Mariusz Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 Może ktoś z Ostrowa oprócz ciebie będzie mógł jechać samochodem? W przypadku jeżeli nikt nie będzie miał samochodu...coś się wymyśli, ale dajcie (tu zwracam się do ekipy z poza Kalisza) znać.Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 Ja jeszcze na 100% pewnosci nie mam więc nic nie mówie. Ale jakby co to od razu będę pisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 Panowie na tym spotkaniu w sobotę To jedziemy zobaczyć to cudo ?o to chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 Witam,Między innymi o to. Możemy pozaglądać do gospodarstw (Luca dobry pomysł), oprócz tego może pojechalibyśmy w pewne miejsce, o którym wie Kowal.Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 Mariusz, myślę że do 10.30 możemy czekać, żeby do 11.00 się wyrobić w to miejsce gdzie jest wóz dowodzenia. Ja będę na pewno po 10.00. Do której ma trwać to spotkanie połączone z wypytywaniem tubylców? W okolicy tego wozu trzeba dokładnie popytać ludzi, bo już słyszałem o tym co z okolicy wyjechało.Miejmy nadzieję że pogoda dopisze. Frekwencja mam nadzieję też!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 Trudno powiedzieć do której będziemy wypytywać, w każdym razie zdążymy się napić jeszcze piwa w Kaliszu, a przynajmniej mam taką nadzieję.Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 jutro dam wam odpowiedz co ze mna :-) Luca wpadnij jutro do mnie do pracy ,Mariusz jutro do ciebie zadzwonie po 17 pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Czy to znaczy od 10.30 do późnego wieczora?Luca, książka już jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Witam,Do późnego wieczora, to może nieeeee..., ale jak frekwencja dopisze, to sądzę, że szybko minie nam czas.Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Tak więc będzie:Omi - prawdopodobnieLuca - prawdopodobnieDyktaRomoJa....to wszyscy?a Kaktus, a ekipa z Odolanowa, a Kowal? Gdzie oni?Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Taaa, ja jak zwykle nie mogę skontaktować się z Kowalem. Odpowiada poczta. Dykta, może ty masz nr domowy do niego, to skontaktuj się z nim, czy pojedzie jutro?Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Mariusz dostałeś nr 3 ?bo u mnie widać że doszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Nie mam numeru domowego do Remka, ale jak nie da znaku życia, to jutro w drodze na spotkanie wpadnę do niego i dowiem się co i jak. Statoil to przy rondzie?Byłem dzisiaj w okolicy wozu dowodzenia i postanowiłem wpaść i zobaczyć co nowego. Panowie!!! Kabina osobno, buda osobno, rama w połlowie pocięta, zawieszenia już nie ma, silnik w kolejce do dewastacji. Akcja zrobiona na zamówienie, bo dowiedziałem się że samą kabinę ktoś sobie zamówił i leżała odstawiona na bok. Ciekawe kto to? Rrozpoczynamy cykl z serii ,,Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie''.Do zobaczenia i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 no to ktoś kurna przyniuchał sprawę , rzeczywiście zwykły laik być nie mógł bo po co komu sama kabina na kurnik się nie nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Jeszcze jedno ma ktoś mozezdjęcia z wydobycia tegoSdkfz 251 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Romo, zdjęcia zobaczysz jak Kowal zabierze (mam nadzieję, że będzie). Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Jak jutro bysmy tam wpadli, to możemy podpytać kto i kiedy to łyknął. Mariusz, wpaść po Ciebie gdzieś jutro? Daj znać na forum, lub na komórkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Przepraszam, a ktoś to łyknął? Skąd to wiecie?Jeżeli tak, to jeszcze za dużo piszemy na forum o potencjalnych miejscach.Dykta, jeżeli mógłbyś to chętnie skorzystam z transportu. Spotkamy się koło Polo o 10.00 jeżeli ci pasuje. W razie czego to jeszcze dryndnę na komórkę do ciebie. Jeżeli masz jakiś kontakt z Kowalem, to daj mu znać o spotkaniu, bo komórka nie odpowiada. Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaktuS Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Witam. Ja nie dam rady w tą sobotę ... KaktuS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Ok. Postaram się na 10.00 wyrobić pod Polo. Kowala spróbuję zwerbowac po drodze, bo też mam tylko nr kom.A wóz ktoś łyknał, bo kazał sobie odłożyć kabinę, buda leżała już na kupce, a rama była cięta. Oszczędzili tylko kabinę mówiąc że już jest zaklepana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Mariusz, ok 10.00 będę pod Polo. Mam jednak złą wiadomość. Zostałem ograniczony czasowo. Muszę być w domu o 13.45. Niestety za długo na tym spotkaniu nie zabawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Czekam na informację od Omi i Lucy. Wiem, że Omi ma samochód popsuty więc prawdopodobnie pojadę po nich jeżeli będą chcieli być na spotkaniu.Dykta, jeżeli zmieni się coś i będę jechał swoim autkiem do Ostrowa po nich, to zadzwonię i spotkamy się na rondzie.Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 Ehh panowie.. u mnie lipa sie pogłębiła - wyłączyli mi neta :< Mam nadzieje że szybciutko wszystko ureguluje i wróce do normalności ;| Narazie będę sie ratował dostępem u panny. Nie zdążyłem uprzedzić, że mnie nie będzie :(. Kurwa, cały czas pod górkę :<Dykta -> Czy przyszła może przesyłka ? W sumie lepiej, żeby nie bo jak wiadomo w sobotę mnie nie było i pieniązków nei miałem jak Ci oddać..Panowie ducha nie gaśmy !! Grupa nie umrze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 No, lepiej nie gaście ducha, bo następne spotkanie za tydzień w sobotę lub niedzielę. Dla wszystkich którzy się zjawią mamy z Mariuszem niespodziankę. Warto być, więc zarezerwujcie sobie czas. Luca, przesyłka już jest, możesz ją odebrać kiedy chcesz. Daj tylko wcześniej znać, to się jakoś umówimy.Pozdrawiam. Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 hej pany napewno w przyszłym tygodniu bedziemy przynajmiej ja i Lucka :-) pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.