Woodhaven Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 A którego czasu ? Głupie pytanie, pokemon litości jak ja siadam do kompa to u mnie jest 23 a w kraju 5 rano ...... a z reszta wpisze się 31 w piątek i tak powinienem być pierwszy He, he ;~) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 Zaczynam się denerwować :-)Już jutro godzina zero!Szykuję mundur na tą wielką uroczystość! :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 Woodhaven- odnośnie twojego zdjęcia przypomina mi się taka oto historia którą czytałem. Otóż jeden ze średniowiecznych Papieży, bodajże Julian któryśtam (chyba ósmy?) okazał się być kobietą. Watykan okrył się niesławą. Dlatego też, od następnego Konklawe wprowadzono specjalistyczne krzesło. Aby Godność Papieską przypieczętować, Papież-elekt siadał na tym krześle, a specjalna Komisja badała jego przyrodzenie, aby sytuacja się nie powtórzyła. Krzesło do dzisiaj znajduje się w Watykanie :-)))PS. Juliana wymazano z kronik Watykanu i jeden z późniejszych jej następców przyjął to samo imię, dlatego też do obecnie podawanej oficjalnej liczby Papieży, moim zdaniem powinniśmy dodać +1, co wg. przepowiedni oznaczałoby, że Benedykt XVI jest ostatnim, a więc w roku 2032 prawdopodobnie Papieża już nie będzie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 A tu takie buty:http://wiadomosci.onet.pl/1597796,16,item.htmlNo jak w nas trafi, to nie będzie wykopków A.D. 2032 :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 1 września A.D. 2007STRZELEC POKEMON MELDUJE SWOJE PRZYBYCIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 Sorki. Za wcześnie...Odmeldowuję się :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 Strzelec Pokemon melduje swoje przybycie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 Do zobaczenia za rok! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 Strzelec Woodhaven melduje swoje przybycie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 A stołeczek przymierzyłem ...... i pasuje pod moja szerokość jak ulał. Też czytałem gdzieś o tym krzesełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 Witamy w legionach!!! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 Witam !! ;~) Czy nie powinniśmy zacząć budować naszego muzeum 2032r ??? Cos na wzór ...http://www.muzeumprl.com/http://www.polskaludowa.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 http://printo.republika.pl/warszawa/info1.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Podszedłbym do tego w inny sposób. Wielu nas jest na tym forum. W przeciągu roku paru ubędzie a paru dojdzie. Jak to będzie w przeciągu kilku lat? Niektózy tu rzadko zaglądają. Mogliby mieć choć raz w roku swój obywatelski obowiązek do spełnienia- zaznaczyć swoją obecność i to że znowu tu są :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyB@14 Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Strzelec RyB@14 melduje swoje przybycie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Hitboy64 melduje się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Rezerwa się nie melduje;)Dostałem papier z WKU, będą 2 tygodniowe wakacje na Wasz koszt:) Boże to już rok.Jak nie zapomnę(albo mnie zbanują), to się tu za rok wpiszę:)) Szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek69 Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Ops... nie zdążyłem? Olsztyn świeżo po powrocie z uroczystości na Westerplatte !!! Ze względu na odległość i niemożność korzystania z kompa proszę o usprawiedliwienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Również spóźniony, ale jednak melduję się:) Wyjazd z domu spowodował brak meldunku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Dziękuję kolegom. Jak na pierwszy raz - nieźle :)Spocznij!W tych wyjątkowych okolicznościach, koledzy Pit_100, Mirek69 oraz karpik, Hitboy64, RyB@14 i Woodhaven zostają mianowani do stopnia starszego strzelca. Ponieważ ktoś musi dowodzić, pokemon zostaje mianowany kapralem :-)Pozdro!Do zobaczenia za rok!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 KU CHWALE LEGIONÓW !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyr Napisano 9 Wrzesień 2007 Share Napisano 9 Wrzesień 2007 Ja z Podlasia więc dopiero teraz.z Góry Strękowej 08.09-10.09 1939rPozdro. siwyr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 12 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2007 Sorki strzelec siwyr. Zapraszamy za rok! :)Odmeldować się!kpl Pokemon :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bianiaczu Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Wiadomosc do Pokemona . Czy dobrze zrozumialem jeden z twich postow - kolekcjonujesz tablice rejestracyjne ? Jesli tak daj znac na e-mail : bianiaczu@wp.pl moze bysmy cos powymieniali ? pozdrawiamJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi