Skocz do zawartości

Koszalin

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

Chwała,

powinniśmy mieć awaryjny plan na wypadek niezbyt urokliwej aury.
Jeśli jednak nam dopisze to spotkamy się na początku starej sianowskiej, dojedziemy do K.(R) dalej S. i R. czyli miejsce docelowe. Tak chyba będzie dobrze - zobaczymy przy okazji hacjędę Rx2.

Czekam na opinie i sygnały
- bywajcie - M.

• Odpowiedzi 442
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam
Zawsze pozostaje czerwony autobus ,że o chmielu nie wspomnę. Do M. Dzięki ,że wytłumaczyłeś trasę bo bym nie wiedział..hie hie Co do pogody to niby ma się rozjaśnić i ocieplić. Zobaczymy..
Wypatruję znaków w zbożu
Trzymajcie się ciepło
der K.

wojna1939 wczroaj na ulicy energetyków face który
remontował poddasze znalazł skrzynkę pełną amonicji niemieckiej w głosie koszaliiński tak pisało może
jako wasza grupa wybrali byśmy się do wilczych lasek
tam na pewno nie wrucili byscie z pustymi rekami.

APROPO Wijna1939 i Der Kacper i LEON
mam propozycje wybrania się do bagicza na pokażne zbiory
jeden ze znajomy dziadek opowiaedział mi historię jak niemcy zapakowali 7 dzięzarówek do dołu i nigdy zstamtąd
nie wyjechały to znajduje się pod wiekoą góra ziemia
a 100m salej znajduje sie szopa w której jast potężna winda
Niemiec kupił tę ziemię ponad 10h za 100tys zł tasprawa
wydaje mi się podejżana
NAPISZCIE JAK COS WIECIE O TEJ SPRAWIE

Ein Türke ist auf der Autobahn unterwegs. Plötzlich bekommt er einen Platten. Als er dabei ist den Reifen zu wechseln, kommt ein Pole, reißt die Tür des Wagens auf und reißt das Radio heraus. Der Türke wütend: Eh, spinnste???" Darauf der Pole: Psssst! Ich Radio und du Reifen!"

Ein Teufelchen kommt an die österreichische Grenze: Ich bin das rote Teufelchen mit dem kleinen Köfferchen, und ich möchte euch alles stehlen!" Die Zöllner verjagen das Teufelchen, das weiter zur deutschen Grenze marschiert: Hallo, ich bin das rote Teufelchen mit dem kleinen Köfferchen, und ich möchte gerne bei euch stehlen!" Er wird wieder verjagt und kommt an die polnische Grenze: Hallo, ich bin das rote Teufelchen... huch, wo ist denn mein Köfferchen?"

Witam
Czyli spotkanie godzina 9? w wiadomym miejscu co grupa pomie na ponasladowanie indian i zrobienie ogniska majacego blizsze poznanie obyczajow grupy no upieczenie kielbasek i moze maly lyk chmielu bo walowke mozna roznie traktowac.Pozdrawiam. :)

Witom
Chmiel i kiełbaski brzmi nieźle.
Tylko może by przesunąć imprezę na sobotę na godziny popołudniowe (13-14). Po dogłębnej! penetracji wiadomego miejsca można by udać się na miejsce zwane piaskowa" w celu degustacji przyniesionych dóbr.
Napiszta co o tym myślita.
Wypatruję znaków.
der K.

Sobota - jeżeli chodzi o mnie to pewnie bede pracowal do godziny 16 wiec ten rozklad mi malo dopowiada a za to w niedzile mam prawie cala wolna no bo kobita i te sprawy wtajemniczeni wiedza o co chodzi. Wiec jak by co w sobote moge siestawic na miejscu o 17 a to raczej nie ucesza grupy a reszta jak ma czas? Pozdrawiam :). LeoN

JEŻELI CHODZI O SPOTKAMIE W SOBOTE TO RACZEJ TAK A MOŻE NIE PRZYJDĘ
APROPO NA KTÓREJ ULICY SPOTKAMIE

pppaaaappppaaaa kowal

Chwała,
sobota nam odpowiada, spotkanie na miejscu potrzaskanych butelek i naczyń, gdzie żona leśniczego podawała mu piwo.
Pojawię się razy dwa.

Der K. Spotkamy się tam gdzie ostatnio i powędrujemy lasem na miejsce. Mam do Ciebie prośbę. Jeżeli to możliwe to weź ze soba płytkę ze zdjęciami motorów.

LeoN,
jak juz będziesz wolny w sobotę to odezwij sie tel. lub wyślij ss mana to damy Ci namiar gdzie będziemy.

Robi się coraz cieplej - wypatrujcie wszystkich znaków.
Bywajcie, M. i D.

ad 2xR,

będziemy na miejscu około 14.30, tam gdzie pozostał ślad po Förster i jego Frau a widocznym śladem ich bytności są potrzaskane butelki, kieliszki i inne szkło domowe.
Nie zapomnijcie o sicie i dodatkach w postaci Wurstu i napojów.

Bywajcie - M.

MAM PROPOZYCJE NIE DO OSŻUCENIA WIELKA NOCKA W KAFEJCE INTERNETOWEJ MATRIX UL.JAŚMINOWA 16 WSZYSTKO JEST DO ZAŁATWIENIA PLUS234@WP.PLOD OSOBY 15 ZŁ DAJE 8OSÓB ALBO
10ZŁ ZALEŻY OD WAS CZY BĘDZIECIE CHCIELI ZAGRAĆ PO SIECI W GRY WOJJENNE MEDAL CZY CALL OF DUTY

poZDRWKA DLA EKIPY Z KOSZLINA ppaapppa

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie