aniolg Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astro33 Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 witamod tygodnia jestem posiadaczem tego sprzętu i jak na pierwsze wyprawy, abyło ich tylko kilka bo śniegiem sypnęło, to mogę powiedzieć że jest naprawdę rewelacyjny, wczesniej chodziłem z-prosze sie nie śmiać-penetratorem firmy armand i wiadomo że różnica jaką odczuwa sie z przesiadki na GT jest ogromna. Tam gdzie wczesniej smigałem z penet... teraz Gt wrecz warjuje, kopania jest cała masa. Oh niech tylko sie ociepli to będą wykopki.pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 Musisz czekac jak wiekszość do wiosny niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aftan Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 Nie zgadzam się z terenowcem69.Też mam Suwerena i chodzę z nim co dziennie.Przestanę dopiero jak spadnie śnieg.Właśnie wczoraj trafiłem bardzo fajną monetę.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert 88 Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 witam w listopadzie minęło 2 lata , jak go zakupiłem . zarobiłem na nim około 80,000 zł / osiemdziesiąt /.idealny do głębokich zakopów , kolory , złom . NIC NIE KRĘCĘ pokrętłami , w nastawach na zero . kiedyś ustawiałem w różnych położeniach i robił się mały bałagan . to łapał mocniej to odrzucał itd. polecam naprawdę dobry sprzęt ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert 88 Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 witam w listopadzie minęło 2 lata , jak go zakupiłem . zarobiłem na nim około 80,000 zł / osiemdziesiąt /.idealny do głębokich zakopów , kolory , złom . NIC NIE KRĘCĘ pokrętłami , w nastawach na zero . kiedyś ustawiałem w różnych położeniach i robił się mały bałagan . to łapał mocniej to odrzucał itd. polecam naprawdę dobry sprzęt ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekD Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 To już wiem kto znalazł złota taczankę Samsonowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wulfgar Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 Taka kasa w dwa lata...no no. Złoty sprzęt.Czyżbyś trafił kilka zgubionych sztabek złota wrocławia? i jeszcze bez regulacji..... chyba jutro dystrybutorowi GT stworzy sie kolejka społeczna przed sklepem i zablokuje strona internetowa z zakupami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert 88 Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 nie złota w większych ilościach nigdy nie znalazłem :). kopię głównie militaria , ten sprzęt jest bardzo dobry na głębokie zakopy , ale i drobnica jest do wyciągania . kopię generalnie wszystkie sygały , które mogą wskazywać na kolor lub żelazo . ziemia potrafi mnie nieraz naprawdę zaskoczyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert 88 Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 nie złota w większych ilościach nigdy nie znalazłem :). kopię głównie militaria , ten sprzęt jest bardzo dobry na głębokie zakopy , ale i drobnica jest do wyciągania . kopię generalnie wszystkie sygały , które mogą wskazywać na kolor lub żelazo . ziemia potrafi mnie nieraz naprawdę zaskoczyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUMA1 Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 To na militarce tyle aż zarobiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 robert 88 lepiej się tak nie chwal bo jeszcze skarbówka Cię namierzy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aftan Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 To ja od dzisiaj przestaje się cieszyć ze znalezionych monet, guzików czy innych pierdół.Myślałem, że mam niezłe wyniki. No ale po przeczytaniu postów roberta 88 o tym ,że w ciągu 2 lat zarobił 80 tyś.nabawiłem się wielkich kompleksów.Jestem w szoku!!!!!pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert 88 Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 to są moje nastawy , na których zawsze szukam . nie to nie przechwałki :-) tylko odzwierciedlenie możliwości tego sprzętu , każdy ar terenu zawsze traktuję jako super miejsce na wykopki , NIGDY nie oceniam terenu , że tam napewno nic nie ma " , szczęście zawsze przychodzi całkiem niespodziewanie ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekD Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 Ale Volume to bym jednak troche podkręcił ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 Witaj,na zime chociaz byś go umył i wyczyścił he heh....,a tak na poważnie to też mam gt,powiedz mi proszę jak to jest z tymi głębokimi wykopami,jak rozpoznajesz że cos masz głęboko i jaki sygnał daje wykrywacz,na tych twoich ustawieniach.Dla mnie to ważne,bo byc może że i ja pominąłem jakieś głebokie sygnały,bo sprzet mam dopiero od wrzesnia.Dzięki i pozdrwiawiam właścicieli GT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert 88 Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 uuuuu do końca sezonu jeszcze daleko :) głęboki zakop rozróżniam po bardzo cienkim sygnale , trudno nawet to wyłumaczyć...proponuję ustawić na moje nastawy i iść w miarę niezaśmiecone miejsce , gdzie leci na min 1 m jakaś rura lub zdołowane jest jakieś żelastwo . może inaczej w domu włącz wykrywacz i maksymalnie od sondy trzymaj jakiś kolorowy " przedmiot . oczywiście sonda w powietrzu aby nic nie zakłucało pracy . ten cieniutki sygnał jaki usłyszysz to właśnie to . jeśli go słyszę na pwierzchni ok.1 m / 1m to już wiem że czeka mnie duuuże kopanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUMA1 Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 robet 88Cześć a tak z ciekawości napisz mi na jakiej głębokości znalazłeś najgłębiej monetke , lub kilka monetek . Ciekawi mnie jaka była głębokość największa na jakiej wytargałeś monetke. Naprawde jestem Bardzo ciekawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 cienki to znaczy cichutki? gdy mam sygnał progowy i jestem na disc,to jak jest metal to cichnie a potem powraca do sygnału progowego,to wtedy wiem ze jest zelazo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert 88 Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 jeśli dobrze pamiętam była to moneta 3 grosze SAS na około 30 cm , jest śrenicy przybliżonej do 5pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUMA1 Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 No to dosyć głęboko bo jak miałem ace 250 i bh Tracker 4 to raczej łapały monetki do 17 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert 88 Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 dodam , że nigdy nie sprawdzałem głębokości na jakiej leżały monety . poprostu sygnał , to kopałem . a do kol terenowiec 69 , też tak mam z żelastwem leżącym płytko . zobacz na identyfikacji , dzisiaj trafiłem łuskę od tigera 2 na głębokości - standardowy szpadel . czyli 100-120cm . miałem ten cienki , piskliwy sygnał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert 88 Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 widziałem że pytaleś się o osłonę wykrywacza przed deszczem . ja zakładam 2 zwykłe torebki foliowe np. ze sklepu po zakupach . starczy napewno osłoni elekronikę . kiedyś tak mi zmókł wykrywacz , że dosłownie pływał w wodzie i NIC . miałem farta .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 No musze doczytac ta instrukcje,moze sie troche rozjasni,jak miałem smetka to dopiero po pół roku zacząłem prawidłowo interpretować sygnały.Próby w domu nie wychodzą,trzeba w pole wyjśc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUMA1 Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 No to tak jak ja zakładam torebki foliowe na wyświetlacz i jest ok jeszcze nigdy mi nie zamoknoł wykrywacz bo wiązałem na wyswietlaczu torebki foliowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.