Skocz do zawartości

RE:Grupa kalisko-ostrowska

Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 220
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Mariusz, myślę że do 10.30 możemy czekać, żeby do 11.00 się wyrobić w to miejsce gdzie jest wóz dowodzenia. Ja będę na pewno po 10.00. Do której ma trwać to spotkanie połączone z wypytywaniem tubylców?
W okolicy tego wozu trzeba dokładnie popytać ludzi, bo już słyszałem o tym co z okolicy wyjechało.
Miejmy nadzieję że pogoda dopisze. Frekwencja mam nadzieję też!!!

Nie mam numeru domowego do Remka, ale jak nie da znaku życia, to jutro w drodze na spotkanie wpadnę do niego i dowiem się co i jak. Statoil to przy rondzie?
Byłem dzisiaj w okolicy wozu dowodzenia i postanowiłem wpaść i zobaczyć co nowego. Panowie!!! Kabina osobno, buda osobno, rama w połlowie pocięta, zawieszenia już nie ma, silnik w kolejce do dewastacji. Akcja zrobiona na zamówienie, bo dowiedziałem się że samą kabinę ktoś sobie zamówił i leżała odstawiona na bok. Ciekawe kto to? Rrozpoczynamy cykl z serii ,,Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie''.
Do zobaczenia i pozdrawiam

Przepraszam, a ktoś to łyknął? Skąd to wiecie?
Jeżeli tak, to jeszcze za dużo piszemy na forum o potencjalnych miejscach.
Dykta, jeżeli mógłbyś to chętnie skorzystam z transportu. Spotkamy się koło Polo o 10.00 jeżeli ci pasuje. W razie czego to jeszcze dryndnę na komórkę do ciebie. Jeżeli masz jakiś kontakt z Kowalem, to daj mu znać o spotkaniu, bo komórka nie odpowiada.
Mariusz

Ok. Postaram się na 10.00 wyrobić pod Polo. Kowala spróbuję zwerbowac po drodze, bo też mam tylko nr kom.
A wóz ktoś łyknał, bo kazał sobie odłożyć kabinę, buda leżała już na kupce, a rama była cięta. Oszczędzili tylko kabinę mówiąc że już jest zaklepana.

Czekam na informację od Omi i Lucy. Wiem, że Omi ma samochód popsuty więc prawdopodobnie pojadę po nich jeżeli będą chcieli być na spotkaniu.
Dykta, jeżeli zmieni się coś i będę jechał swoim autkiem do Ostrowa po nich, to zadzwonię i spotkamy się na rondzie.
Mariusz

Ehh panowie.. u mnie lipa sie pogłębiła - wyłączyli mi neta :< Mam nadzieje że szybciutko wszystko ureguluje i wróce do normalności ;| Narazie będę sie ratował dostępem u panny. Nie zdążyłem uprzedzić, że mnie nie będzie :(. Kurwa, cały czas pod górkę :<
Dykta -> Czy przyszła może przesyłka ? W sumie lepiej, żeby nie bo jak wiadomo w sobotę mnie nie było i pieniązków nei miałem jak Ci oddać..
Panowie ducha nie gaśmy !! Grupa nie umrze ;)

No, lepiej nie gaście ducha, bo następne spotkanie za tydzień w sobotę lub niedzielę. Dla wszystkich którzy się zjawią mamy z Mariuszem niespodziankę. Warto być, więc zarezerwujcie sobie czas.
Luca, przesyłka już jest, możesz ją odebrać kiedy chcesz. Daj tylko wcześniej znać, to się jakoś umówimy.
Pozdrawiam. Piotrek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie