Skocz do zawartości

a czym na wykopki jeździcie?

ja20

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Mozets,chyba moderator nie dotarł jeszcze do twoích bezsensownych wpisów w tym wątku i o produkcji cukru bo byś pojechał ale z tego forum. Jak chcesz takie czerstwe wpisy robić to na Onet lub inne denne forum.
Napisano

Tak sie u mnie skonczyly niedzielne i pierwsze w tym roku wykopki...dwie godzinki wydobywania grata :-), ale za to wczesniej troche wyszlo monetek.

Napisano
do golfa dwójki można wstawić bez żadnych przeróbek amory gazowe z którejś wersji passata(nie pamiętam której) i sie wtedy podniesie o ładnych kilka centów - w teren jak znalazł.
Napisano
Dobrze w górę dźwigają sprężyny z kombika + wzmocnione na przód. W Astrach pasuje,myślę że w Golfach również da radę. Po takím mini tuningu nie trzeba już tak obawiać się o miskę olejową i o to że się zawiesi,jest trochę twardszy i to jedyny mínus.
Pozdro
  • 2 weeks later...
Napisano
Eastlegion, o zgroza jak zobaczyłem zawartość bagażnika, a dokładniej się rozchodzi o ten galimatias. Nie żal tak ładować wykrywki razem z saperkami i szpadlami do jednego kotła?
Mój rutusik zawsze zajmuje godne miejsce na tylnej kanapie :)
pzdr
Napisano
Jak się jedzie w 4-5 osób to nijak nie da rady położyć sprzętu na tylnej kanapie. A w bagażniku, odpowiednio ułożony się nie popsuje ani nie połamie :)
<pozdro
Napisano
Witam.
Jest dokładnie jak pisze pawel888. Jak się dobrze ułoży, to nic się nie stanie.
W tym konkretnym przypadku jechaliśmy po prostu na inną miejscówkę, oddaloną raptem o kilka wiorst.
Fakt, gdy moja Proxima była nowa, to ją szanowałem nieco bardziej...
Pozdro.
  • 1 month later...
Napisano

Był Nissan Terrano , potem Land Rover Discovery ,a teraz tylko stary passat 1,9 tdi . Paliwo trochę zdrożało , i w dobie kryzysu trochę się staram oszczędzać kasę :), ale za to w nogach musi być więcej marszu . A tak na prawdę , to i tak do lasu się nie ma co pchać samochodem , z wiadomych względów , więc i zwykła osobówka wystarcza . ( Bo musi :))a trochę więcej spaceru na stare latka nie zaszkodzi , może :)
Pozdrawiam .

• 2 weeks later...
Napisano

Był Jeep Cherokee XJ 2.5tdi swap audi ale skodzianex lepszy bo na 2 osoby i ma pakę 160x160cm 600kg ładowności tak że fantów wejdzie sporo. Swap 1.6TD+ intercooler parę modów i jakieś 85km :) 0-100km 10.5s

Napisano
tutaj kolega psioter pisze o ladownosci:) ja nie zapomne jak wrzucilem kilkanascie ogniw od pzIII i mase takiego pancernego złomu do mojej nexii:D az biedna usiadła:) tłumikiem to prawie po ziemi włoczylem:)bodaj jedno ogniwo 7.5kg wazy . dodac do tego piach i rdze itd itd to juz autko w pupe dostaje:) a do domu daleko:)
pozdr
Napisano

BMW e 36 trzeba uważać gdzie się parkuje bo idą listwy, lusterka, wloty powietrza, kapselki/kołpaki. Sam miałem nieprzyjemną sytuację teraz uważam.
Jak to jest z mandatami za wjazd do lasu mieliście kiedyś przyjemność?

Napisano
niepisana zasada zasada jest taka - jak tylko wjedziesz i nic złego nie czynisz to w najgorszym wypadku 50 zeta albo i nic tylko wypad, jak ryjesz, niszczysz coś itp, to max, czyli 500.Więcej nie mogą...no przynajmniej u nas tak jest..
no chyba że wjeżdżasz quadem, to nawet jak nic nie robisz masz przerąbane

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie