random Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 http://www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=2985&zaznacz=z%B3om%20patriot%F3wmam nadzieje, ze link sie nie zlamie...
ms Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 no prosze, juz jest w archiwum, cos widac pozmieniali...
Kiler Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 Dobrze pisze, powinnismy go popierac i dzialac a nie siedziec i stekac, ze wykrywki nam pozabieraja.
d007 Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 Możecie tej gazecie zarzucać populizm i prostactwo , możecie ją nazywac szmatławcem ale nikt tak jak oni nie opisuję tego burdelu co się zowie Polską. Przypomina mi się sprawa STOEN-u, jak poseł´Jankowski okupował sejmową mównicę. Ten złodziej minister skarbu kaczmarek tylko głupawo się uśmiechał. Z czego się smiał´? A z tego że doskonale wiedział że ten człowiek ma rację ale przecierz i tak nikt mu nie uwierzy a naród go weźmie za idiotę i pieniacza. Taka jest zasrana polska rzeczywistość czy to się komus podoba czy nie.d007
ms Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 dobrze drodzy panstwo, dosc o retorykach pism, wiecej o tym kogo mozna zainteresowac ta tematyka, lub inaczej - kto w ogole bedzie skory do napisania o tym...
mac Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 A może panowie podrapać się lewą ręką za prawym uchem i pójść za ciosem i zastanowić sie np. czy nie zaprosić któregoś z redaktorów do którejś z grup poszukiwawczych ?pozdrawiammac
Jadzia Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 Ja sie zgadzam z panem Grzegorzem Franczykiem, najważniejsze, jest to, że NIE" poświęciło sporo miejsca naszemu tematowi, a to już coś znaczy szczególnie że nakład gazety jest dosyć duży, nie jest to gazeta lokalna, tylko tygodnik ogólnopolski. Nie ma dla mnie żadnego znaczenia to, że naczelny jest czerwony", dla mnie może być nawet zielony i kosmita. Owszem NIE" nie jest ideałem wśród gazet i na prawde mu do tego ideału daleko, ale to nie ma znaczenia. Bez obrazy, ale nakład Odkrywcy" jest co najmniej 5 razy mniejszy niż nakład NIE", a to mówi samo za siebie.Żeby byłą jasność to nie jestem zwolennikiem Urbana, ale jest wiele pozytywnych rzeczy które on robi, może nie zawsze w odpowiedni sposób, ale liczą się chęci. A jego pobduki mnie nie interesują, kto wie może sam w wolnych chwilach chodzi z piszczałką po lesie? z poważaniem Jadzia
wicja1 Napisano 28 Listopad 2003 Napisano 28 Listopad 2003 Brawo!Zgadzam się w 100%.Ale zastanawiam się jaka zmiana ustawy nas interesuje.Dla mnie ,chodzącego cztery razy w tygodniu,każde ograniczenie,czy wymóg posiadania zezwolenia będzie prawem martwym.Ustawa normalna powinna brzmieć:Szukajcie gdzie chcecie,jak coś znajdziecie,80% dostaniecie."Tak było za Cara i było ok.Bardzo wątpię by w obecnych czasach coś takiego przeszło.Ale nie dajmy się zwariować,do tej pory też nie można było rozkopywać lasów czy rozgrzebać chłopu zasianego pola.Nawoływania w styluPostawmy cewki na sztorc :):) i ruszajmy na Warszawe" to bzdura.W Warzawie jest pełno ludzi z poważniejszymi problemami.I nie zapominajmy o naszym Mrocznym Widmie,które może zawalić wszelkie integracje i zjednoczenia,o widmie które nazywa się potencjalny zysk".
wicja1 Napisano 28 Listopad 2003 Napisano 28 Listopad 2003 Przepraszam,chciałem napicaćcztery razy w miesiącu",coż,starożytni mawiali:spiesz się powoli.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.