kopijnik2 Napisano 7 Sierpień 2007 Autor Napisano 7 Sierpień 2007 w drodze na południe mignęła taka sanitarka - reklamowa.cóż to jest? Gaz?
8total4 Napisano 8 Sierpień 2007 Napisano 8 Sierpień 2007 oto obiecane fotki. pojazd stanowi nadwozie, podwozie i koła, bez szyb,silnika i drzwi.stan dosc dobry. może ktoś się zainteresuje.pozdrawiam!
8total4 Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 uprzejmie zawiadamiam ze nie jestem wlascicielem, ani nawet nie znam wlasciciela tego cacka :)namiar mogę dać. pozdrawiam!
8total4 Napisano 8 Sierpień 2007 Napisano 8 Sierpień 2007 oo dzieki waszemu tematowi własnie uśawiadomiłem sobie ze u mnie na dzielnicy od dawna stoi podobne auto bez silnika, wrzuce fotki dzis wieczorem.pozdrawiam!
Catadero Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 Zrób coś z tym zdjęciem.Na takim małym to nawet(hi hi) mikrus może być.A na poważnie,to kierunek Niemcy lub Czechy.Ale trzeba go dokładniej zobaczyć.
8total4 Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 wiem ze nie ten sam, ale nie chce zasmiecac forum odrębnym wątkiem. przepraszam jak uraziłem.pozdrawiam!
kopijnik2 Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Napisano 9 Sierpień 2007 Ależ nie uraziłeś...oczywiście widać, że to inny pojazd...Jak byś miał możliwość dotarcia bliżej, pod maską powinna być tabliczka znamionowa...
kopijnik2 Napisano 7 Sierpień 2007 Autor Napisano 7 Sierpień 2007 w drodze na południe mignęła taka sanitarka - reklamowa.cóż to jest? Gaz?
kopijnik2 Napisano 8 Sierpień 2007 Autor Napisano 8 Sierpień 2007 no jacenty2004 zaraz powiedzą, że mam podwójnego nicka :)widzę, że byłeś bliżej...dzięki za lepsze foto...
8total4 Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 postaram się porozmawiać z właścicielem.szkoda aby pojazd przepadł gdzieś bez śladu, może znajdzie się ktoś kto go odkupi i odnowi.pozdrawiam!
Pytanie
kopijnik2
w drodze na południe mignęła taka sanitarka - reklamowa.
cóż to jest? Gaz?
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.