Skocz do zawartości

Znów tania sensacja ????

acer

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę że w tej kwesti to można sobie tylko pogdybać i żadne badania archeologiczne tu nic nie zmiemią.Bo niby co- nagle miliony ludzi porzuci swą wiarę bo ktoś ma jakieś tam dowody.Bzdety!pozd.

A ja bym się nie zarzekał, że to podpucha.

Od lat 60-tych a w sumie jescze wcześniej, wyszło wiele znalezisk, które podważają Nowy Testament.

Poza tym, prawda jest też ukryta w Bibliotece Watykańskiej, ale do tego dostęp ma jedynie Papież.

No cóż, wiele takich pseudo odkryć wychodzi na jaw (np. iblia" Judasza, a jak wiadomo sam Judasz się powiesił po aresztowaniu Jezusa Chrystusa przed Jego śmiercią, jak zobaczył Jego aresztowanie. Wniosek jest jeden: koniec świata się zbliża, nawracajcie się puki czas.
Pozdrawiam

Najbardziej podoba mi się badanie DNA zwłok, które mają być rzekomo pochowanym Jezusem - a niby z czym je porównują, jeżeli Jezus był Synem Bożym?
Sprawa ustalenia ojca najmłodszej córki Anety K. jest przy tym stosunkowo prosta, nawet jeżeli sama mamusia" nie bardzo pamięta z kim i kiedy...

A mają DNA wyjściowe tj. króla Dawida?
A czytałeś w Biblii, ile Dawid miał żon, a ile nałożnic?
A nawet biorąc pod uwagę prawidłowość genealogii Jezusa zawartej w jednej z ewangelii oraz Niepokalane Poczęcie to sekwencja DNA Jezusa znana by nam była tylko z jednej strony (żeńskiej czyli Jego Matki-Maryi) - trywializując całą sprawę nie mamy do czynienia ani z ormalnym" procesem dziedziczenia cech genetycznych ani z klonowaniem", a więc badanie DNA na nic nam się nie zda. Zdroworozsądkowo można ustalić tylko to, że osoby pochowane w tym grobie (o ile on istnieje) są Żydami i są ze sobą spokrewnione - co nie jest żadną rewelacją.

http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/james-cameron-oglosil-ze-znalazl-grob-jezusa,876112,2943

co do Anety - nie wiem nic,

Natomiast nie wierze, żeby baba nie wiedziała komu shandlowała swoją d.......

Chyba że totalne zamroczenie alkoholowe albo narkotyczne

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie