Enes Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 To raczej BMW R61Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Latajaca-Trumna Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 Oczywiscie ze kolega Enes ma racje, R51 to wogule inne czasy (mam dysleksje...) mjalo byc 6 a nie 5, ale pjekna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozfig Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 Hej Latająca-Trumna coś znikają Twoje tematy a chętnie bym się dowiedział coś więcej na temat twojej kolekcji. Może byś podesłał jakieś fotki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Latajaca-Trumna Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 Przezucilem sie na fotografowanie grzybow, mniej przeszkadzajace innym, i mniej bolesne dla mnie. Grzyby moge pokazac, oto one: http://www.odkrywca.pl/grzybole-na-wykopkach-,654382.html#654382 Pozdro,LT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterb1 Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 LT pare nieścisłosci popełniłes . bejca jak wynika z dalszych twoich postów nigdy nie była twoja - a na poczatku podałes ze wychaczyles z jakiejs dziatkowej szopy myslac ze bedzie tam junak - w domysle kupiona przez ciebie za grosze gdzies w Polsce. teraz cos piszesz ze niespałacona i dlatego u ciebie w salonie stoi zkundlona emka a nie orginał . jakos to sie kupy nie trzyma. wyglada na to ze chciałeś wychuśtać gula userom nie swoim fantem .pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Latajaca-Trumna Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 Kolego to juz bylo! Juz wyjasanialem… co od nowa? Albo inaczej: Nic nie wiem, nic nie mam, i wogule nic nie widzialem. A wszystko co pisalem i nieopacznie pokazywalem to sobje wymyslilem, fotomontarz, kolega rozumje, fotomontarz i bujda nic wiecej.LT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
V4CRAZY Napisano 20 Listopad 2009 Share Napisano 20 Listopad 2009 witam,kilka fotek jednego z bardziej znanych motocykli wojskowych BMW SAHARA ale z początku produkcji z 1941r,tak zwana Syberyjka".Motocykl przywieziony był w latach 90-tych z podmoskiewskiej wioski, jest to wersja kurierska z szybkimi przełożeniami i zaślepką na dyfer,porównywałem go z późniejszymi rocznikami i różni się praktycznie wszystkim ,nawet rama i koła są trochę inne ,na zdjęciach jeszcze z gumami siodeł od BMW R-12 i w żółtej farbie olejnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
V4CRAZY Napisano 20 Listopad 2009 Share Napisano 20 Listopad 2009 link do innych fotek SAHARY http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4ed1601ad857f5d6.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
V4CRAZY Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 Latająca-Trumna twoje przerobione M-72 to naprawdę kawałdobrej roboty, bardzo przypomina pierwowzór Sahary czyli BMW R-72, masz jakieś fotki tego motocykla bez kosza?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maku 73 Napisano 27 Kwiecień 2010 Share Napisano 27 Kwiecień 2010 może nie w temacie, jako że to nie wojskowy, ale w końcu mam swój wymarzony motor z koszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maku 73 Napisano 27 Kwiecień 2010 Share Napisano 27 Kwiecień 2010 jest to mix MW/K750/Dniepra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebBo21 Napisano 27 Kwiecień 2010 Share Napisano 27 Kwiecień 2010 Panowie te wasze zdjęcia mnie denerwują ponieważ ja też chce taki motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maku 73 Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 a to zdjęcie z jazdy z synem w terenie; wrażenia z jazdy pierwszorzędne, ale ten motor potrafi nauczyc pokory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Pokory to ja ucze swoje MW 650... http://www.youtube.com/watch?v=Sojupc5oNpM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maku 73 Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 dobre, Ty swojego rumaka już dawno ujeździleś i robisz z nim co chcesz. Przede mną jeszcze droga daleka, po tym jak wypadlem na zakręcie z drogi i przyjąlem glebę w kartoflisku trochę mnie ochlodzilo, choc juz sadzilem, że idzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulcev Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 Witam.Jestem także posiadaczem motocykla wojskowego (HD WLA)Pozdrawiam wszystkich posiadaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 Daj kilka swoich fotek. Ta wygląda książkowo".C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 @ Arnold,to nie jest żadne uczenie pokory.To jest zwykłe KATOWANIE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 Eeee tam zaraz katowanie.Trzeba znać możliwości swojej maszyny...A tak przy okazji-ja tez zaliczyłem kilka poważnych gleb... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 No i polecam obejrzenie reszty moich filmików na You tube,jest ich dziewięć.Co jeden,to lepszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 BMW R 71 w wresji turystycznej z dyferkiem 9.w sumie z 80% orginału. załozona ruska skrzynia biegów, 12 v napięcie, gazniki,fotel kierowcy, ostatnio 110 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maku 73 Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 okejos: aż się prosi abyś pokazal swoje BMW w innych ujęciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 10 Czerwiec 2010 Share Napisano 10 Czerwiec 2010 Okejos ale trochę patentów napchałeś do sprzęta ale przynajmnie nie ingerowałes w pierwotną konstrukcję bo bak z tego co pamietam od podstaw był robiony stad ta konsola ala R75. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 10 Czerwiec 2010 Share Napisano 10 Czerwiec 2010 tak wyglądał motor przed remontem. to co sie sfajczyło zamieniono na ruskie elemnety. było do wyboru, albo 100% orginał albo motor do jeżdżenia. wybrałem drugą wersję. stąd m/innymi napięcie 12 v.ale w 4 miechy natukłem 5300 kmbak jak i inne rzeczy orginalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 10 Czerwiec 2010 Share Napisano 10 Czerwiec 2010 pare fotek detali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.