Bocian Napisano 28 Sierpień 2007 Autor Napisano 28 Sierpień 2007 Jak w temacie, narodził sie pomysł utworzenia klanu Odkrywcy i jakichś rozgrywek, jakie gry polecacie z naciskiem na bardziej myślące i zespołowe niż łubudubu w stylu Chucka Norrisa.Kompletnie nie jestem zorientowany w temacie gier, ostatnia jaka pamiętam to Donkey Kong na automacie w 85 roku :) więc liczę na żywą dyskusję i pomoc.
karpik Napisano 28 Sierpień 2007 Napisano 28 Sierpień 2007 Może szachy. Chętnie bym popykał z kolegami z forum.Możnaby się pojedynkować:) Takie rozwiązanie sporów pewnie lepsze....Pozdrawiam.
Bocian Napisano 29 Sierpień 2007 Autor Napisano 29 Sierpień 2007 Bardzo pomocne :)Jest jakis projekt sponsoringu dzialu przez firme wydajaca gry o tematyce wojennej, zorganizowania serwera gier, rozgrywek, darmowych gier a tu szachy :) he he
Maniek7_2006 Napisano 29 Sierpień 2007 Napisano 29 Sierpień 2007 jak z zespołowych moze byc Call f Duty
bigjack Napisano 29 Sierpień 2007 Napisano 29 Sierpień 2007 Witam.Jak dla mnie mógłby to być serwer Panzer Elite Action Pola Chwały.Nie jest to stricte symulator,raczej strzelanka ale z ładną grafiką i mocno grywalna szczególnie w wersji sieciowej.Myślę,że inni byliby również zainteresowani stałym serwerem.Całkiem przyjemny odstresowywacz.Pozdrawiam
karpik Napisano 29 Sierpień 2007 Napisano 29 Sierpień 2007 Przecież szachy to wojna w naczystszej postaci:))Ale rozwalenie kogoś z bazooki lub strzał ze snajperki między oczy też może być przyjemne i pouczające;) Ps. Czy firma wydająca gry/sponsorująca nie wymaga by były to jej" gry?Pozdrawiam.
kocur Napisano 30 Sierpień 2007 Napisano 30 Sierpień 2007 Witam !Oddaję głos na Call of Duty. Jeśli chodzi o mnie nie mam za bardzo czasu grać, więc jak mi sie uda wyrwać parę minut - chętnie bym popykał z wiarusami.pozdro !
Bathin Napisano 31 Sierpień 2007 Napisano 31 Sierpień 2007 Przecież wyraźnie Bocian napisał:jakie gry polecacie z naciskiem na bardziej myślące i zespołowe niż łubudubu w stylu Chucka Norrisa"A Wy tu wyjeżdżacie z CoD-em.
wojteksg Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 Call of Duty 2.Jedyna gra w jaką jeszcze mam czas pograć.
sloneczny Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 Battlefield 2, no a może wkrótce Medal of honor airbone, jak by nie było Battlefield 2 wymiata.
szuwar24 Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 Jesli mozna wtracic ja proponowal byl World in conflict
Cronos Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 Jeśli już coś tworzyć to z grą w którą moze pograć prawie każdy, niezwazając na wymagania. Wiem ze wielu grazcy z super-hiper komputerami gardzi starszymi legendami ale niektórym poprostu pozostaja jedynie takie gry:P Nie żebym polecał Wolf3D ale EoT nie był zły. Jeśli go bardziej rozreklamować i tworzyć jakieś planowane pojedynki, a nie ze każdy wchodził kiedy chciał i nigdy nikogo nie było. Albo chociarz starego Medal of Honor.
żeton Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 obstawałbym przy Blitzkriegu lub Close combat
IgI Napisano 3 Wrzesień 2007 Napisano 3 Wrzesień 2007 popieram wielu. CALL OF DUTY 2. jestem dobrym snajperem :p
draven85 Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 proponuję starsze gierki bo nie każdy ma nowy sprzęt ;) może blitzkrieg?:)
AKMS Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 Operation Flashpoint!Połączenie łubudubu i zdrowej taktyki działania.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.