okejos Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 a tak w temocie czego i skąd sie nie da wyciagnać.kiedys zamiesciłem fotki z piwnicyhttp://www.odkrywca-online.com/galerie.php?nazwa=piwnicarok temu rozebrali chlewik płyty i działa wyjeli a chlewik postawili na nowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Życzę ci VASILI abyś zaliczył te końcowe egzaminy w gimnazjum ! i jednocześnie gratuluje VASILI tych ponad 5000 wejść na twój wątek teraz bardziej cię odkrywcy poznali myślę że plon tego zbierzesz nie długo –jeszcze raz gorąco pozdrawiam –a co do tego szpiega generała to na twoim miejscu założył bym nowy wątek -przyrzekam ci że będę częstym gościem na nim -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 No to się nam dzieciak wypromował" .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowie Góry Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 buahahahahahahahaha...Pisz ksiązki Wasili moze zostaniesz takim gimnazialnym Nienackim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 13 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Doprawdy nie wiem z czego śmiejecie się jak ,,głupi do sera''Zaden z was nie był bierzmowany i także zaden z was nie ukończył gimnazjum?? Hmmm to ciekawe. Co do tych fantów z miejsca gdzie ten rusek był to wyszło:Pare niemieckich helmow niestety cholernie potrzaskane przez odłamki. Puszka p.gaz. Obok puszki maska niestety bez pochlaniacza, skrzynka od mg 42 , szrot bagnetu mauzer itp drobne rzeczy.Fotki wrzucę prz okazji.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 mysle ze wielu z nas nie ukonczyło gimnazjum ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Ja na przykład w gimnazjum nie byłem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Jestem pelnoletni i niczego sie nie najaralem. Wczoraj dostalem namiar na pojazd 4ro kolowy od znajomego.Mowil ,ze gdy byli mali to ze wzgorza wystawal tyl gazika" z ktorego skakali,mowil ze mial jeszcze calkiem ladne opony.Nie wiem kto w nim siedzi bo tylko sam tyl wystawal. Nie bede przeciagal tematu dlatego w niedziele biore piszczalke i tego goscia. Wieczorem bedzie wiadomo co tam spoczywa.Teraz mam problem jak i czym niezauwazalnie to zatachac do domu.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Vasyli - W czym masz problem bierzmowanie, egzaminy ok wyrwij sie na pół godziny od ksiązek weź dla odmiany szpadel i KOŃCZ WASĆ WSTYDU OSZCZĘDZ". Wstydu i czasups Więcej czasu poswięciłes na odpisanie i czytywanie odpowiedzi niż przerobienie całego katechizmups 2 Jedno przykazanie mówi o tym żeby nie wprowadzac innych (czyt. bliźniego) w błąd - które?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matp7mef Napisano 23 Kwiecień 2007 Share Napisano 23 Kwiecień 2007 no w czwartek juz po egzaminach bedziesz miał to moze wykopiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 23 Kwiecień 2007 Share Napisano 23 Kwiecień 2007 No i żeście zestresowali dzieciaka bo juz się nie loguje.Może mu w szkole źle poszło i rodzice komputer na klucz zamknęli.A może.... się chłopak przebranżowił i teraz pisze opowiadania S-F. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 23 Kwiecień 2007 Share Napisano 23 Kwiecień 2007 tez go brutalnie potraktowaliscie...on powtarzal to co mu mowil stary chlop, Wam nigdy nikt nie mowil o czolgach w stawie?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SARNA Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 Jak yam VASILI egzaminy poszły ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shizo Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 zgodzę się z Tobą suchy ss zbyt brutalnie potraktowany...Ja też już pare razy słyszałem takie historyjki w ostatni piątek nawet do sszkoły nie poszedłem bo kolega mojego ojca nam nagadał że wiegdzie są na polu dwa visy zakopane pojechalismy tam z ojcem i dupa... visów nie bylo tylko jakieś szczątki odkopaliśmy więc ja już w takie historyjki nie wierze...pozdrawiam Shizops. Vasili jak ci testy poszły?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 Oj, dzieci ,dzieci ,czytacie te bajdurzenia Vasila ,jak byście go nie znali .Przejrzyjcie inne wątki tego globtrotera które płodzi od ponad roku , [ majty mokre gwarantuje] .Mam siostrzeńca w tym wieku ,i znam te objawy , na skutek nadmiaru gier komputerowych , chęci popisywania się i dominowania [bo koziołkom zaczynają różki rosnąć]wymyślają różne niestworzone historie ,zapominając że forum to nie podwórkowy trzepak przy którym można opowiadać różne pierdoły.Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SARNA Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 kokesh która opowieść jest według Ciebie najlepsza ?? Bo mi najbardziej podoba się o wujku który zaplątał się w korzenie. Choć wątek dowódcy przygniecionego przez czołg też jest mocny.Polecam lekturę innym forumowiczą:http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=279293#279293No i na koniec miażdżący cytat: a jak kopali rów u mojego sąsiada to znaleźli pełno czaczek same ruskie!! "Pewnie poznał po czerwonych gwiazdach na czole :)Co by nie mówić, chłopak ma talent. Jak podpisze kontrakt z jakąś amerykańską wytwórnią na pisanie scenariuszy to na pewno nakręcą nie jeden mega hit wojenny.VASILI idź do jakiegoś liceum z klasą filmową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mgieta Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 Biedny wujek umarł straszną śmiercią - zaplatany w korzenie podczas mycia. No cóż saper myje się tylko raz.Takiej dziecinnej bajki juz dawno nie słyszałem.Cos sie nie zgadza w datach - jeżeli to był wujek to teraz powinien miec co najmniej 80 lat. Rodzeństwo wujka - czyli matka lub ojciec Vasili tez powinni miec około 80 lat - jak to mozliwe ze Vasili dopiero teraz kończy gimnazjum? Może autor tego wątku nam to wyjaśni. Jak napisałem wcześniej przepadł odkrywca BMW w jeziorze , przepadnie i gimnazjalista Vasili poprostu oni nic nie odkryli !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewarek Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 Testy nie były takie trudne, VASILI nie załamuj sie ;]Co do wujka to może Vasiliemu chodziło o brata babci/dziadka, też czasami określa się go mianem wujka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 Biedny wujek umarł straszną śmiercią - zaplatany w korzenie podczas mycia. No cóż saper myje się tylko raz."mgieta, 10/10 - tekst roku :D umieram buahahaahahahah aaaaaaa dobree Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czabak1 Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 Nie no ludzie ale dajecie,aż się popłakałem.I jeszcze to: ..a u mnie za domem z tego co znalazłem w internecie i co opowiadali mi sarsi ludzie rozciagał się front niemiecko rosyjski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 A mówiłem ci VASILI - Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shizo Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 normalnie zaraz sie posikam ze smiechu... ej ale szkoda mi troche Vasiliego tak sie z niego zbijac a moze naprawde wojek saper mu sie utopil...pozdrawiam ShizoPs. Vasili mam prosbe nie zakladaj takich topikow jak znajdziesz cos to sie dopiero tym pochwal bo mozna przez takie posty wyjsc na glupka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 chłopaki co wy nie wiecie że praca sapera jest niebezpieczna?zresztą nie śmiejcie się lepiej z Vasiliego bo jak przyjedzie tym motorkiem co go wykopie i wam wp...l spuście to będziecie płakać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 8 Maj 2007 Share Napisano 8 Maj 2007 A ja znalazłem Wóz Drzymały". Obawiam się tylko, że jak jutro tam pójdę, to już go nie będzie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 10 Maj 2007 Autor Share Napisano 10 Maj 2007 Sarna takie bajki to mozesz wstawiać swoim kolegom po fachu. z kąd ty wytrzasnąłes bzdury typu jakiś tam generał przygnieciony przez czołg. Chłopie jak sie ma problemy z pamiecią i z samym sobą to się idzie do lekarza. Polecam odział zamknięty w Morawicy Dobrze by ci zrobił pobyt tam. A z czaszkami było to tak ,że jak kopali ,,BARANIE'' pod gazociąg to natrafili na parę czaszek. A ruskie to dlatego ,że znaleźli przy nich gwiazdy z czapek. Kopiąc przecieli linie frontu i Dogrzebali się do jakichs tam pocisków moździerzowych i itd. O ile wiesz co to jest front. A propo wujka ktory w korzenie sie zaplątał.Rzecz działą sie w 45. słuzył w jednostce saperskiej która przygotowywała przeprawę przez wisłę. Mam ci idioto zrobic fotke jego grobu z cmentarzu i tabliczki przy krzyzu i co tam jest napisane. Masz tu jeden cytat z tabliczki ,,Zginął śmiercią tragiczną''.Był to brat mojego dziadka. Jak nawet smiecie drwić sobie ze zmarłych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.