kopijnik2 Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 jakby ktoś tym się posługiwał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 21 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2007 Dzisiaj przejeżdżałem koło targu wpadłem na 10 minut -niby nic wielkiego ale zbieramy klamerki z hukami to łyknąłem od dziadka po złotówce hehehe za sztukasa harcerską i zuchowską –zobaczyłem jeszcze monety nowe dwu pensowe -dziadek za dwa zeta wrzucił mi ich trochę tyle ile jest huków- w domu zobaczyliśmy że nie wszystkie monety awers mają taki sam –trzy z nich widać- zagadałem z dziadkiem może coś przyniesie w sobotę ciekawego -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorian Napisano 1 Lipiec 2007 Share Napisano 1 Lipiec 2007 Coraz trudniej jest coś na skupie znaleźć. Saperka radziecka i drobiazgi z jednego pudełka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 21 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2007 Dzisiaj na złomie .Nawet nie wiedziałem że takie pomp produkowano jeszcze w 1982 roku. Taki rok miała odlany na korpusie -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 21 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2007 i sowiecki hałer umazany białą farbą -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorian Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 Z wczoraj. Od zeszłego roku nie znalazłem zadnego hełmu takze ten egzemplarz bardzo mnie cieszy. W tle łuska haubiczna. Znalazłem jeszcze tego samego dnia łuskę kal. 88 mm do Flaka. Ostatnio tez trafiła się łuska od IŁA, sporo elementów drewnianych niemieckich skrzyń amunicyjnych w farbie i niemiecki klucz kawaleryjski. Był też kanister Wehrmachtu, ale w stanie agonalnym. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2007 dzisiaj tylko to -dykta ? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2007 druga strona -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enes Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 To nie dykta, a nsu koło montowane w modelach 201zdb/osl, 251osl i 351ot.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Sorki, że nie w temacie, ale trochę i w temacie...Jaki jest sens oddawania na złom np. takiego hełmu? Skorupa waży może 1,5 kg (strzelam) to ile za to klient weźmie...70 groszy? To to to samo co dwie butelcyny po browarku i na piwo przecież nie starczy! Może mi ktoś to wyjaśnić? A może ja nie znam aktualnych cen złomu stalowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 pokemon, ludzie ktorzy to oddaja poprostu albo nie wiedza co to jest albo uwazaja za kawał bezwartosciowego żelastwa.. pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 Beczka ważyła niestety 40 kilo więc kosztowała mnie 40 zl:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 nie orientuje się w cenach rynkowych.. od dawna 'chorowalem' na puchy i prosze za 15 złociszy:opłacało się?pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotnik Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 owszem tymbardziej ze krutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a-inemuri Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 KUDŁATY , tak mnie ciekawi co zrobisz z tą beczką ,będziesz ją trzymał przy łóżku ? ;-)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 odsprzedałem juz gościowi co wypozycza takie fanty do filmów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 Business is business jak to mawiają hehehe ;]dzisiaj na rynku bylo pare karnisterkow w dobrym stanie. szkoda ze nie mialem wiecej gotowki .. pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Witam, a to z wczorajszej wizyty w skupie. Całkowicie szczelny, zdrowa uszczelka, jeszcze pachnie paliwem :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2007 dzisiaj -żałuję że tylko odwiedziłem ten skup złomu -z lenistwa !-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2007 wz.50 -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2007 a jeszcze były kółka od 251-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2007 sory nie zabrało fotek :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2007 nawet były czytelne numery -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2007 i nazwa firmy -zresztą isniejąca do dzisiaj heheh-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Z ciekawości. Czy udało się przejąć ten okrągły złomik;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.