PATRON Napisano 30 Marzec 2007 Autor Share Napisano 30 Marzec 2007 kolega poszedł się wysiusiać i przyniesł złom ...czyli w tym wątku będą prezentowane przypadkowe zdobycze PATRONA i jego kolegówPZDR PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezarx Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Witam witam .Dawno kolegi nie widziałem .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcio75 Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 ten kolega mial pewno niezle cisninie zeby takie cos wyplukac z ziemi.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 24 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2007 sikając w piątek znalazłem przez przypadek takie cuś.PZDR PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZZ Napisano 24 Kwiecień 2007 Share Napisano 24 Kwiecień 2007 Pewnie spłoszyłeś jakiegoś poszukiwacza i porzucił w trakcie ucieczki:)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 25 Kwiecień 2007 Share Napisano 25 Kwiecień 2007 patron a gdzie takie fanty lezą;-pp.s wyslij mi swoj numer bo masz skleroze;-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 25 Kwiecień 2007 Share Napisano 25 Kwiecień 2007 moze to nowa metoda na lepsze trafienia...poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz F Napisano 25 Kwiecień 2007 Share Napisano 25 Kwiecień 2007 PATRON,Brat mojego dziadka był rocznik 1909 z Jarocina, możesz mi proszę podać resztę danych z nieśmiertelnika, tego przełamanego, nie wiem tez dokładnie, czy jest tam 1908 czy 1909. Zginął dopiero w obozie koncentracyjnyn w Buchenwaldzie, ale wiem że walczył w kampanii wrześniowej. To szansa jeden na nie wiem ile, ale może akurat :)Dziękuję z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 27 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2007 Mateusz F piszę ci i wyślę meilem .PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 27 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2007 wczoraj jak sikaliśmy pod płotem z koleą to przez przypadek znależliśmy cos takiego ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 27 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2007 i potem sikaliśmy jeszcze raz i przez przypadek znależliśmy jeszcze takie cos .PZDR PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 Patron mam takie jedno miejsce do sprawdzenia.Tródno dostępne bo garaze blaszane.Znalazł bys chwilke?Materiał na sika zapewniam a efekt może byc ciekawy.To jak znajdziesz czas?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 28 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2007 dzisiaj jak sikałem przy drodze to znalazłem przypadkiem klepkę....PZDR PATRONps. jaca2003 - to wszystko to kwestia przypadku...postaraj się sam ...opij się wody albo browara i licz na szczęście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 He he jak to opij się?Ja nie opój.Poza tym do sika trza miec predyspozycje.Jak ostatnio sikłem to dostałem 100 za sianie zgorszenia w miejscu publicznym.Żeby jeszcze coś wyszło to bym przebolał.A tak?Same straty.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuluin Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Patron gdzie Ty sikasz że znajdujesz takie cacka ? ;)Najładniejsze to są te nieśmiertelnikiPozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 PATRON jak masz taki szczesliwy sik to radzil bym tobie pod jakims plotem kupke zrobic...he he moze trafisz cos ciekawszego .pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 29 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2007 pdstawa to działać w zgodzie z prawem ....sikać jeszcze nie zabrania ustawa...PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Moim skromnym zdaniem to nie kwestia szczęścia a dobrego ciśnienia.W pomorskim się bursztyn wypłukuje tą metodą.Pozdro.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Te blachy to od jakiej maszyny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 Cześć, Patron!Mam pytanie od strony technicznej... Czy Twoje odkrycia zależą od rodzaju wypitego przez Ciebie piwa? Jak pijesz nasze, to znajdujesz fanty polskie? Jak browar naszych południowych sąsiadów, to fanty czeskie? Nie mówiąc już o niemieckim piwie?Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pattern1937 Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Blachy pewnie od jakiegoś transportera wojskowego...A może ta blacha wogóle nie jest związana z militariami, ale wątpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 3 Maj 2007 Autor Share Napisano 3 Maj 2007 blachy to IV" i suka"szczepciu .....ja sikam PRZYPADKOWO , a nie napędzany sztucznie ...PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klucha 72 Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 PATRON uważaj z tym sikaniem bo porobisz wżery w fantach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 4 Maj 2007 Autor Share Napisano 4 Maj 2007 sikając w pewnej wsi ....PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 4 Maj 2007 Autor Share Napisano 4 Maj 2007 na stryszku mnie przypiliło ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.