Skocz do zawartości

a czym na wykopki jeździcie?

ja20

Rekomendowane odpowiedzi

szczerze mówiąc spalanie bardzo przyzwoite jak na prawie 7 litrów, mój były jeep XJ po swapie 2.5tdi palił 16 literków ON a jego v-max to było 120km/h. Zawsze możemy jechać do Wenezueli w tym roku benzyna tam kosztuje 7GR za litr tak to nie pomyka 7gr drugie państwo z najtańsza benzyna to Arabia Saudyjska 35grlitr :) na co im to jak oni w tej Wenezueli to maja 5 samochodów na krzyż :D

• Odpowiedzi 205
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
saperfts(misiutek) (762 / 61) 2011-06-03 23:43:50

To jest samochód, który kupię pod trzema warunkami:
- wygram w lotka,
- bardzo dużo wygram w lotka,
- przerobię wjazd na podwórko- to bydle mi się w bramie nie zmieści

T.- to ja już wiem, dlaczego Ty ze mną po niemiecku próbujesz gadać...

Mniemam, że kolega Yeti pisząc Kolor, nie związany, z problemami z długością/średnicą..." miał na myśli długości zwisów przedniego i tylnego i średnicę zawracania... Bardzo ważne parametry w terenie.
Takim czymś czerwonym to może i do lasu wjedziesz, ale z powrotem to tylko na wstecznym;)

łada krasiwaja technologia. Ładzianka jest w miarę sympatyczna, nie tak dawno skończyli ja produkować trochę za droga ale po małej przeróbce tylnego zawieszenia zacnie śmiga. Tylny zawias siedzi tam na ciągle wykręcających się paru mizernych śrubkach.

• 3 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie