WERX Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2007 Witam, chciałbym zamieścić kilka fotek z tego roku z bieszczadzkich wędrówek. Sporo dni spędziłem z kumplami przy pivie patrząc na mape i czytając kolejny raz znaną na pamięć literature. Trzeba się mocno nachodzić żeby wypracować sobie teren na którym można coś jeszcze podnieść". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2007 kilka godzin chodzenia i wreście jest piękny sygnał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2007 piękny krzyż duży wysokośc ok 20 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2007 Potem też szczęście dopisywało piękna odznaka szacującego odległośc wytłoczka w pieknym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2007 A to całokształt wycieczki jednodniowej, kilka klamerek, bączki, monetka srebrna, fajny medalik bardzo mały z wizerunkiem Franciszka z Wilhelmem i takie tam inne szpergały.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2007 tu widać lepiej ten medalik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 Bardzo ciekawe fanty. Gratuluje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 Gratuluje fanciorow,fajna miejscowka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 Chyba w terenie tak fantów nie wyczyściłęś:)?A jak czyściłeś w domu to po co zdjęcia w plenerze:)?A, czepiam się, ale to z zazdrości:)Fajne fanty.Szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Dlaczego nie mógł wyczyścić? :) mało potoczków w Bieszczadach jest? :) Na jakim sprzęcie chodzisz WERX? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busztyfikator Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Fajne fanty i ja planuje Bieszczady wprawdzie z doskoku mam do Ustrzyk 250 km wiec bedziemy robić jednodniowe wyprawy. Na początek pewnie na jakieś oklepane miejsce, potem sie zobaczy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 WERX ta wytłoczka jak piszesz to odznaka –oceniającego odległość wprowadzona w 1906 roku –gratuluje -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 11 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2007 Jeżeli znajde klamerke albo inną rzecz z mosiądzu to po wyciągnięciu z ziemi smaruje oliwką, wtedy zapobiegam utlenieniu się metalu a klamerka ma ładną patynę, sprubójcie naprawde warto.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 też bym pieścił takie fanty :)ładnie ładnie.. i jak tu nie kochać Bieszczad.gratulacje WERX.pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Na jakim sprzęcie chodzisz WERX? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 12 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2007 głównie chodze na smętku HS -3 ale czasem zdarza mi się chodzić na ACE. Poprostu kręce się zawsze do obrzydzenia i wtedy wychodzą fanty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 12 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2007 Tu kolejne trafienie, aż mnie rzuciło o ziemie jak ujrzałem TRĄBE, była prawie na wierzchu, wspaniałe uczucie podnieść taki fant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dp123 Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 cześć WERX masz wspaniałe fanty ,te klamry gdzie Ty je znajdujesz ja też chodzę na H-S3 i nie mam takich fartów jak TY,jeżdżę w bieszczady i nic jak byś mógł coś podpowiedzieć koledze po fachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 16 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2007 Niestety nie moge zdradzić swoich miejscówek, bo jak napisze to przekopią ten teren tak że juz nic tam nie podniose.Ale warto chodzić dokładnie, powoli i nie skreślać miejsc w których się prędzej nic nie znalazło. Właśnie byłem płazić troche póżniej dodam troche fotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 16 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2007 Kilka fotek , nie było rewelacji ale cieszy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 16 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2007 Bardzo ładny nieśmiertelnik, w środku dwie karteczki w języku węgierskim, jak wyschnie papier to dodam fotke karteczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 16 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2007 kawałek dalej klamerka węgierska z herbem nowego wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 16 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2007 i jeszcze jedna bardzo głęboko.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 16 Sierpień 2007 Share Napisano 16 Sierpień 2007 No no niezle fanciory...az mi slinka pociekla:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Sierpień 2007 Share Napisano 16 Sierpień 2007 gratulacje -ale te klamerki są właśnie starego wzoru -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.