Skocz do zawartości

poszłem i przyniesłem

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

kolega poszedł się wysiusiać i przyniesł złom ...
czyli w tym wątku będą prezentowane przypadkowe zdobycze PATRONA i jego kolegów

PZDR PATRON

• 3 weeks later...
Napisano
PATRON,

Brat mojego dziadka był rocznik 1909 z Jarocina, możesz mi proszę podać resztę danych z nieśmiertelnika, tego przełamanego, nie wiem tez dokładnie, czy jest tam 1908 czy 1909. Zginął dopiero w obozie koncentracyjnyn w Buchenwaldzie, ale wiem że walczył w kampanii wrześniowej. To szansa jeden na nie wiem ile, ale może akurat :)

Dziękuję z góry.
Napisano
Patron mam takie jedno miejsce do sprawdzenia.Tródno dostępne bo garaze blaszane.Znalazł bys chwilke?Materiał na sika zapewniam a efekt może byc ciekawy.
To jak znajdziesz czas?
Pozdrawiam
Napisano

dzisiaj jak sikałem przy drodze to znalazłem przypadkiem klepkę....

PZDR PATRON

ps. jaca2003 - to wszystko to kwestia przypadku...postaraj się sam ...opij się wody albo browara i licz na szczęście.

Napisano
He he jak to opij się?Ja nie opój.Poza tym do sika trza miec predyspozycje.Jak ostatnio sikłem to dostałem 100 za sianie zgorszenia w miejscu publicznym.Żeby jeszcze coś wyszło to bym przebolał.A tak?Same straty.
Pozdrawiam
Napisano
PATRON jak masz taki szczesliwy sik to radzil bym tobie pod jakims plotem kupke zrobic...he he moze trafisz cos ciekawszego .pozdrawiam
Napisano
Cześć, Patron!
Mam pytanie od strony technicznej... Czy Twoje odkrycia zależą od rodzaju wypitego przez Ciebie piwa? Jak pijesz nasze, to znajdujesz fanty polskie? Jak browar naszych południowych sąsiadów, to fanty czeskie? Nie mówiąc już o niemieckim piwie?

Pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie