 2007 Witam Wszystkich Odkrywców i Pasjonatów Historii, W tym wątku chcielibyśmy umieszczać odkrycia członków naszej grupy.Wszystkim osobą związanym i tym którzy mieli wkład w powstaniu grupy DZIĘKUJEMY
Tominew Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Napisano 8 Wrzesień 2007 A to wszystkie znaleziska z pierwszego dnia
kadet Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 ładne ładne . gratulacje ! ten żuczek to z czego ? :) ładna patyna na nim :)
Tominew Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Napisano 8 Wrzesień 2007 Następny gładki guziczek ,ale z tyłu pojawiły się sygnatury producenta ;)
Tominew Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Napisano 8 Wrzesień 2007 A to prawdopodobnie sprzączka do paska z ornamentem
8total4 Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 hmm nigdy nie widziałem takiego osprzętu do czyszczenia korzeni :)wrzuccie na ID..co z tego ze coś cieszy oko skoro w duszy słychac kroki za plecami.. ewentualnie pukanie do drzwi..pozdrawiam!
FestungGlogau Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 Ja mam pewna sugestie. Uwazam ze dawanie rad nie bierzcie giver bo policja za plecami jest bez seasu. Prawda jest taka e jak sie znajduje cos takiego to wszyscy poszukiwacze sami wiedza;)Za wszysko mozna pojsc siedziec za niezbita luske skorupe pocisku pusta mine z allegro itp. Jak wszyscy wiecie to polska ma najglupsze prawo co do broni na swiecie. Ja mieszkam w UK ja sie na tej stronce zaopatruje. http://www.ww2medalsbadgesandinsignia.com/De-Activated-Weapons
lain Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 Piekne zdjęcia.W jakim programie zrobiłeś ten efekt zaznaczenia w kolorze ,a reszta czarno biała?Świetnie to wygląda.Powodzenia w poszukiwaniach!Pepeszka została przeciez w lesie itp itd..dajmy sobie już z tym spokój.Tominew nie nowicjusz,napewno wie co robi.pozdrawiam.
to17071990 Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 Kolego . To nie jest czarno białe.Ten efekt to sepia (różne odcienie brązu).
Lemeryt Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 Witam.Znaleziska jak i zdjęcia faktycznie bardzo ładne. Stowarzyszenie to brzmi dość poważnie, działacie oficjalnie ? Tak czy siak powodzenia !Pozdrawiam Lemeryt
kocur Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 Witam !Biedny kocur w związku z narodzinami małego tuptusia mało czasu ma ale jest sercem z ekipą explo". Niebawem jednak nadejdzie dzień gdzie fanciki i dla mnie objawią swoje oblicze.Ps. Tominew jak zwykle nie zawodzi ;-)
marcinek94 Napisano 12 Wrzesień 2007 Napisano 12 Wrzesień 2007 TIX i spółko gratuluje fantów i powodzenia w tym sezonie :-P do zobaczenia w polu !!
FalkenBurg Napisano 13 Wrzesień 2007 Napisano 13 Wrzesień 2007 A jak ie ujawniliście i jakie korzyści to niesie z sobą ??
TIX Napisano 14 Wrzesień 2007 Napisano 14 Wrzesień 2007 łatwiej się rozmawia z WKZ, muzeum, czy choćby leśnikiem - to na początek :) procedura jest w miare prosta - siedziba, statut, zgłoszenie u prezydenta miasta, miesiąc czekania, i juz
rozi Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 TIX powiedz mi co to za gózik? Z jakich jest czasów i kto go nosił.. Sam ostatnio taki znalazłem ale nie wiem o nim nic.pzdr.. Tomek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.