Skocz do zawartości

Bieszczadzkie wędrówki....

WERX

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, chciałbym zamieścić kilka fotek z tego roku z bieszczadzkich wędrówek. Sporo dni spędziłem z kumplami przy pivie patrząc na mape i czytając kolejny raz znaną na pamięć literature. Trzeba się mocno nachodzić żeby wypracować sobie teren na którym można coś jeszcze podnieść".
  • Odpowiedzi 98
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

A to całokształt wycieczki jednodniowej, kilka klamerek, bączki, monetka srebrna, fajny medalik bardzo mały z wizerunkiem Franciszka z Wilhelmem i takie tam inne szpergały....

Napisano
Chyba w terenie tak fantów nie wyczyściłęś:)?
A jak czyściłeś w domu to po co zdjęcia w plenerze:)?
A, czepiam się, ale to z zazdrości:)
Fajne fanty.
Szacun.
Napisano
Fajne fanty i ja planuje Bieszczady wprawdzie z doskoku mam do Ustrzyk 250 km wiec bedziemy robić jednodniowe wyprawy. Na początek pewnie na jakieś oklepane miejsce, potem sie zobaczy. Pozdrawiam
Napisano
Jeżeli znajde klamerke albo inną rzecz z mosiądzu to po wyciągnięciu z ziemi smaruje oliwką, wtedy zapobiegam utlenieniu się metalu a klamerka ma ładną patynę, sprubójcie naprawde warto....
Napisano
głównie chodze na smętku HS -3 ale czasem zdarza mi się chodzić na ACE. Poprostu kręce się zawsze do obrzydzenia i wtedy wychodzą fanty.
Napisano

Tu kolejne trafienie, aż mnie rzuciło o ziemie jak ujrzałem TRĄBE, była prawie na wierzchu, wspaniałe uczucie podnieść taki fant.

Napisano
cześć WERX masz wspaniałe fanty ,te klamry gdzie Ty je znajdujesz ja też chodzę na H-S3 i nie mam takich fartów jak TY,jeżdżę w bieszczady i nic jak byś mógł coś podpowiedzieć koledze po fachu
Napisano
Niestety nie moge zdradzić swoich miejscówek, bo jak napisze to przekopią ten teren tak że juz nic tam nie podniose.Ale warto chodzić dokładnie, powoli i nie skreślać miejsc w których się prędzej nic nie znalazło. Właśnie byłem płazić troche póżniej dodam troche fotek.
Napisano

Bardzo ładny nieśmiertelnik, w środku dwie karteczki w języku węgierskim, jak wyschnie papier to dodam fotke karteczki

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie