Skocz do zawartości

bez komentarza:(

chor.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jak oddał to napewno będzie ją widział z powrotem :))))

A teraz w majestacie prawa w zasadzie może o niej zapomnieć już

Ale dureń
Napisano
Frajer – liczył na rozgłos, to go teraz ma – ale fantu już raczej nie zobaczy z powrotem. No cóż, albo jest się kolekcjonerem, albo „zwierzęciem medialnym” ;)
Napisano
Właśnie, tylko jaka z niego medialna sztuka? O zdarzeniu szybko zapomnimy, a jakby miał w swoich zbiorach ten egzemplarz to każdy by zwrócił na ten fakt uwagę
Napisano
czy jest jakikolwiek cień szansy, że jak sobie zrobi pozwolenie to mu oddadzą na przykład?? Albo czy w ogóle jest szansa, że mu oddadzą?

co za cieć... ekchm.. uczciwy obywatel xD
Napisano
Miałem kiedyś sąsiada... był strzałowym na kopalni i lubił chomikować materiał... w domu. Jego małoletni syn znalazł zapalnik, wziął go do ręki... następnie płaską baterię... przyłożył do styków...
Napisano
Zgadzam sie z pierwszym postem zetona. I przyznacie Panowie, ze zdanie (i punkt widzenia) wiekszosci tutaj jest malo obiektywne ;)
Napisano
beero, myśle, że dect jest kolekcjonerem więc możliwe że by nie oddał, ale tamten jegomość nie zbiera wiec oddał, tak trudno zrozumieć?
dla przykładu gdybyś ty znalazł jakąś skamieline która jest ci potrzebna jak...(wiadomo co) i wyrzuciłbyś ją i po tym objechaliby cie na jakimś forum paleologicznym:)
Napisano
zeton sorry nie jest tudno mi zrozumiec , ale bronicie sie nawzajem. skamielina tez jest ciekawym fantem . moze ciekawszym niz 90% checi znaleziska nazi w Polsce wsrod poszukiwaczy. poczytaj czego wiekszocs szuka - kotów i innych produkcji raichu , ale co sowieckie to juz be , bo za duzo.
Napisano
Tej no ok zgadza sie skamielina to miał być tylko przykład a ja nigdy nie napisałem, że coś madi in CCCP jest be, chociaż wiem, ż dla niektórych tak jest. Także nie oceniaj kogoś kogo nie znasz.
pozdro
Napisano
sorry zeton nie ocenilem Ciebie nigdy zle ,tylko mowie ,ze ludzie mysla inaczej .jesli Cie urazilem sorry Ty tez nie mow zle ma moj temat
Napisano
beero nie czuje się urażony, mialem na myśli tego kola od giwery, a i Ciebie również nie miałem w zamiarze urazić. Takwięc zapanował spokój na forum:)

pozdro:)
Napisano
nie jestem urazony , ale kolo od giwerki musi sie troszke znac , przeczytaj jeszcze raz co mowil ile sztuk wyprodukowano, laik tego nie wie . pzdr:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie