chor. Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 http://www.youtube.com/watch?v=y9tGXCzIrLs&feature=relatedE tam ciekawsze jest tutaj, czy to bofors czy mnie oczy mylą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 W Gdyni, gdzies to fotke widzialem lepszej jakosci.Ta jest z http://www.pomorze.gd.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 tyle że to sd.kfz.8 a nie rso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Masz racje, to jest jednak tyl sdkfz a nie rozwalony przod RSO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć, z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!Woodhaven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yama02 Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Witam - do LemerytaCzy taka gąska się Wam przyda (chyba jest od RSO) ?PozdrYama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yama02 Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 A przy okazji - czy ta nakładka jest od tej gąski ?pozdrYama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yama02 Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 i jeszcze jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 1 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2008 Witaj kolego Yama02.To niestety nie RSO. To będzie to :http://www.panzer-modell.de/pe/friul/atl20.jpgNie Ty jeden mylisz się w kwestii tych ogniwek, są bardzo podobne do RSO. Jeśli chodzi o akładkę" to kojarzy mi się z sdkfz 251, strzelam. Może ktoś inny ją rozpozna.Wielkie dzięki za szczere chęci pomocy.Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 1 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2008 http://www.odkrywca.pl/nak-adkaspustyi-jakie-cze-ci-pro-ba-o-identyfikacje,551334.htmlPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szym Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 1.Nakładka nie jest od 251.2, Lemerycie, czy posiadasz kserówki niemieckiej instrukcji obsługi, czy też serwisowej od RSO? Parę lat temu gzieś je przeglądałem i teraz w nowym roku mnie olśniło, bo przypomniałem sobie, że na tych kserówkach był stempel bibliteki jednej z naszych obecnych, szacownych instytucji naukowych. Czy temat Cię interesuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2008 Witaj kolego Szym.Oczywiście że interesuje mnie nabycie tych instrukcji. Tak naprawdę ta sprawa na tą chwilę jest najważniejsza, można je kupić ale sporo kosztują :(. Dlatego jeśli mógłbyś pomóc w tej kwestii byłbym bardzo wdzięczny. PozdrawiamPaweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yama02 Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 Witam i dzięki za odpowiedź, Trudno - ale nastepna znaleziona bedzie wysłana do Ciebie :)))Myślałem , że to może RSO, bo w tym samym miejscu wyszło kilka rzeczy wskazujących na jakiś punkt naprawczy (wóz naprawczy) itd.PozdrYama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maru Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 yama02 ogniwko jest do panzer I albo panzer II mósisz zmierzyc szerokosc a jesli chodzi o nakladke to jest do sdkfz 250 lub sdkfz 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maru Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 a tu na fotce masz ogniwko do sdkfz 250 lub sdkfz 10pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2008 Witam wszystkich w nowym, mam nadzieję owocnym 2008 roku. Najwyższy czas zamknąć pierwszą część wątku o RSO, podsumowanie tej części znajdziecie w części II do której serdecznie zapraszam. Link :http://www.odkrywca.pl/raupenschlepper-ost-steyr-rso-czesc-ii-,568589.html#568589 Wszystkim serdecznie dziękuję za pokojowy współudział w tworzeniu tego wątku !!!!!Lemeryt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barnaba Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 to chyba most od Waszego RSO? wiem gdzie zalega, do kompletu są koła zębate, ale nie wiem czy które. Most i koła są do przejęcia. stan mostu bardzo dobry. Kto zainteresowany to proszę o kontakt podam namiary.pzdrBarNaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barnaba Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 druga fota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 No i bomba:)))W sprawie mostu kontaktuj się z kolegą Lamerytem, on jest odpowiedzialny z Projektem RSO".Tu masz najświeższy wątek o RSO:http://www.odkrywca-online.com/raupenschlepper-ost-steyr-rso-czesc-iv-,636735.html#636735Część czwarta, jak ten czas leci:)))Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 Wybaczcie, miało być:(...)odpowiedzialny za Projekt RSO" ->to z emocji:)))Jeszcze raz pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 15 Listopad 2008 Autor Share Napisano 15 Listopad 2008 Barnaba wielkie dzięki za pomoc i informacje. Mam jeszcze prośbę jeśli masz więcej zdjęć tego mostu napędowego wklej je w IV części wątku - adres podany przez F35jsf, dział Pojazdy/Artyleria" F35jsf, Njorl dzięki że nie śpicie by spać mógł ktoś :).Niniejszym jeszcze raz zamykam część I.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.