der K. Napisano 24 Luty 2004 Share Napisano 24 Luty 2004 WitamMoże tradycyjnie 17 ,ale dla odmiany powrócimy do Nemo.Drogo ale przynajmniej było na czym oko zawiesić...hie hieLeon pamietaj o zakazie :))Szacuneczekder K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 24 Luty 2004 Share Napisano 24 Luty 2004 tu szeregowy LeoN Zaczolem rekrutacje i pewnie pojawia sie dwie nowe blade twarze w naszej elitarnej jednostce sadze ze przybeda w planie mam 3 osoby lecz wiem ze 1 napewno nie przyjdzie reszte pozostawiam niebiosom i moze bede mial awans :) Czolgiem i szacunek! Jakies zmiany to czekam na ssmana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 24 Luty 2004 Autor Share Napisano 24 Luty 2004 Niech,sobota w Nemo w stroju sportowym brzmi zachęcająco hi hi.Gdyby się miało coś zmienić - wyślę więści w eter.Trwajcie i czekajcie sygnału.Mariusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 25 Luty 2004 Share Napisano 25 Luty 2004 AHTUNG!!!!!!!!NIE MOGE W SOBOTE WLASNIE SIE DOWIEDZIALEM MUSZE DRESY WYPRAC I UCIEKAC Z KOSZALINA WRACAM W SOBOTE WIECZOREM PRPOPNUJE NIEDZIELE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 25 Luty 2004 Share Napisano 25 Luty 2004 Leonid ,zrozum lud pracującyA o której wracasz w sobotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 25 Luty 2004 Autor Share Napisano 25 Luty 2004 Jeśli w niedzielę to około południa. Najlepiej wziąć wodery - przejdziemy się zalaną częścią podziemi ha ha.Leon, o której konkretnie wracasz w sobotę? A może wracasz dopiero w niedzielę? Określ się jasno i wyraźnie. Spocznij!M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 25 Luty 2004 Share Napisano 25 Luty 2004 Witam !Widzę ,że naprawdę trudno sie spotkać. Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 26 Luty 2004 Share Napisano 26 Luty 2004 CzolemPrzewidywany powrot sobota 22 wiec (!) czytaj dupa :( a niedziela jestem pewnie do dyspozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 26 Luty 2004 Autor Share Napisano 26 Luty 2004 To jak Kacper? Zostaliśmy dwaj. Browarek?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 26 Luty 2004 Autor Share Napisano 26 Luty 2004 Przepraszam, zapomniałem o Omenie. Jeśli masz ochotę to oczywiście zapraszamy. Myślełem, że przyjdziesz z Leonem.Czekamy jak zwykle na znaki na niebie.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 26 Luty 2004 Share Napisano 26 Luty 2004 tu szeregowy L milego picia panowie generalowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 26 Luty 2004 Share Napisano 26 Luty 2004 z mojej ekipy nie wykluczobne ze bedzie kaplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 27 Luty 2004 Share Napisano 27 Luty 2004 Baczność!Nie śmiał bym odmówić Panu Generałowi.Jak Obywatele Kadeci chcą przyjść to zapraszamy. A z Szeregowym Leonem to jeszcze pogadamy...Czekam na znaki na niebie i ziemiSpocznij!KacperPSDo M. Wysłałem Ci SS-mana ale chyba nie doszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 27 Luty 2004 Autor Share Napisano 27 Luty 2004 Mam wyłączonąkomórkę, ukrywałem się przed klientem z pracy. Czekam jutro w Nemo o 17. Gdyby sie miało coś zmienić dam znać ssmanem. Będę miał tylko trzy godziny. Muszę jeszcze odwiedzić przyjaciól indian, nie byłem u nich od sylwestra.Bywajcie i czekajcie ...M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 Poruczniku K bez obaw zrobilem zwiad i w koszalinie grasuja conajmniej po za nami 3 grupy muszesie ukrywac bez odzewu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 1 Marzec 2004 Share Napisano 1 Marzec 2004 Szeregowy L. nie bójcie sie.Jak donosi nasza wschodnia agentura wrogie elementy na naszym terenie nie są do końca takie wrogie. Można spróbować się z nimi porozumieć.W razie niepowodzenia zlikwidować! Spocznij! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 1 Marzec 2004 Autor Share Napisano 1 Marzec 2004 Chwała,mam rzeczy do skanowania od Omena - odezwę się do Was jak będzie co oglądać. Der K.- Jak czytanie papierków z piwnicznej izby? Coś ciekawego poza komorniczymi nakazami?Bywajcie i nie traćcie wiary, ta zima musi kiedyś minąć!M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 1 Marzec 2004 Autor Share Napisano 1 Marzec 2004 Zapowiadało się niezłe grzebanie, wygląda obiecująco ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 1 Marzec 2004 Autor Share Napisano 1 Marzec 2004 ... niestety newralgiczne punkty zostały wcześniej przeorane", ktoś był tu wiele miesięcy przed nami ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 1 Marzec 2004 Autor Share Napisano 1 Marzec 2004 ... niezwykle malownicze i zachecające wejście na piętro i strych, jednak przed wejściem warto najpierw sprawdzić stan sufitów ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 1 Marzec 2004 Autor Share Napisano 1 Marzec 2004 ... niestety, sufit został zarwany pod ciężarem szmat i śmieci różnego rodzaju ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 1 Marzec 2004 Autor Share Napisano 1 Marzec 2004 ... niestety piwnica również rozczarowała zawartością, mnustwo plastiku, butelek, papa, skrzynki, ziemia ...... reasumując: wyprawka udana, troche papierków do poczytania o dawnych lokatorach (głównie o ich troskach i zmartwieniach), kilka nieistotnych szklanych opakowań ...mimo trwającej zimy - sezon 2004 mamy otwarty.Pozdrawiam M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 Do Knie udalo mi sie zdobyc do twojego polskiego czolgu bo ktos mi je porzyczyl dalej bez mojej zgody bylem na spacerku i wypatrywalem kilka miejc gdzie niemcy badz mogli by zgubic klucze" jak przyjedizecie sami ocenicie odmeldowuje sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 Co do papierów ,to nic ciekawego.W wiekszości dokumenty obrazujące niewątpliwie bogate życie małżeństwa rolników. Oscylujący w latach 60-76 ciąg wezwań ,pozwów ,wyroków ,nakazów...Korzystając z mojej chwilowej nieświadomości... " to często powtarzający się zwrot.Już wiadomo skąd te butelki :)Dziadek zmarł w 73 ,a babcia w 76 wynika z tego ,że spóźniliśmy się nie kilka miesięcy ale kilkadziesiąt lat.Pozdrowieniader K.PS. Do szer. Leona :Gdzie mielibyśmy jechać? Stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 do Kto bodajze na literke U jak Uniescie ale zbierznosc nazw jest przypadkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.