Skocz do zawartości

Poszukiwany moderator do tego działu!

Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukiwany moderator do tego działu

Wymagania jak zwykle, betonowa psychika, znieczulica społeczna typowa dla moderatorów.

Zadaniem moderatora będzie usuwanie wszystkich wątków które nie ocierają" się chociażby troszeczkę o tematykę forum.

Usuwamy wątki o odmiennych orientacjach, teletubisiach, smokach wawelskich i podobne.

Wolność słowa ale tylko w tematyce serwisu.

Podania wiecie gdzie przesyłać bocian@odkrywca-online.com

wygra najlepszy lub ten który zaproponuje największa łapówkę zgodnie z duchem czasu :)

zostałem kiedyś zbanowany za swoje postępowanie -a wątek Jacy 2003 to był tylko gwoździem do trumny-ale ja wiem że wtedy przegiąłem i poleciałem za całokształt i tego nie ukrywam -natomiast ty widzę że dalej kąsasz a my nie jesteśmy twoimi wrogami i nie chcemy nimi być- dosyć ich nam życie dostarcza - przemyśl Piku -pozdrawiam

Wpadł mi taki pomysł –możemy wykorzystać go na Towarzyskim –uczestnicy wątków sami by moderowali zachowanie forumowiczów toz. miedzy sobą –myśle że można spróbować –umieści się napis nad stroną –moderowana przez uczestników tego działu - co wy na to ?? pozdro

Pomysł nie upadł i na bank zostanie wprowadzony. Wartość każdego wątku będzie określała zależność - ilości dni od założenia wątku, ilość osób które kliknęły w link sugerując jego usunięcie a ilośc postów w wątku i parę innych warunków. Ogólnie wygląda skomplikowanie :) ale będzie to automoderacja na miarę HALa9000 :)

Mamy nowego programistę, na razie 100% czasu jest zaangażowany przy pracy nad Wirtualnym Muzeum, potem zajmie się przerabianiem serwisu według harmonogramu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie