krzychu72 Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Napisano 23 Styczeń 2007 http://ddz.doba.pl/?s=subsite&id=3872&mod=3
Louis Napisano 23 Styczeń 2007 Napisano 23 Styczeń 2007 Hmm..., wszystko fajnie, ale jak to wszystko zmieściło się do tej biednej łuski :).
ładziak111 Napisano 23 Styczeń 2007 Napisano 23 Styczeń 2007 to idiota nie mógł do mnie zadzwonić , jutro by te fanty błyszczały na allegro
MaciekC Napisano 23 Styczeń 2007 Napisano 23 Styczeń 2007 no ale teraz to błysnąłes tą wypowiedzią. :/
suchy ss Napisano 23 Styczeń 2007 Napisano 23 Styczeń 2007 Qrde czemu ja nie moge trafic takiej luseczki z niespodziankami:[, nie zdziwie sie jak te fanciory dostana bilet w jedna strone na poligon....
dect Napisano 23 Styczeń 2007 Napisano 23 Styczeń 2007 Na początek przepraszam autora wątku za mały offtopic.Kolega ładziak już tak ma: włazi do wątków, rzuca jakiś, przeważnie głupawy tekst i znika. Pojawiają się prośby innych o rozwinięcie tej myśli", ale cisza. Nasuwa mi się wniosek, że to klasyczny Troll http://pl.wikipedia.org/wiki/Trolling
Rso Napisano 23 Styczeń 2007 Napisano 23 Styczeń 2007 Witam.Kol.suchy ss żaden bilet na poligon myślisz że w policji czy w saperach nie ma pasjonatów militariów są i dużo tam nic się nie zmarnuje. Pozdrawiam.
fraktal Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 Tylko spokojnie! Na szczęście nalezisko zostało niezwłocznie zabezpieczone przez policję." Więc ta sprawna, niebezpieczna broń nie trafi do rąk bandytów, terrorystów itd. Dzięki policji jesteśmy bezpieczni. Może zbiorowe podziękowanie dla pana komendanta?
fraktal Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 Policja iezwłocznie zabezpieczyła" tą roń"? Pytnie tylko przed czym, w jakim celu? Może żeby dalej nie rdzewiała? Niezwłocznie to się panowie udajcie do parków, na parkingi pod marketami i na osiedla.
jacenty2004 Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 A po co ganiać złodzieja po placu jak tu bez problemu mają ordery . Broń to broń za te parę sztuk to i komendant pewnie dostanie awans za udane przeprowadzenie tak niebezpiecznej akcji. Jak by jeszcze wyłączyli prąd i gaz wezwali pogotowie ,straż pożarną ,lotnictwo i marynarkę wojenną to pewnie sam prezydent by ich odznaczał.
MaciekC Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 hmm jak popatrzeć chłodnym okiem to policja dostaje zawiadomienie ze znaleziono broń , przyjeżdża na miejsce i zastaje takie oto egzemplarze. Co ma zrobić? macnąć na to ręką? pismaki tylko na to zekają żeby obsmarować i sensacje zrobić. Jka dla mnie zadziałali prawidłowo wiec nierozumiem tej nagonki na nich
dect Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 @ fraktalPodobno w zeszlym roku kupili za kase z UE specjalistyczny woz do elektrolizy ;)
imek46 Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 Panowie przeczytajcie sobie na początek ustawę o broni i amunicji za nim zaczniecie takie pierdoły opowiadać,że policja to albo tamto.
dect Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 @ imek46Ironia - zamaskowana kpina; drwina zawarta w pozornej aprobacie; lekki sarkazm, ujęty w wypowiedź, której zamierzony sens jest odwrotnością dosłownego znaczenia słów."Sarkazm - dosadnie spotęgowana ironia, używana zazwyczaj jako sposób wyrażenia negatywnego nastawienia do czegoś lub kogoś, złośliwość, wyraz pogardy."W kontekście sensacyjnego" artykułu i naszych odpowiedzi wybierz sobie jedno z powyższych :)Pozdrawiam
krzychu72 Napisano 24 Styczeń 2007 Autor Napisano 24 Styczeń 2007 Chciałbym dodać że panowie policjanci pilnowali terenu całą noc do przybycia saperów , nie wiem po co ? , w swoich szeregach mają kilku z wykrywaczami..
jacenty2004 Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 A tu się nie dziwię , bo też wolałbym pilnować pustego dołka niż łazić po ciemnych zakamarach żeby zarobić w łeb od jakiegoś pijaczka :)
imek46 Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 dectRadził bym ci jednak poczytać tę ustawę.Dowiesz się po co panowie policjanci cała noc pilnowali tego terenu.
dect Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 Ustawę znam, ale chętnie posłucham co tam wg Ciebie jest takiego co uzasadnia taką nocną nasiadówkę. W artykule nie ma też słowa nt. pilnowania znaleziska przez całą noc.A co do komentarzy to (nie wiem jak długo czytujesz fora i czy wiesz jakie zdanie ma większość kopaczy nt. tej ustawy) wszystkie są ironiczne i kpiarskie bo ta ustawa nie dość, że koło zdrowego rozsądku nawet nie leżała to odstaje od większości rozwiązań przyjętych na zachodzie Europy.Pozdrawiam
imek46 Napisano 28 Styczeń 2007 Napisano 28 Styczeń 2007 Może i nie leżała obok zdrowego rozsądku,ale ta ustawa jest i należy się do niej stosować czy się nam to podobą czy.Dopóki nie wymyśłą lepszej.A obowiązkiem policji jest takie miejsce zabezpieczyć.
jacenty2004 Napisano 28 Styczeń 2007 Napisano 28 Styczeń 2007 Szkoda ,że nie zabezpieczali wczoraj ulicy pod moim domem gdy jakaś menda wyrwała i gwizdnęła kumplowi boczne lusterko w samochodzie.
Argonauta Napisano 28 Styczeń 2007 Napisano 28 Styczeń 2007 .......... i caly ten korowod dotyczy tych dwoch syfow na fotografii ????????? gratuluje Policji dobrego samopoczucia przy trwonieniu pieniedzy takze i z moich podatkow.... a na ewentualne zarzuty ze ustawa o broni i ammo okresla blablabla itd itp, odpowiadam ze owszem znam i nawet czasem zdarzy mi sie ja zastosowac, ale to nie znaczy ze musze balwochwalczo bronic tych debilizmow, jakie ktos spodzil w swym chorym umysle, a nastepnie nas wszystkich nimi uszczesliwił ....... cos takiego jak zdrowy rozsadek tez jest bardzo wskazany, ale jak widze, to ostatnio niestety bardzo rzadka cecha.A tak na marginisie drzewiej to na lepsze stany z gleby sie krecilo nosem, a co dopiero na takie ogryzki, byli czasy oj byli............. ale to se ne vrati ..... a szkoda.
Begin Napisano 28 Styczeń 2007 Napisano 28 Styczeń 2007 Rzeczywiście, to bardzo grożna broń, wg. mnie to elementy V1 lub V2.
dect Napisano 29 Styczeń 2007 Napisano 29 Styczeń 2007 @ imek46Nie odpowiedziales na moje pytanie: co tam (ustawa) wg Ciebie jest takiego co uzasadnia taką nocną nasiadówkę" ?
Mati$ Napisano 29 Styczeń 2007 Napisano 29 Styczeń 2007 Mieszkam w Bielawie to jest krok od Dzierzoniowa i jak to zobaczylem to sie zdziwilem ze mozna takie cos tu znalezc.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.