bodziu000000 Napisano 19 Listopad 2007 Autor Napisano 19 Listopad 2007 401Leszku to oczywiście 7TP, w pierwszej części wątku jest to samo zdjęcie, tylko o gorszej jakości, plus parę inych fotek tego samego czołgu.
radett Napisano 19 Listopad 2007 Napisano 19 Listopad 2007 PRZEPRASZAM że powielam 2 fotki które już były w tym wątku ale to chyba najlepsze miejsce do tego o co mi chodzi. Potrzebuje namiar na osoby które mają je w lepszej rozdzielczości, chodzi mi o odczytanie napisów na drogowskazach i tablicy (choć najbardziej zależy mi na ew. skanie pokazującym czytelnie treść tych drogowskazów i tablicy) Proszę o kontakt na mailapzdr
akagi Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 nie za ciżeki, po prostu wlasciciel zdjęć nie wyrazil zgody na ich reprodukcji.
jotes Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 Być może właścicieli" zdjęcia jest wielu i ktoś inny pomoże (napisałem w cudzysłowie nie dlatego, że kwestionuję czyjeś prawa, tylko dlatego, że odbitek zwykle bywa w obiegu więcej).
akagi Napisano 26 Listopad 2007 Napisano 26 Listopad 2007 Być może - ja napisałem o tym które jest w Polsce.
njorl Napisano 26 Listopad 2007 Napisano 26 Listopad 2007 Radett,Na kierunkowskazie z drugiej fotki kierunki w lewo opisane są LWÓW, oraz KRAKOWIEC (chyba). W prawo nie jestem w stanie odczytać...Pozdr.,MJU
jotes Napisano 26 Listopad 2007 Napisano 26 Listopad 2007 Tym razem z nieco innej perspektywy niż zwykle.
radett Napisano 26 Listopad 2007 Napisano 26 Listopad 2007 dzięki za pomoc. Jeśli chodzi o drogowskazy to mam już to co chciałem, brakuje mi jeszcze tylko do pełni szczęścia widoku tablicy (informacyjnej??) Akagi, jeśli z przekazaniem fotki w lepszej rozdzielczości jest problem natury woli szczęśliwego posiadacza do udostępniania innym" to trudno, może znajdzie się ktoś kto ma inny egzemplarz odbitki i nie będzie miał uprzedzeń.W sumie moja wina bo chyba nie zaznaczyłem wyraźnie poprzednio ale zadowoliłby mnie W ZUPEŁNOŚCI skan TYLKO FRAGMENTU fotki zawierający widok SAMEJ tablicy informacyjnej (nie mylić z drogowskazami)Pozdro dla wszystkich
jotes Napisano 26 Listopad 2007 Napisano 26 Listopad 2007 Lepszej tablicy niż wyżej w wątku nie mam (wszystko można przeczytać, oprócz nazwy miejscowości...). Ciekawe do czego Ci to potrzebne? Diorama?
hazet_95 Napisano 27 Listopad 2007 Napisano 27 Listopad 2007 Kolejna wesoła gromadka... Źle opisane, eBay.Pozdro - HZ95
jotes Napisano 27 Listopad 2007 Napisano 27 Listopad 2007 i źle wklejone ;)A na poważnie: opisane jako Vickers i zdjęcie pochodzące ze zbiorów 5.Pz.Div
hazet_95 Napisano 27 Listopad 2007 Napisano 27 Listopad 2007 He, he... Wklejone tak, jak potrafione :-) Jak ciachnąć to, co niepotrzebne?Pozdro - HZ95
muslim Napisano 28 Listopad 2007 Napisano 28 Listopad 2007 najprościej w paincie. Zaznaczasz interesujący cie fragment i klikasz wytnij, otwierasz nowy obraz paint i wklejasz ;]
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.