a.m.m.s Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 Bez obrazy, ale takie sprzedawali na odpustach po 5 zeta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winchester Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 najbardziej spodobał mi sie ten fragment ukazała się Najświętsza Maryja Panna i poleciła jej rozpowszechnić ten Medalik na świecie." Poleciła nawet sposób rozpowszechniania czyli Alledrogo heh.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 http://allegro.pl/item298587547_niesmiertelnik_alstro_wegry.htmlNajpierw to trzeba do słownika sięgnąć a nie na allegro. Nie wiedziałem, że można wogole cos takiego napisac. Żal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 heh ałstro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 http://allegro.pl/item301170325_chelm_wermachtu_z_ii_wojny_swiiatowej_100_org.html - znawca , nawet hełm , przez ch" napisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 To nie znawca tylko znafca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 Czego sie czepiasz?! Przeciez to MasterAlbert jest! :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 To jest najlepsze:http://www.allegro.pl/item271956900_sensacja_torebka_evy_braun_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Pozwloilem sobie skopiowac tekst gdyz aukcja przejdzie do archiwum.Witam !Sprzedaję ewenement na skalę światową! Totalny rarytas i niepowtarzalną rzadkość. Mianowicie…torebkę Evy Braun! Tak moi drodzi, T E J Evy Braun. Kochanki, towarzyszki życia, i wreszcie......żony Adolfa Hitlera !!! Zapytacie: „Skąd ją niby mam i czy to oryginał?” Odpowiadam: Mam kolegę, którego znajomy jest pracownikiem budowlanym, mieszkającym od lat w Niemczech. Otóż jakiś czas temu, w Berlinie były prowadzone prace ziemne, w wyniku których zostały zniszczone resztki „Bunkra Fuhrera”. Co ciekawe, całość prac nie wzbudziła większego zainteresowania historyków ani „poszukiwaczy skarbów”. W jednym z pomieszczeń robotnik ów znalazł tą właśnie torebkę. Ot, cała historia. Oczywiście, aby jednoznacznie potwierdzić mój opis należy przeprowadzić badania DNA materiału genetycznego pozostawionego na torebce. Wtedy wszelkie wątpliwości zostaną rozwiane. Pozostaje tylko pytanie: czy takowy się zachował na torebce i wreszcie,czy zachował się materiał porównawczy?Ponieważ chcę być uczciwy do cna, do szpiku kości, zakładam też możliwość, że jest to torebka np.: Magdy Goebbels, żony Josepha Goebbelsa (przebywających z dziećmi z Hitlerem w bunkrze). Wykluczam natomiast możliwość, że jest to torebka którejś z pracownic służby pomocniczej zatrudnionych w bunkrze. Dlaczego? Ze względu na surowe warunki regulaminu jaki dotyczył osób zatrudnianych w bezpośrednim towarzystwie Hitlera.Stan zachowania przedmiotu jak na jego wiek i warunki w jakich przebywał przez ostatnie kilkadziesiąt lat - wspaniały !Jestem świadom potężnego zainteresowania jaki wzbudzi ten przedmiot i potworną wprost chęcią posiadania go przez wielu ludzi. Ale zaznaczam, że aukcja dotrwa do końca. Nie przerwę jej przed końcem i nie będę przyjmował propozycji sprzedaży poza Allegro". Wystawiam od złotówki – NIECH KAŻDY MA PRZEZ KRÓTKI MOMENT OKAZJĘ POCZUĆ SIĘ WŁAŚCICIELEM TEGO EKSTREMALNIE RZADKIEGO FANTU !Oświadczam, że sprzedawany przedmiot nie propaguje i nie nawołuje do żadnej skrajnej ideologii. Przedmiot ma charakter wyłącznie kolekcjonerski. Jednocześnie jestem głęboko przekonany o prawdziwości zapewnień znajomego mego kolegi. Jednak (świadomie bądź nie) mógł on minąć się z prawdą… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hOOpOe Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Bylo w listopadzie nie kazdy to widzial a humor poprawia!Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Marcjew to jest powalające :)Szkoda że tego nie widziałem pewnie bym licytował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Kurcze no ciekawe czemu chetnych nie bylo:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Teorię ewolucji też by podważył... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 wiekszego idiotyzmu chyba juz nie mozna wymyslic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Odnośnie tematu, nie tylko idioci są na allegro, ktoś zapyta się coś nietypowego to zaraz idioci z naszego forum(a nie jest ich mało) oddają głupie odpowiedzi, jak ma się powiedzieć coś głupiego to lepiej zamknąć dziób i cicho siedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLANK Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 To się tyczy też tematów... np. Twojego o rozbrajaniu. Totalna żenada:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 No, właśnie o tym temacie mówię, zadałem głupie pytanie to nie pisz nic co denerwuje ludzi, zamiast spokojnie to zaraz głupie odpowiedzi, takie to denerwujące że aż słów mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 zbyniek, czy medalik dostałes może za ten ciekawy temat o saperce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 Nie wiem, chyba za ten temat o rozbrajaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 A ja proponuję zwrócić uwagę, na osoby notorycznie wystawaiające fanty (szczególnie carskie), pokryte ą" charakterystyczną śniedzią... Nie chcę ferować wyroków, bo nie znam historii ich znalezienia, ale komuś, kto przegląda te kategorie, nie przejdzie to bez zastanowienia. Raz - przypadek, OK, ale nie co chwila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 klamry bo klamry, ale krzyżyki......... Cuś takiego http://www.allegro.pl/item302011735_piekna_stara_bronzobaczwarto.htmlDO ADMINISTRACJII ALLEGRO!!!PRZEDMIOT JEST WŁASNOŚCIĄ PRYWATNĄ I NIE POCHODZI Z NIELEGALNYCH ZRÓDEŁ." Ale hasło, spodziewałem sie czegoś innego :)p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 W związku z zakazem" wystawiania wykopków ziemnych, tytuły aukcji uległy modyfikacji http://www.allegro.pl/item302042455_wykopki_strychowe_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 Dla rozluźnienia coś niemilitarnego... Chyba każdy zna serwis naszaklasa? Może ktoś chce kupić przyjaciela?http://www.allegro.pl/item301727041_przyjaciel_w_portalu_nasza_klasa_okazja_.htmlOpis też dobry =] Najdroższy sercu i portfelowi przyjaciel... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 Jakby się uprzeć to ten licytujący ma zapłacić 990mln złotych;)) Ma to na papierze";). Debilizm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.