lain Napisano 29 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2007 i fant dnia .Danzig napoleoński.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 Pola ciąg dalszy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 I fant dnia,w dodatku pierwszy sygnał...trafienie Kuby.Grrrr.Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 Bardzo urodzajne pola, bardzo... :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 Pole.dzien 3ci i narazie ostatni chyba bo jutro do pracy na 8mą:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 Fant dnia ;( ale przynajmniej łamany w epoce a nie moją saperką:) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uve Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 Witaj lain, Chciałbym Cię zapytać o jeden przedmiot widoczny na zdjęciu sprzed 2 dni, podpisanym 'Pole1'. Zamieściłem to zdjęcie w swoim poście i interesujący mnie przedmiot zaznaczyłem niebieskim kółkiem. Czy wiesz może co to jest?PozdrawiamUve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 Własnie sobie to podczysciłem w palcach i wygląda mi na część lampy naftowej..pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Też se będę na bieżąco zamieszczał. A co;)http://img529.imageshack.us/img529/6051/1907pi6.jpg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Łups.http://img212.imageshack.us/my.php?image=1907ai4.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba_gdansk Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 karpik , daj lepszą fotkę dwóch stron tego aluminiowego żetonutabak coś tam:-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Pierwszy link mi nie działa.Fajne.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Żeton na tytoń?Brinkmann TabakDeutschland meistgenauchtes tabaks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Pieczątki mnie lubią:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba_gdansk Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 raczej reklamówka firmy , możliwe że za okazaniem żetonu w firmie przysługiwał rabat np. 5% albo zbierało się takie żetony i np. po zebraniu odpowiedniej ilości np. 10 przysługiwał jakiś prezent od firmycoś ala program lojalnościowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Dzięki Kuba_gdansk:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 lain - może być to też ten element, który zaznaczyłem na zdjęciu. Nie koniecznie od tej hauby, ale pochodzenie wydaje się tego typu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2007 no proszę.mozliwe.dzieki!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Bywało gorzej:)http://img529.imageshack.us/my.php?image=20907mz9.jpgTa nabijka z prawej- widzicie tam nadziurkowany monogram, czy tylko mi wyobraźnia płata figle?Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sturmbannfuhrer Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Co to za blaszka z cyfrą? Mam taką samą z numerem 62 i nie bardzo wiem do czego służyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Herr fuhrer, taki z samym numerem zwę szatniakiem. Mógłbyć do wszystkiego czyli jest do niczego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Karpik wydziurkowany monogram faktycznie.. jakby ozdobne PR ?nawet jak dobrze się przyjży to widac ozdobne pociągnięcia liter .. powiedz ze widziales to samo .. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 ewentualnie FRtego 'P' nie jestem pewny.. pozdrawiam1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Fagil, piękne te urki. nie chciał byś się pozbyć jednego.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.