Skocz do zawartości

Idioci na allegro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 586
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Pozwloilem sobie skopiowac tekst gdyz aukcja przejdzie do archiwum.

Witam !

Sprzedaję ewenement na skalę światową! Totalny rarytas i niepowtarzalną rzadkość. Mianowicie…torebkę Evy Braun! Tak moi drodzi, T E J Evy Braun. Kochanki, towarzyszki życia, i wreszcie...

...żony Adolfa Hitlera !!!

Zapytacie: „Skąd ją niby mam i czy to oryginał?”

Odpowiadam: Mam kolegę, którego znajomy jest pracownikiem budowlanym, mieszkającym od lat w Niemczech. Otóż jakiś czas temu, w Berlinie były prowadzone prace ziemne, w wyniku których zostały zniszczone resztki „Bunkra Fuhrera”. Co ciekawe, całość prac nie wzbudziła większego zainteresowania historyków ani „poszukiwaczy skarbów”. W jednym z pomieszczeń robotnik ów znalazł tą właśnie torebkę. Ot, cała historia.

Oczywiście, aby jednoznacznie potwierdzić mój opis należy przeprowadzić badania DNA materiału genetycznego pozostawionego na torebce. Wtedy wszelkie wątpliwości zostaną rozwiane. Pozostaje tylko pytanie: czy takowy się zachował na torebce i wreszcie,czy zachował się materiał porównawczy?

Ponieważ chcę być uczciwy do cna, do szpiku kości, zakładam też możliwość, że jest to torebka np.: Magdy Goebbels, żony Josepha Goebbelsa (przebywających z dziećmi z Hitlerem w bunkrze). Wykluczam natomiast możliwość, że jest to torebka którejś z pracownic służby pomocniczej zatrudnionych w bunkrze. Dlaczego? Ze względu na surowe warunki regulaminu jaki dotyczył osób zatrudnianych w bezpośrednim towarzystwie Hitlera.

Stan zachowania przedmiotu jak na jego wiek i warunki w jakich przebywał przez ostatnie kilkadziesiąt lat - wspaniały !

Jestem świadom potężnego zainteresowania jaki wzbudzi ten przedmiot i potworną wprost chęcią posiadania go przez wielu ludzi. Ale zaznaczam, że aukcja dotrwa do końca. Nie przerwę jej przed końcem i nie będę przyjmował propozycji sprzedaży poza Allegro".

Wystawiam od złotówki – NIECH KAŻDY MA PRZEZ KRÓTKI MOMENT OKAZJĘ POCZUĆ SIĘ WŁAŚCICIELEM TEGO EKSTREMALNIE RZADKIEGO FANTU !

Oświadczam, że sprzedawany przedmiot nie propaguje i nie nawołuje do żadnej skrajnej ideologii. Przedmiot ma charakter wyłącznie kolekcjonerski.

Jednocześnie jestem głęboko przekonany o prawdziwości zapewnień znajomego mego kolegi. Jednak (świadomie bądź nie) mógł on minąć się z prawdą…

Odnośnie tematu, nie tylko idioci są na allegro, ktoś zapyta się coś nietypowego to zaraz idioci z naszego forum(a nie jest ich mało) oddają głupie odpowiedzi, jak ma się powiedzieć coś głupiego to lepiej zamknąć dziób i cicho siedzieć.

A ja proponuję zwrócić uwagę, na osoby notorycznie wystawaiające fanty (szczególnie carskie), pokryte ą" charakterystyczną śniedzią... Nie chcę ferować wyroków, bo nie znam historii ich znalezienia, ale komuś, kto przegląda te kategorie, nie przejdzie to bez zastanowienia. Raz - przypadek, OK, ale nie co chwila.

klamry bo klamry, ale krzyżyki......... Cuś takiego http://www.allegro.pl/item302011735_piekna_stara_bronzobaczwarto.html

DO ADMINISTRACJII ALLEGRO!!!

PRZEDMIOT JEST WŁASNOŚCIĄ PRYWATNĄ I NIE POCHODZI Z NIELEGALNYCH ZRÓDEŁ."
Ale hasło, spodziewałem sie czegoś innego :)
p

Dla rozluźnienia coś niemilitarnego... Chyba każdy zna serwis naszaklasa? Może ktoś chce kupić przyjaciela?
http://www.allegro.pl/item301727041_przyjaciel_w_portalu_nasza_klasa_okazja_.html
Opis też dobry =] Najdroższy sercu i portfelowi przyjaciel...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie