Skocz do zawartości

Odkrycia Stowarzyszenia Pasjonatów Historii ,,EXPLO''

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Wszystkich Odkrywców i Pasjonatów Historii, W tym wątku chcielibyśmy umieszczać odkrycia członków naszej grupy.

Wszystkim osobą związanym i tym którzy mieli wkład w powstaniu grupy DZIĘKUJEMY

• Odpowiedzi 331
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
hmm nigdy nie widziałem takiego osprzętu do czyszczenia korzeni :)
wrzuccie na ID..

co z tego ze coś cieszy oko skoro w duszy słychac kroki za plecami..
ewentualnie pukanie do drzwi..

pozdrawiam!
Napisano
Ja mam pewna sugestie.
Uwazam ze dawanie rad nie bierzcie giver bo policja za plecami jest bez seasu. Prawda jest taka e jak sie znajduje cos takiego to wszyscy poszukiwacze sami wiedza;)
Za wszysko mozna pojsc siedziec za niezbita luske skorupe pocisku pusta mine z allegro itp. Jak wszyscy wiecie to polska ma najglupsze prawo co do broni na swiecie.
Ja mieszkam w UK
ja sie na tej stronce zaopatruje.
http://www.ww2medalsbadgesandinsignia.com/De-Activated-Weapons
Napisano
Piekne zdjęcia.W jakim programie zrobiłeś ten efekt zaznaczenia w kolorze ,a reszta czarno biała?Świetnie to wygląda.Powodzenia w poszukiwaniach!Pepeszka została przeciez w lesie itp itd..dajmy sobie już z tym spokój.Tominew nie nowicjusz,napewno wie co robi.pozdrawiam.
Napisano
Witam.
Znaleziska jak i zdjęcia faktycznie bardzo ładne. Stowarzyszenie to brzmi dość poważnie, działacie oficjalnie ? Tak czy siak powodzenia !
Pozdrawiam
Lemeryt
Napisano
Witam !

Biedny kocur w związku z narodzinami małego tuptusia mało czasu ma ale jest sercem z ekipą explo". Niebawem jednak nadejdzie dzień gdzie fanciki i dla mnie objawią swoje oblicze.

Ps. Tominew jak zwykle nie zawodzi ;-)
Napisano
łatwiej się rozmawia z WKZ, muzeum, czy choćby leśnikiem - to na początek :) procedura jest w miare prosta - siedziba, statut, zgłoszenie u prezydenta miasta, miesiąc czekania, i juz
  • 3 weeks later...
Napisano
TIX powiedz mi co to za gózik? Z jakich jest czasów i kto go nosił.. Sam ostatnio taki znalazłem ale nie wiem o nim nic.
pzdr.. Tomek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie