Skocz do zawartości

Poprostu motor"

egon10

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zabawa była super jak go kopaliśmy, największy fant w tym roku MZK 1960r (oczywiście pod względem wielkości).

• Odpowiedzi 55
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Dobra zabawa może się szybko skończyć !!!
Szczególnie jeśli znajdzie się właściciel lub wyjaśni się dlaczego był zakopany ( jeśli był ??? ).
Napisano
egon10 pomyśl przez chwilę jeśli ktoś zakopuje tego typu motocykl to z pewnością nie ucieszy się że został odkopany ( ja nie jestem Właścicielem - możesz spać spokojnie ).
To po prostu nie jest wojenne żelastwo !!! Był konkretny właściciel i zakopał go w konkretnym celu jeśli chcesz się dowiedzieć szczegółów - Masz takie prawo - Pytanie czy warto ???
To wszystko !!!
Napisano
Niewiem czym się przejmować i co z tego ze sie znajdzie własciciel to moze powie poco zakopał całkiem fajną maszyne ja to chętnie bym się dowiedział.Ale to więcej niz pewne że to nie właściciel go zakopywał.
Napisano
W latach 60 taki motocykl to rarytas nie każdy mogł sobie pozwolić na takie coś.Poprostu był znaczny ktos pojeździł i zakopał bo by milicja szybko go zawineła. Może tobie tm/39 nie jest na reke że go ktos wykopał , bo ja sie swietnie bawiłem oby więcej takich sygnałów . Coś w tym jest :P
Napisano
Fajna emzeta. Kiedys u mnie w miescie nad rzeka świder ruscy zakopali do polowy Łade :) Pozniej ktos przedsiebiorczy ja wytargał i ukradł drzwi :P Jako młodziec lat 8 brałem udzial ze starszymi kolegami w podpaleniu motoroweru marki komar a potem w jego pogrzebie by ukryc dowody. Ach ! Wspaniałe czasy.
Napisano
Widzę że część kolegów udaje lub rzeczywiście nie widzi problemu . Praca wykrywaczem to nie tylko dobra zabawa , ale głównie wielka Odpowiedzialność !!!
Kto tego nie rozumie proponuję zabawę w np. p i a s k o w n i c y .
Napisano
Na forum jestem początkujący, jednak w branży znacznie dłużej niż świadczą cyferki. Jedni się Forum bawią ,inni traktują je poważnie.Do wszystkich skorych do zabawy - Zastanówcie się czasem co publikujecie bo któregoś dnia otworzycie drzwi dość smutnym panom , którzy nie znają się na żartach !!!
Napisano
A co takiego strasznego jest w wykopaniu z ziemi motocykla? Kolego, rozluźnij się trochę, lepiej pouczaj kolesi chwalących się wykopaną amunicją, pociskami lub bronią, a nie poczciwym motorkiem, fajne trafienie. Tylko co z nim zrobicie? Właściciel juz pewnie wziął za niego odszkodowanie z PZU, więc moze lepiej, żeby sie nie znalazł:-)
Napisano
Można dojść po numerach reyjstracyjnych kto był jego właścicielem ,i spróbować rozwikłać zagadke zakopanej MZ-etki.Pozdro...
Napisano
A może kolega wrócił właśnie z pielgrzymki Radia Maryje i obraził się za profanację oblicza Romana G.? :-) Oczywiście żartuję, nie obrażaj się tm/39 :-)
Napisano
tM/39 Czytając twoje posty nierzumiem o co ci chodzi, chcesz nas przestraszyć myślisz że dlamnie ważna jest ilość napisanych postów czy jak dłogo chodzisz z wykrywaczem. Nie jeden raz panowie o których mowa pukali do mych drzwi i co z tego taką mają prace bo takie mamy prawo. Jakos się nie przestraszyłem i dalej szukam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie