Skocz do zawartości

Koszalin

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Może tradycyjnie 17 ,ale dla odmiany powrócimy do Nemo.
Drogo ale przynajmniej było na czym oko zawiesić...hie hie
Leon pamietaj o zakazie :))
Szacuneczek
der K.
  • Odpowiedzi 442
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
tu szeregowy LeoN

Zaczolem rekrutacje i pewnie pojawia sie dwie nowe blade twarze w naszej elitarnej jednostce sadze ze przybeda w planie mam 3 osoby lecz wiem ze 1 napewno nie przyjdzie reszte pozostawiam niebiosom i moze bede mial awans :)

Czolgiem i szacunek! Jakies zmiany to czekam na ssmana.
Napisano
Niech,
sobota w Nemo w stroju sportowym brzmi zachęcająco hi hi.
Gdyby się miało coś zmienić - wyślę więści w eter.
Trwajcie i czekajcie sygnału.
Mariusz.
Napisano
Jeśli w niedzielę to około południa. Najlepiej wziąć wodery - przejdziemy się zalaną częścią podziemi ha ha.
Leon, o której konkretnie wracasz w sobotę? A może wracasz dopiero w niedzielę? Określ się jasno i wyraźnie. Spocznij!
M.
Napisano
Przepraszam, zapomniałem o Omenie.
Jeśli masz ochotę to oczywiście zapraszamy. Myślełem, że przyjdziesz z Leonem.
Czekamy jak zwykle na znaki na niebie.
M.
Napisano
Baczność!
Nie śmiał bym odmówić Panu Generałowi.
Jak Obywatele Kadeci chcą przyjść to zapraszamy.
A z Szeregowym Leonem to jeszcze pogadamy...
Czekam na znaki na niebie i ziemi
Spocznij!
Kacper
PS
Do M.
Wysłałem Ci SS-mana ale chyba nie doszedł.
Napisano
Mam wyłączonąkomórkę, ukrywałem się przed klientem z pracy. Czekam jutro w Nemo o 17. Gdyby sie miało coś zmienić dam znać ssmanem. Będę miał tylko trzy godziny. Muszę jeszcze odwiedzić przyjaciól indian, nie byłem u nich od sylwestra.
Bywajcie i czekajcie ...
M.
Napisano
Szeregowy L. nie bójcie sie.
Jak donosi nasza wschodnia agentura wrogie elementy na naszym terenie nie są do końca takie wrogie. Można spróbować się z nimi porozumieć.
W razie niepowodzenia zlikwidować!
Spocznij!
Napisano
Chwała,
mam rzeczy do skanowania od Omena - odezwę się do Was jak będzie co oglądać.
Der K.- Jak czytanie papierków z piwnicznej izby? Coś ciekawego poza komorniczymi nakazami?
Bywajcie i nie traćcie wiary, ta zima musi kiedyś minąć!
M.
Napisano

... niestety piwnica również rozczarowała zawartością, mnustwo plastiku, butelek, papa, skrzynki, ziemia ...
... reasumując: wyprawka udana, troche papierków do poczytania o dawnych lokatorach (głównie o ich troskach i zmartwieniach), kilka nieistotnych szklanych opakowań ...
mimo trwającej zimy - sezon 2004 mamy otwarty.
Pozdrawiam M.

Napisano
Do K

nie udalo mi sie zdobyc do twojego polskiego czolgu bo ktos mi je porzyczyl dalej bez mojej zgody bylem na spacerku i wypatrywalem kilka miejc gdzie niemcy badz mogli by zgubic klucze" jak przyjedizecie sami ocenicie odmeldowuje sie.
Napisano
Co do papierów ,to nic ciekawego.
W wiekszości dokumenty obrazujące niewątpliwie bogate życie małżeństwa rolników. Oscylujący w latach 60-76 ciąg wezwań ,pozwów ,wyroków ,nakazów...
Korzystając z mojej chwilowej nieświadomości... " to często powtarzający się zwrot.
Już wiadomo skąd te butelki :)
Dziadek zmarł w 73 ,a babcia w 76 wynika z tego ,że spóźniliśmy się nie kilka miesięcy ale kilkadziesiąt lat.
Pozdrowienia
der K.
PS. Do szer. Leona :
Gdzie mielibyśmy jechać? Stop

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie