Ravfal Napisano 11 Marzec 2011 Share Napisano 11 Marzec 2011 Jak narazie jedyne takie w okolicy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 Pajero daje rady.Pozdro z Krakowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 Wykopkowy Golf II daje radę ;-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 Były Golfy cross-country :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mozets Napisano 16 Marzec 2011 Share Napisano 16 Marzec 2011 Ja bym pojechał na wykopki albo na żniwa. Ale nie umiem po niemiecku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 17 Marzec 2011 Share Napisano 17 Marzec 2011 Mozets,chyba moderator nie dotarł jeszcze do twoích bezsensownych wpisów w tym wątku i o produkcji cukru bo byś pojechał ale z tego forum. Jak chcesz takie czerstwe wpisy robić to na Onet lub inne denne forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giernold Napisano 17 Marzec 2011 Share Napisano 17 Marzec 2011 Tak sie u mnie skonczyly niedzielne i pierwsze w tym roku wykopki...dwie godzinki wydobywania grata :-), ale za to wczesniej troche wyszlo monetek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 17 Marzec 2011 Share Napisano 17 Marzec 2011 do golfa dwójki można wstawić bez żadnych przeróbek amory gazowe z którejś wersji passata(nie pamiętam której) i sie wtedy podniesie o ładnych kilka centów - w teren jak znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 18 Marzec 2011 Share Napisano 18 Marzec 2011 Dobrze w górę dźwigają sprężyny z kombika + wzmocnione na przód. W Astrach pasuje,myślę że w Golfach również da radę. Po takím mini tuningu nie trzeba już tak obawiać się o miskę olejową i o to że się zawiesi,jest trochę twardszy i to jedyny mínus.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 Eastlegion, o zgroza jak zobaczyłem zawartość bagażnika, a dokładniej się rozchodzi o ten galimatias. Nie żal tak ładować wykrywki razem z saperkami i szpadlami do jednego kotła?Mój rutusik zawsze zajmuje godne miejsce na tylnej kanapie :)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 Jak się jedzie w 4-5 osób to nijak nie da rady położyć sprzętu na tylnej kanapie. A w bagażniku, odpowiednio ułożony się nie popsuje ani nie połamie :) <pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 Witam.Jest dokładnie jak pisze pawel888. Jak się dobrze ułoży, to nic się nie stanie. W tym konkretnym przypadku jechaliśmy po prostu na inną miejscówkę, oddaloną raptem o kilka wiorst.Fakt, gdy moja Proxima była nowa, to ją szanowałem nieco bardziej...Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 Świeżutki nabytek.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 :D rewelka, gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 No tak, teraz to czarne Wołgi będą kojarzyć się z wykopkami;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browarek Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 Co prawda kupiony z myślą o odśnieżaniu ale na wykopki będzie jak znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X3 Napisano 5 Kwiecień 2011 Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Fiat 126 jak do lasu wystarczający tylko ja się wjedzie w jakieś bagna to już kłopot :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neszna Napisano 8 Kwiecień 2011 Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Tramwaj 35 potem 707.Jak sobie odtworzyć trasę to Warszawiaki będą wiedziały:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HS Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Suzuki samuraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cupek6 Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 Był Nissan Terrano , potem Land Rover Discovery ,a teraz tylko stary passat 1,9 tdi . Paliwo trochę zdrożało , i w dobie kryzysu trochę się staram oszczędzać kasę :), ale za to w nogach musi być więcej marszu . A tak na prawdę , to i tak do lasu się nie ma co pchać samochodem , z wiadomych względów , więc i zwykła osobówka wystarcza . ( Bo musi :))a trochę więcej spaceru na stare latka nie zaszkodzi , może :)Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 26 Maj 2011 Share Napisano 26 Maj 2011 Był Jeep Cherokee XJ 2.5tdi swap audi ale skodzianex lepszy bo na 2 osoby i ma pakę 160x160cm 600kg ładowności tak że fantów wejdzie sporo. Swap 1.6TD+ intercooler parę modów i jakieś 85km :) 0-100km 10.5s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 26 Maj 2011 Share Napisano 26 Maj 2011 tutaj kolega psioter pisze o ladownosci:) ja nie zapomne jak wrzucilem kilkanascie ogniw od pzIII i mase takiego pancernego złomu do mojej nexii:D az biedna usiadła:) tłumikiem to prawie po ziemi włoczylem:)bodaj jedno ogniwo 7.5kg wazy . dodac do tego piach i rdze itd itd to juz autko w pupe dostaje:) a do domu daleko:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiczka1111 Napisano 30 Maj 2011 Share Napisano 30 Maj 2011 BMW e 36 trzeba uważać gdzie się parkuje bo idą listwy, lusterka, wloty powietrza, kapselki/kołpaki. Sam miałem nieprzyjemną sytuację teraz uważam. Jak to jest z mandatami za wjazd do lasu mieliście kiedyś przyjemność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 30 Maj 2011 Share Napisano 30 Maj 2011 niepisana zasada zasada jest taka - jak tylko wjedziesz i nic złego nie czynisz to w najgorszym wypadku 50 zeta albo i nic tylko wypad, jak ryjesz, niszczysz coś itp, to max, czyli 500.Więcej nie mogą...no przynajmniej u nas tak jest..no chyba że wjeżdżasz quadem, to nawet jak nic nie robisz masz przerąbane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.