karpik Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 Ślimak, teraz ja jestem sprite...:)))Ps. widzicie te gigantyczne szyszki i liście na foto?Ta anakonda miała 10 metrów, a ślimak przynajmniej metr:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pattern1937 Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 Witam!W tamten piąteczek widziałem 3 sarenki, troszkę się przestraszyłem bo podeszły bardzo blisko, najgorsze jest to, że mam całe plecy pogryzione od tych takich dużych mrówek, no i załapałem się na kleszcza ;(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly193 Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 ???!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 To ostatnie zdjęcie to nie łoś?Ja ostatnio na 2 godzinnym spacerku : 9 zajęcy, 3 bażanty i sarna, tak więc zwierzyny jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 Jaki tam łoś, zupełnie nie te proporcje szkieletu, w ogóle rozmiaru ciała, wielkości racic....Trzeba by przyjrzeć się bardziej widocznej tam czaszce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 Chociąż układ i rozmiar tylnych kończyn dziwnie znajomy- to Sus scrofa - dzik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly193 Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 dodaję jeszcze jedno zdjęcie ale niewiem co to takiego,dł. około 2m :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 niazywy dziki dzik. Jak nic;-) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 Panowie, nie wierzycie mnie zawodowcowi, więc żeby was przekonać dowód - szkielet gatunku z rodziny świniowatych - nie mam od ręką zdjęć szkieletu Dzika więc zdjęcia układu kostnego najblizszego kuzyna - świni domowej.To samo co zdjęcia znalezionego w lesie szkieletu.Z tym że nogi szkieletu z lassu pokryte są szczeciną właściwą dla dzika, a nie świni domowej.Teraz chyba wszystko jasne. Pewnie jakiś postrzałek, który odszedł od miejsca trafienia, nie znaleziony przez myśliwego, oddał ostatecznie żywota dziczego. A wkrótce potem inne towarzystwo z lasu, lisy, a może i wałęsające się psy obrały do kości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly193 Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 acer masz racje to raczej dzik,racice wyglądają na dzika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 mrówczy bastion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 camouflage... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechotnik Napisano 11 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2007 Odświeżamy wątek.Taka sobie zagadka jedna czy dwie?Acer-milcz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Jedna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 sznurówka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elgie Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Drzewo w garnku czy garnek w drzewie?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 śpiąca królewna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 micky maus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 ...po pełnym przygód spacerze z wykrywką na terenie starego młynu w gęstym buszu... wychodzę wreszcie na asfalt a tu taka niespodzianka... może przesłanie jakieś? ...odrazu mówię, że to nie moje auto miało z nim bliskie spotkanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 Strasznie dużo trupów w tym temacie pokazujecie. Może ktoś coś wesołego wklei. Pozdrowionka. dago2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 Rzekotka drzewna (Hyla arborea)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 ...i taka sympatyczna gąsieniczka Szczotecznicy szarawki (Calliteara pudibunda). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 niedziela... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.