danieloff Napisano 28 Październik 2003 Autor Napisano 28 Październik 2003 W nawiązaniu do ciekawego wątku dotyczącego klamer carskich, proponuję pochwalić się swoimi zbiorami. Szanowni państwo, jakie klamry udało Wam się wykopać, albo posiadacie w swoich magazynach? Z niecierpliwością czekam na aporty" i zdjęcia:-)Daniel
Raned Napisano 28 Październik 2003 Napisano 28 Październik 2003 I jeszcze fragment klamry artyleryjskiej, znalezionej kilka lat temu na Lubelszczyźnie, dotychczas niezidentyfikowanej. Czy ktoś coś takiego widział?
SP17 Napisano 28 Październik 2003 Napisano 28 Październik 2003 O to moje klamerki, obie wydarte matce Ziemi:
Gość Napisano 4 Listopad 2003 Napisano 4 Listopad 2003 Albo legiony (tył wygląda na niemiecki z I-ej wojny). Pozdrawiam
Bodryl Napisano 1 Luty 2005 Napisano 1 Luty 2005 Oto dwie moje klamerki -jedne z kilkunastu ciekawych :)))
Domino(*) Napisano 8 Listopad 2003 Napisano 8 Listopad 2003 Frozzer a masz może zdjęcia obiecanej mi skrzynki na magazynki od Flaka?:)Pzdr
Pytanie
danieloff
Daniel
136 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.