Skocz do zawartości

Nowe trendy w umundurowaniu

feeder

Rekomendowane odpowiedzi

Śliczniutkie, a i mundury mają dopasowane. Będąc ostatnio na kursie dla oficerów rezerwy we Wrocławiu miałem okazję zobaczyć polskie podchorążyce" z WSO w mundurach polowych, tragedia, naprawdę daleko im do tych ślicznotek.

Osobiście uważam jednak (jako koneser :)), że panie potrafią nawet z wybitnie męskiego odzienia jakim jest ubór wykrzesać trochę sexapilu, dodając swoją delikatnosc :).
Skoro zasmiecamy forum to może mała prezenacja Miss Army 2007. Wydaje mi się że przypadnie to do gustu każdemu.

Na ppierwszy ogień Miss ITALY

Oczywiście nie twierdzę, że nasze dziewczyny nie są tak ładne jak te z Izraela, ale mogłyby mieć ładniejsze, lepiej dopasowane mundury, a nie zwykłe męskie workowate moro". To tak dla jasności i przeciwko ewentualnym zarzutom miłosników wyłącznie aryjskich pieknych kobiet lub chłopców:-)

Alez zgadzam się z Tobą Danieloff. Pod każdą szerokością geograficzną można spotakc piękne kobiety ale w naszej armi są one wyjątkowo...hm mało kobiece w naszych USach. A co do Żydówek... cóż jako wybitny aryjczyk mam słabość do nich :) to są najpiękniejsze kobiety moim zdaniem...

A wracając do naszych missek Miss GERMANY

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie