Maniek7_2006 Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 Rosja tak jaknajbardziej lezy w Europie(niecała ale leży) a izrael z jakiej racji lezy w europie??? PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 A dlaczego Cypr należy do United Europ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 Patrzcie jakie przewrotne padalce moskiewskie psy... sami na nas głosowali!! Okupowanie Lwowa? Przecież to polskie miasto. Polscy magnaci święci nie byli i za bardzo na Wschód parli i to jest ich największa przewina, że dali ten nie wiem jak to nazwać impuls rusom do ekspansji na Zachód. Ale to nie zmienia faktu, że to Rosjanie okupowali ziemie litewskie i polskie i to oni wymordowali miliony ludzi swoich i obcych narodowości. No znajdźcie mi inny taki przykład w dziejach?! To już nawet Inkwizycja i Kościół nie ma tyle krwi na rękach iewiernej" czyli biednych, półnagich Indiach na przykład.. A to wszowe maładojcy. Jak to jest, że niby Ruskei nas lubią, jak Warszawa płonęła to im żal było stać, ale zawsze musi nimi rządzić jakiś ud*up, który Polski nienawidzi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 Pani od geografii nazywała ten kontynent Eurazją". Reszta to nasze podziały. Rosyji żal -coś- zcisnął( propaganda antypolska nasila się, z wzajemnością).ME 2012- 80% kasy będzie pochodzić z Unii, reszta z Naszej kieszeni lub zabiorą biednym,chorym dzieciom... Ile z zysków trafi do kasy państwa(to też rozdupcą)?! Promocja promocją, ale są państwa które mają ogólnie mówiąc lepsze warunki" do takiej eskapady i mniej własnych wewnętrznych problemów. Trochę za wczesny ten sukces. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 nie zgadzam się , że za wczesny sukces musimy jak najszybciej gonić resztę Europy pod względem rozwoju a to tylko dodatkowy bodziec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 hehe ale niektorzy sa smieszni:P zamiast plakac ze szczescia i do Czestochowy na kolankach smigac to jeszcze marudza;P;] A ja osobiscie mam to w nosie gdzie byly by ME 2012:) czy w Polsce czy w Bosni i Hercegowinie bo i tak nie bedzie na co patrzec jak Nasi wejda na boisko...a co to za mistrzostwa jak Nasi odpadna w pierwszej turze?:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thorn Napisano 20 Kwiecień 2007 Share Napisano 20 Kwiecień 2007 Do kol. suchy ss .Czy nie rusza Cię gdy kilka tysięcy gardeł dopinguje naszej reprezentacji albo orkiestra gra Mazurka Dąbrowskiego.A poza tym nasi grają całkiem dobrze.Czy zaraz na kolana i do Częstochowy,nie ale o biletach warto pomyślec.A Kloose i Pedalski niech żałują żę mie grają u Nas . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 20 Kwiecień 2007 Share Napisano 20 Kwiecień 2007 Suchy to ja montuje ekipe na Warszawe a ty mi takie texty wypisujesz? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 20 Kwiecień 2007 Share Napisano 20 Kwiecień 2007 kol. Thorn pozyjemy zobaczymy, teraz nie ma co gdybyac i mowic ze Nasi dobrze graja bo zostalo jeszcze 5lat:]osobiscie chcialbym zeby Nasi doszli wysoko a najlepiej jak by wygrali ale...no nic bedzie trzeba sie wpakowac do ekipy hanysow woytasa i sie przekonac jak to Nasi graja:):PPS. A co do Kloose i Pedalskiego to z gadaniny innych kibicow wnioskuje ze to My" zalujemy ze nie graja dla RP.pozdrawiam Wszystkich zagorzalych kibicow!!(i zadym nie robic Panowie:D)Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thorn Napisano 20 Kwiecień 2007 Share Napisano 20 Kwiecień 2007 No to pozostało w zdrowiu dożyc do 2012 roku a potem się zobaczy i znów bedzie temat do pogaduchy.Też chciałbym aby Nasi doszli jak najdalej.A teraz dokończyc eliminacje do Euro 2008 i otrzaskac się w Austri i Szwajcari.Pozdro dla wsztkich którym dobro polskiej piłki nożnej nie jest obojętne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.