FestungGlogau Napisano 14 Maj 2007 Autor Share Napisano 14 Maj 2007 Czesc http://allegro.pl/item194864930_f1_zestaw.html dzisiaj przegladalem allegro i znalazlem kilka karygodnych aukcji ten sprzedawca wystawil granat f1 ze sprochnialo zawleczka i jestem na 200% pewien ze zapalnik jest niewykrecany czyli pely granat ktos kupi i wyleci w powietrze a potem na nas poszukiwaczy wymyslaja nowe glupie prawo i to nas za wszystko obwiniajaja uwazam ze jak ktos sie na zeczy niezna powiniez zmienic hobby albo poszukac po np necia za informacjamito nastepny geniusz http://allegro.pl/item194870605_pociski_mk108.html pociski pelni bezpieczne" tylko jesli sa bezpieczne dlaczego maja niewykrecone zapalniki denne i jakis MW w srodku???...A co do allegro to najbardziej wnerwia mnie jak ktos wystawi cos fajnego jak deko polskiego mausera czy mg i swietnie wyszkolony personel to usuwa a jak ktos niewypaly wystawia ktore moga zabic to jest okA post umiescilem tu bo to moje wykopki z allegro PS Adrian Czy zadzicie ze mam racje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 14 Maj 2007 Share Napisano 14 Maj 2007 cześć. FestungGlogau ma rację. Ktoś o" wysle paczką no i listokoszowi się oberwie. biedak nie dojedzie rowerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Maj 2007 Share Napisano 14 Maj 2007 Chyba tylko kretyni mogliby takie rzeczy sprzedawać i kupować...Rozumiem że siebie może wykończyć, jego sprawa, tylko po co handluje śmiercią.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterskrzek Napisano 14 Maj 2007 Share Napisano 14 Maj 2007 A moze to podpucha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 14 Maj 2007 Autor Share Napisano 14 Maj 2007 byc moze ale oni juz sprzedawali milataria i maja troche innych przedmiotow z 2 wojny na sprzedaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 14 Maj 2007 Share Napisano 14 Maj 2007 Nie dziwi mnie że na tą f1-ke nie było ofert kupna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 14 Maj 2007 Share Napisano 14 Maj 2007 jednym slowem sprzedawcy kamikaze, mozlowe ze juz AT sie szykuje do jutrzejszych odwiedzin sprzedawcy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darcos Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 Sprzedawca pewnie go nie sprzeda, bo zanim włoży do pudełka to razem z nim się zapakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silver1 Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 takie aukcje nie maja finalizacji bo wczesniej zostaja usuniete przez zespol allegro, a jak sprzedawca lubi bombowe zabawki to jego problem : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 normalnie ten VIS1966 to jest koleszka zarombisty, a kolego VIS-ie a mozesz no wystawic na aukcii jakis mozdziez rosyjski albo jakąłś bombke buzonca bo zapewne jest ruska i jak na ruska to jest w super stanieJAK TO NASZ KOLEGA PISZE".kolego moze lepiej najpierw pomyslec a potem wystawic na aukcii, a jak pisze nasz kolega ze to tylko skorupa to ja mam propozycie rozpal ognisko i postaw z boku kamere rozgzej tą skorupe do czerwoności a ja koledze gwarantuje ze zaplace 300zł.za ten bespieczny i to w jakim zajebistym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 ładny syf !!! to może i ja jak następnym razem znajdę kilka ładnych bombek to wystawie jako super sprawa na rozrywkowe przyjecie ;))) kilka ładnych imprez by wyszło (wyleciało) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo33 Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 Witam Hehehe to tylko plakac bo jak urwie im raczki albo cos jeszcze wtedy bedzie oblawa na wszystkich poszukiwaczy . Ale miedzy nami to cos jak zalatwiam sprawy w mojej gminie bylo by dobrym atutem na przyspieszenie :) niektorych spraw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 To w pełni bezpieczne" to istna parodia. Gośc pisze to po to tylko żeby mu aukcji nie skasowani niewiedzącz (chyba )dobrze co to jest i co mu za to grozi.A tak ponadto to może by któryś z kolegów wrzucił jeszcze inne zabawki dzieci allegro" bo ja niz na razie nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterwykopek Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 http://allegro.pl/item176782549_176782549.htmlZnalazł się szaleniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pattern1937 Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 No i koleś kupił, co za idiota kupować taki granat na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 Witam.jak widać idiotów nie brakuje.Jak ktoś wyrzej napisał później my cierpimy uczciwi poszukiwacze.Mam mały pomysł a może takich odrazu odsyłać do prokuratury.......:)pozdr.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 18 Maj 2007 Autor Share Napisano 18 Maj 2007 jesli to by pomoglo nasza opinie oczyscic a zmniejszyc grono idiotow??....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 a jak by wybuchlo podczas transportu? Zaraz albo powiedza ze terroryzm, albo zaczna lapanki wrod poszukiwaczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 Myślę,że to Bin Laden kupił-widać,że dopiero się zalogował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 I tak tanio!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal7589 Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 Coś z innej beczki zdrowa nerka gr.krwi 0 Rh + http://allegro.pl/item197043373_nerka.html mają to ludzie rozum!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 Czy ludzie nie mają kszty honoru?No tego nigdy nie spodziewałem się na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 I znowu tak tanio.Że nikt tego nie kupił.Może poza Allegro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo33 Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 TO jest paranoja Allegro takie zeczy powinna kasowac .GRANAT,NERKA za jakis czas beda chandlowac calymi ludzmi,lub skrzynia niewypalow.Jeszcze slonce za mocno nie grzeje a ludzie juz glupieja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grec Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 http://allegro.pl/item196061896_40mm_zapal.htmlLudzie.....Co tu jest obcięte ?pozdr. grec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.