chor. Napisano 13 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2007 http://fakty.interia.pl/kraj/polska_lokalna/podkarpackie/news/znalazl-w-domu-xix-wieczny-karabin,894574,3328 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Jak oddał to napewno będzie ją widział z powrotem :))))A teraz w majestacie prawa w zasadzie może o niej zapomnieć jużAle dureń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Nie jest myśliwym, to po co mu ona? Ile można zarobić" za posiadanie, a ile za handel nielegalną bronią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Frajer – liczył na rozgłos, to go teraz ma – ale fantu już raczej nie zobaczy z powrotem. No cóż, albo jest się kolekcjonerem, albo „zwierzęciem medialnym” ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 O co się tak sadzicie, kto napisał, że kolo był kolekcjonerem? nie interesi go to wiec oddał. dla mnie normalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 pytanie brzmi: Co robil pan caly wieczor poznajac historie broni? Dlaczego natychmiast nie powiadomil pan policji?Bedzie w zawiasach :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Może miał do załatwienia pare problemów;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kogan Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Jednostrzałowy, kal .22, produkowany od 1890 do 1933 - tak więc zobaczy figę z makiem ".He he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darcos Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Właśnie, tylko jaka z niego medialna sztuka? O zdarzeniu szybko zapomnimy, a jakby miał w swoich zbiorach ten egzemplarz to każdy by zwrócił na ten fakt uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 egzemplarz broni będzie w zbiorach, tyle że kogo innego - jakiegoś komendanta i et cetera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 a tak profilaktycznie to za jakis czas mu kipisz na chaciem zrobia.. a nuż cos znalazł i nie zgłosił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 czy jest jakikolwiek cień szansy, że jak sobie zrobi pozwolenie to mu oddadzą na przykład?? Albo czy w ogóle jest szansa, że mu oddadzą? co za cieć... ekchm.. uczciwy obywatel xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Ciekaw jestem kto bedzie pierwszym podejzanym jesli okaze sie, ze bron byla uzyta w celach przestepczych.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 he he heeeeOczywiscie pochwalamy wszelkie objawy przestrzegania prawa :) Aczkolwiek sa one po pierwszym kontakcie z nim wyleczalne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Miałem kiedyś sąsiada... był strzałowym na kopalni i lubił chomikować materiał... w domu. Jego małoletni syn znalazł zapalnik, wziął go do ręki... następnie płaską baterię... przyłożył do styków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 Zgadzam sie z pierwszym postem zetona. I przyznacie Panowie, ze zdanie (i punkt widzenia) wiekszosci tutaj jest malo obiektywne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 dect ,sorry, ale Ty bys oddal ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 i co się stało grba? :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 herbstnebel reszte se dopowiedz, mysle, ze nie byl fajny final. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 beero, myśle, że dect jest kolekcjonerem więc możliwe że by nie oddał, ale tamten jegomość nie zbiera wiec oddał, tak trudno zrozumieć? dla przykładu gdybyś ty znalazł jakąś skamieline która jest ci potrzebna jak...(wiadomo co) i wyrzuciłbyś ją i po tym objechaliby cie na jakimś forum paleologicznym:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 zeton sorry nie jest tudno mi zrozumiec , ale bronicie sie nawzajem. skamielina tez jest ciekawym fantem . moze ciekawszym niz 90% checi znaleziska nazi w Polsce wsrod poszukiwaczy. poczytaj czego wiekszocs szuka - kotów i innych produkcji raichu , ale co sowieckie to juz be , bo za duzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 Tej no ok zgadza sie skamielina to miał być tylko przykład a ja nigdy nie napisałem, że coś madi in CCCP jest be, chociaż wiem, ż dla niektórych tak jest. Także nie oceniaj kogoś kogo nie znasz. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 sorry zeton nie ocenilem Ciebie nigdy zle ,tylko mowie ,ze ludzie mysla inaczej .jesli Cie urazilem sorry Ty tez nie mow zle ma moj temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 beero nie czuje się urażony, mialem na myśli tego kola od giwery, a i Ciebie również nie miałem w zamiarze urazić. Takwięc zapanował spokój na forum:)pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 nie jestem urazony , ale kolo od giwerki musi sie troszke znac , przeczytaj jeszcze raz co mowil ile sztuk wyprodukowano, laik tego nie wie . pzdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.