mp Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 jak narazie statystyka MoH to:1 czesc medal of honor -gra sie amerykanami 2-czesc MoH underground- alianci ,francuski ruch oporu Moh Undergound na gameboya to samo co na PSX-a Moh AA -alianci Moh Infilator na game boya -alianci dodatek do MoH AA spearhead -alianci ,brytyjczycy ,ruski (i niemcy jak w kazdej czesci ;P) drugi dodatek do AA breaktrought -alianci ,brytyjczycy i nowi wlosi MoH rising sun -alianci ,japoncy Moh Paciffic assalut - to samo co wyzej (alianci ,zoltki ;P) czyli widac we wszystkich czesciach sa alianci ale moze kiedys docenia co polacy wniesli do histroii o IIwś i nie tylko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 a i zapomnialem dodac MoH frontline na gamecuba ,xboxa i ps2 tam tez sie gra aliantami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 hehehe.. w sumie to tylko alianci jak widac przyczynili sie do wyzwolenia świata ze złych mocy" ;) Im nalezy pokłony składać, no już nie wspomnę o tym, że ozszyfrowali enigmę" i przechwycili wiele cennych informacji. Dobrze, ze mieli takich dobrych naukowcow wtedy ;)Troche ironicznie- kloki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 a moze by napisac do EA games zeby cos pomysleli na temat ,zeby stworzyli gre o wojnie obronnej polski itp ...wiecie warto wierzyc cuda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 a i ze to oni pomogli sie obronic anglikom przed okupacją :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekB Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 WitamA jednak ktoś tam o Polakach pamiętał.W MoH: Underground na PSX, po wpisaniu odpowiedniego kodu (już nie pamiętam bo dawno w to grałem, ale jak jest ktoś zainteresowany to mogę poszukać) pojawiała się seria plansz na których można było zobaczyć np. zdjęcia z tworzenia gry, rysunki, zdjęcia twórców i ich wypowiedzi. Wyglądało to tak jakby każdy wrzucał tam coś od siebie. Jedna z plansz poświęcona była polskim żołnierzom walczącym o Monte Cassino. Były tam biało czerwone barwy, jakieś zdjęcie i słowa gen.Alexandra o waleczności Polaków. Bardzo mnie to zaskoczyło i ucieszyło. Pewnie któryś z twórców gry był asz".Jednak na dodatek traktujący o wrześniu nie ma co liczyć. Bo kto by to kupił? Amerykanie nawet nie wiedzą gdzie jest Polska :-) Jedyne co nam pozostaje to liczyć na talent i chęci naszych programistów, którzy wzięli by się za taki temat.PozdrawiamBartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 Bartek ja poprosze bo mam MoH underground na PSX-a ,a to prawda amerykanie nie stworzą gry o kampani wrzesniowej ,ale w cuda nalezy wierzyc .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekB Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 No to teraz bede musiał przewalić stos PSX Extreme żeby to znaleźć:-) Ale poszukam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 będę bardzo wdzieczny :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekB Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 http://www.playpalace.co.uk/cheats/cheat_473-Medal-Of-Honour-Underground.htmlDreamworks Interactive Personal Screens - DWIECRANSto chyba było to, ale nie wiem na pewno.Sprawdź i napisz czy działa.Bo w gazetach to dopiero bede miał czas w piątek poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekB Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 A jak to nie ten to Cartoon Gallery, albo Team Gallery możesz sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 ale gdzie to sie wpisuje? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekB Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 Enter the following as passwords: (they work only on levels that are completed)"Tak pisze na tej stronce.Czyli wpisujesz jako hasło. Więcej Ci nie moge powiedzieć bo w nie mam tej gry, a ostani raz grałem w nią 3 lata temu więc już nie pamiętam jak to było dokładnie. Może spróbuj poszukać coś w google (medal of honour underground cheats), jakby to nie działało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 aha przoczylem to ale juz patrze czy dziala :P musze przejsc najpierw pierwszy poziom :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekB Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 W PSX Extreme pisze to samo:Jako kod wpisz jeden z poniższych wyrazów:DWIECRANSMOHUEQUIPEMOHDESSINS "Na 100% to któryś z tych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 aha a ja to mam wpisac tam gdzie jakby sie zapisuje na memory card ? a tak wogole to ja nie lubie underground ,wole pierwsza czesc ,w drugiej czesci grafika sie nie zmienila a ma o wiele glupsze misje np. kiedy masz sie wkrasc do zamku po cos (juz nie pamietam po co) i straznikami tego zamku sa psy chodzoace na dwoch lapach z panzerfaustami (bez komentarza):P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekB Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 Kurcze, naprawde nie wiem gdzie się to wpisywało. Pokombinuj. A te psy to była paranormalna dywizja ss. Tak samo ci rycerze to byli ss-mani na amfetaminie. Wywalasz czały magazynek a on dalej lezie :-))) Jak Ci sie uda zobaczyć tą plansze to zrób zdjęcie i wrzuć na forum :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 ok juz mam teraz patrze i sie wzruszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 albo te chodzące roboty z gnatami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 jest mam ,ahhh łeska w oku sie zakrecila :))) niestety nie moge dac fotki bo nie mam cyfrówki :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiciu_r Napisano 13 Sierpień 2004 Share Napisano 13 Sierpień 2004 Ta cholerna gra oszukuje, jak zdobędę snajperkę, wrócę i rozwalę tych dwóch cekaemistów z NKWD strzelających do swoich to mi wyłącza grę. To co, im wolno a mnie nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiciu_r Napisano 13 Sierpień 2004 Share Napisano 13 Sierpień 2004 Ta cholerna gra oszukuje, jak zdobędę snajperkę, wrócę i rozwalę tych dwóch cekaemistów z NKWD strzelających do swoich to mi wyłącza grę. To co, im wolno a mnie nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 13 Sierpień 2004 Share Napisano 13 Sierpień 2004 A mnie się to nie udało nigdy - trafić w nich. Wiesz co? Ty też trochę oszukuj !!! Udawaj, że celujesz obok nich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Gryf Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 to są chamy, ci z nkwd. Nie miałem broni, a skapłem się dopiero jak ujrzałem niemców, no więc wróciłem, ale niestety wpakowali mi seryjkę w brzuch. No i wytłumaczcie takim, że chcesz dobrze... nawet nie miałem szans ich zabić, ale spróbuję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner1111 Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 Panowie na jakim poziomie trudności graliśćie?? Ja na Veteranie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.