Bocian Napisano 31 Maj 2007 Autor Share Napisano 31 Maj 2007 Poszukiwany moderator do tego działuWymagania jak zwykle, betonowa psychika, znieczulica społeczna typowa dla moderatorów.Zadaniem moderatora będzie usuwanie wszystkich wątków które nie ocierają" się chociażby troszeczkę o tematykę forum.Usuwamy wątki o odmiennych orientacjach, teletubisiach, smokach wawelskich i podobne.Wolność słowa ale tylko w tematyce serwisu.Podania wiecie gdzie przesyłać bocian@odkrywca-online.comwygra najlepszy lub ten który zaproponuje największa łapówkę zgodnie z duchem czasu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 To ja proponuję dac szanse Pikowi.W końcu do trzech razy sztuka a dopiero zblazował sie dwa....Niech młodosc i radosc życia nam króluje.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Bycie moderatorem na towarzyskim to gorsze od roboty przedszkolanki:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szendzielarz z. Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Chrzanie to w diably ,wole byc soba ,zreszta nikt nie wierzyl w zmienionego pik78 :DZatem huku 100 dzieki ze mnie zagoniłeś ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Piku czy naprawdę nic nie widzisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 zostałem kiedyś zbanowany za swoje postępowanie -a wątek Jacy 2003 to był tylko gwoździem do trumny-ale ja wiem że wtedy przegiąłem i poleciałem za całokształt i tego nie ukrywam -natomiast ty widzę że dalej kąsasz a my nie jesteśmy twoimi wrogami i nie chcemy nimi być- dosyć ich nam życie dostarcza - przemyśl Piku -pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Huk a moze ty pobawisz sie w moderacje? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 jezuniuuuuuuuuuuuu o nie !!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Chociaż spróbuj Huk. Jest tyle farb ukrywających siwiznę;) U mnie pełny szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 moja propozycja jest jak najbardziej powazna ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 nie nie nie --------- widzę tu innych i bardziej obtrzaskanych na forum –po drugie trzeba tu siedzieć – a ja nie mogę tak- chociaż jestem tu często –moderacja jednak zobowiązuje -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 O nie tutaj to ja sie nie piszę. W końcu to Hyde Park - nie wiadomo co wolno czyli wolno wszystko.Głosuje na Huka - Huk 100 na moderatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 Wniosek powyższy popieramacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 Wpadł mi taki pomysł –możemy wykorzystać go na Towarzyskim –uczestnicy wątków sami by moderowali zachowanie forumowiczów toz. miedzy sobą –myśle że można spróbować –umieści się napis nad stroną –moderowana przez uczestników tego działu - co wy na to ?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 Bocian cos kiedys o tym wspominal- ale jakos upadlo.Potrzeba twardej reki - Huk mamy cie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 nie nie nie-:}:}:} -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 3 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2007 Pomysł nie upadł i na bank zostanie wprowadzony. Wartość każdego wątku będzie określała zależność - ilości dni od założenia wątku, ilość osób które kliknęły w link sugerując jego usunięcie a ilośc postów w wątku i parę innych warunków. Ogólnie wygląda skomplikowanie :) ale będzie to automoderacja na miarę HALa9000 :)Mamy nowego programistę, na razie 100% czasu jest zaangażowany przy pracy nad Wirtualnym Muzeum, potem zajmie się przerabianiem serwisu według harmonogramu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 Bingo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 Bocian nie potrafie sie skontaktowac z Toba- czy z poczta odkrywcy jest wszystko ok?Sorry ze nie na temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 tym razem ja oftopikowo - woytas odbierz pocztę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 Bocian, mam nadzieję że wiesz co robisz :)HAL9000 od nadmiaru odmiennych poleceń zgłupiał i wymordował całą załogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 problem- nic nie wychodzi i nic nie dochodzi na odkrywca :( Wyslij woytas@rybnet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 Automoderacja? Jest takie cóś możliwe na towarzyskim?Ogólnie jakieś statystyczno-programowane" działania na forach mnie przerażają. Chcę z ludzmi obcować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.