KaktuS Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 Jeszcze jedno - Mariusz gdzie jest ów pub? KaktuS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 z pewnoscia mozna by z tego ustawic choinke;-) ale tak jak mowiłem kopiemy na wiosne;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 aha ja tez bede w piatek :-) moze spotkamy sie pod sfinxem i pojdziemy do tamtej knajpki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 Pasuje. Będę czekał pod Sphinxem. Rozpoznacie mnie, bo będę miał pod pachą choinkę ;).A tak w ogóle, to kto oprócz mnie, Kaktusa i Omi tam będzie? Dajcie znać.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 a chasło ? Najlepsze choinki są w Cebulowie"?:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 11 Grudzień 2003 Share Napisano 11 Grudzień 2003 Haj !!Panowie jak jutro mi sie uda wcisnąć w robocie kit to też pojadę. O ile mnie Omi'w-ten-dzien-bezalkoholowy'30 weźmie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 11 Grudzień 2003 Share Napisano 11 Grudzień 2003 Witam,Z tego co widzę, to będzie nas...czterech?To jednak będę bez choinki, bo dla czterech nie opłaca się jej targać z lasu ;).Mam jednak cichą nadzieję, że będzie nas więcej. Kaktus, a co z Bartkiem?Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 11 Grudzień 2003 Share Napisano 11 Grudzień 2003 Luca, możesz mi zabrać płytkę z najnowszymi zdjęciami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 11 Grudzień 2003 Share Napisano 11 Grudzień 2003 wezme cie Luca tylko zadzwon do mnie wieczorkiem to sie umowimy do sie tyczy tez Kaktusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 13 Grudzień 2003 Share Napisano 13 Grudzień 2003 panowie i jak główki po spotkaniu integracyjnym ;-)Mariusz na drugi raz pojdziemy gdzies gdzie niema siarkowodoru w kuflach :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 13 Grudzień 2003 Share Napisano 13 Grudzień 2003 Cześć, W zasadzie siarkowodór mi nie przeszkadza...jeżeli pochodzi z ładnych" żródeł;) Ale sądzę, że to dobre miejsce, by się nasze mrożonki" lub pozostałe połowice poznały. A swoją drogą to chyba wyzdrowiałem...cóż ożywcze powietrze", dobre towarzystwo, dobra muzyka, piękne kobiety (ale nie te co były koło nas), no i piwo. To wszystko swoje zrobiło. Zastanawiam się, czy wyjdzie nam jeszcze jedno spotkanie przed świętami? Dobrze by było.Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 13 Grudzień 2003 Share Napisano 13 Grudzień 2003 nie widze przeszkod aby sie spotkac przed swietami i to w carskiej" z naszymi mrozonkami bądz połowami :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 13 Grudzień 2003 Share Napisano 13 Grudzień 2003 Czy ktoś jeszcze pisze się na takie spotkanie (taki opłatek")? Proszę o wpis...i ustalamy termin.Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 13 Grudzień 2003 Share Napisano 13 Grudzień 2003 ja sie skontaktuje z Luca i Kaktusem i dam ci odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 Witam,I co Panowie i Panie. Damy radę z tą imprezą? Rozmawiałem w niedziele z Remkiem (wyjeżdżał właśnie na rekonesans nad rzeką)i on wstępnie się pisze, choć zapomniałem mu dodać, że to z impreza z drugimi połowami. Jednak biorąc pod uwagę nawał pracy przed świętami...to nie wiem, czy to to wypali.Ale choćby niewypaliło, to warto by zrobić zrzutkę na Kruka. Ja coś już wpłaciłem, ale mogę iwęcej. Kaktus też wspominał, że wpłacił. Może zrobimy mu prezent na święta? To w końcu jeden z naszych.Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 Hej Mariusz dzisiaj dzwoniłem do Kaktusa i Lucki ale niestety ich nie zastałem :-( sprobuje jutro .A co do imprezy to proponuje piatek a co do miejsca musimy sie zgadac czy Ostrow czy Kalisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 17 Grudzień 2003 Share Napisano 17 Grudzień 2003 ...ale Wy macie dobrze wieczory wolne Hmmmm , u mnie przed świetami mogiła od rana do wieczora robota i jeszcze na telefonie mam nadzieje ze w nowym roku będzie lepiej jak na razie to może jeszce jakiś wypad w teren? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 17 Grudzień 2003 Share Napisano 17 Grudzień 2003 Cześć,My jak na razie próbujemy zorganizować ostatnie spotkanie przed świętami. Może się uda między trzepaniem dywanów, a ścieraniem kurzy ;)Wypad w teren to raczej w przyszłym roku. Ze względu na brak pogody w tej chwili robimy tylko rekonesanse, ewentualnie szukamy materiałów źródłowych (mam parę tematów), a na potkaniach piwkujemy (smakując siarkowodór w piwie), wymieniamy zdobyte informacje. Zrobi się lepsza pogoda to ruszamy w teren. Liczymy Romo, że dołączysz do naszej grupy.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 17 Grudzień 2003 Share Napisano 17 Grudzień 2003 No też mam taką nadzieję od nowego roku będę miał mniej pracy a więc i wolnego czasu więc pogrzebiemy sobie w ziemi razem :-)PozdrawiamRomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 17 Grudzień 2003 Share Napisano 17 Grudzień 2003 Extra! Zajrzyj czasami tu do nas, bo często spotykamy się jak widzisz i wymieniamy tu też na szybko informację. Może na jakieś spotkanie dołączysz do nas? Zaglądaj więc i postaraj się dołączyć.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 17 Grudzień 2003 Share Napisano 17 Grudzień 2003 Mariusz jutro bede wiedział co tam z Luca i Kaktusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 17 Grudzień 2003 Share Napisano 17 Grudzień 2003 Romo co to za tankietka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 Szczerze w tematy militarne i drugo-wojenne" wszedłem niedawno i zbyt bardzo nie rozróżniam modeli ,w Józefowie zaraz po wojnie ktoś z tankietki zrobił przejście na rowie i tak to pozostało do dnia dzisiejszego,ale to nie jest to co na powyższych zdjęciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 Cześć,Romo mam prośbę. Nie używaj jakichkolwiek nazw miejscowości. Konkurencja nie śpi. Proletariacka czujność wymaga od nas zachowania tajemnicy na forum;) Jeżeli chcesz pisać o jakiś szczegółach, to napisz mailem.Aha. Ktoś z forum (mailem) próbuje ode mnie wydobyć namiary na podwozie. Zaproponowałem, aby przyłączył się do nas (jeżeli jest z okolic?). W przeciwnym wypadku nie udostępnię namiarów.Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 Wiem nawet kto ,ale to tylko teoretykwiele razy sie z takimi łowcami skarbówspotkałem .Mariusz jak możesz to napisz mi na mailao tym miejscu z czasów napoleońskich,zimno jeszcze nie jest możemy tam wyskoczyć,bateryjek z wykrywki jeszcze nie wyciągnąłem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.