kopijnik2 Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 to ten koliber... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 Ja ostatnio podobnie jak kopijnik2 znalazłem koziołka ale mi ktoś zawinoł poroże z mrowiska :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 W zasadzie to starszy go znalazł ale łeb musiałem ja odrabac :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 Hemh.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 to nie ja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 16 Maj 2008 Share Napisano 16 Maj 2008 cuż to był za zwierz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 16 Maj 2008 Share Napisano 16 Maj 2008 Łoś? jeleń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 16 Maj 2008 Share Napisano 16 Maj 2008 To czaszka krowy. C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 To jest już prawie oswojony na życzenie mojej córci (7 lat) Podjadek, Turkuć Podjadek. Bateria zwykła AA , a on większy;)) Ma teraz terrarium i inne luksusy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 I an face;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Oj i jak miałem bliskie spotkanie III stopnia.Obiektyw ostrzy od 30mm więc udało mi sie podejść" jakieś 40mm. Ale adrenalina ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Oj walnąłem sie 40 cm a nie 40 mm .Kto zgadnie co to za żmija ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 W Polsce spotyka sie tylko jeden gatunek węża jadowitego-żmija zygzakowata.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Tak też mi sie wydawało !Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Czym karmisz Turkucia kolego Martian? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Na razie marchewką, ale coś mu zasieję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 z tego co pamiętam z biologii to podjadki podjadaja drzewom korzenie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 http://www.tytusdezoo.republika.pl/xhtml/turkuc/turkuc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 żmija zygzakowata, odmiana brązowa.Wygląda na agresywną - ja bym sobie odpuścił robienie zdjęć, i bliższe okazywanie zainteresowania... w ataku bywa szybka, chyba że ma się łopatkę szturmową w drugiej ręce...Turkuć wbrew pozorom, to już raczej rzadki owad.Ps. Uwielbia też gotowane buraki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 23 Maj 2008 Share Napisano 23 Maj 2008 Eiser" ! Pewnie uznasz to za głupie ale najpierw dałem jej pogryść pasek od aparatu. Ale się rzucała, naprawdę jest szybka i zostawiła jad na materiale. Później zrobiłem jej kilka fotek. Moze uznacie to za akt znęcania sie ale mam satysfakcję taką że uratowałem ją przed robotnikami którzy jednym głosem krzyczeli zaj...ć ją szpadlem. Udało mi sie wziąsć ja na ten że szpadel i wyniosłem ją w krzaczory.Może jest to sposób na jej jad ?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 23 Maj 2008 Share Napisano 23 Maj 2008 Zubiked-szacun! Wszystkie gady w Polsce są pod ścisłą ochroną.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 RESPEKT za odwage - Ja bym się bał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 bliskie spotkanie na MRU - ekipa rybnicka kontra batman - fotka by RamzesPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 09:43 25-05-2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 25 Maj 2008 Share Napisano 25 Maj 2008 Słupsk-Redzikowo wczoraj. Ciekawe, co to za substancja?C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.