Skocz do zawartości

czołg z okresu 2 wojny w bagnach

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=12611&wid=8637996&rfbawp=1165795297.542&ticaid=12d62
  • Odpowiedzi 141
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam!
No i fajnie. Tylko ja się pytam:
- Kto go wydobędzie?
- W jaki sposób?
- Gdzie pojazd trafi?
- Jak będzie konserwowany i za co?
Pozdrawiam
wars98
Napisano
Wars, te pytania to nie do nas a do osób wymieninych w artykule z linku. Czy sugerujesz że będzie przekręt ? No to faktycznie niech zajmą się tym złomiarze (oni baaardzo sie przjmują posiadaniem wszystkich pozwoleń)albo dzielni saperzy od usuwania amunicji razemz wrakami : (.
Napisano
pomsee - jest to vickers...

Wars98
Kto go wydobędzie? - ludzie
- W jaki sposób?- przy pomocy urządzeń mechanicznych
- Gdzie pojazd trafi?- do muzeum
- Jak będzie konserwowany i za co? - konserwacja przy pomocy środków konserwujących , za co - za pieniądze.

PZDR PATRON
Napisano
Nie sugeruję przekrętu, stawiam jednak fundamentalne pytania.
Które muzeum ma się tym zająć (gdzie to ma trafić)?
Co po wydobyciu?
Na wrak trzeba mieć pomysł.
Pozdrawiam
wars98
Napisano
Patron. Co Cię tak bawi? Wydobędą i co dalej? Zostawią w szczerym polu? Wydobędą i postawią, gdzieś na tyłach muzeum, jak Sd. Kfz. 7/2 i Sd. Kfz. 9 w MWP?
Napisano

bawi mnie ....
a może warsiu przyszli nocą ukradli, zabrali wywieżli, a ty ZNOWU nic o tym nie wiesz ...

No i telefon poszedł w ruch ....

PATRON

Napisano
Patron. Zdziwisz się, ale telefon nie poszedł w ruch. :]
Ośmieszasz się tylko takimi wypowiedziami, ale co kto lubi...
Ale dziękujemy za zdjęcia.
Napisano
No i wtym kraju nie da się nic wydobyc aby nie było dymu.Kazdy kto coś chce zrobic od razu jest atakowany.Ku... do Ch..ja pana wezcie się za jakąs uczciwą robotę a nie tylko pyszczycie.
Warsiu mało masz roboty?Załatwiaj kwity i nie babraj się w g....
Bocian 1 co ostatnio wydobyłeś ze zabierasz głos?
Patron nie masz nic lepszego do roboty?To wez aparacik w łapki i załamuj nas kolejnymi etapami prac to może co niektórym serducho nie wytrzyma i skończa się głupie wpisy.
Poza tym jesli to ma byc polskie to jakby co to łopatę moge naostrzyc wiaderek kilka zakupic i stawiam się do pracy(o ile taka pomoc będzie potrzebna).
I teraz do Admina.
Moze by utworzy jakiś oddzielny temat pod tytułem Wzajemne opluwanie czyli kogo w dekiel tłucze" Gdzie frustraci mogliby oblewac sie pomyjami?
Pozdrawiam
Napisano
Słusznie, Jaca, prawisz. A i jest nas 2; w takim przypadku to ja dorzucam sie do tych wiaderek i mogę je tachać z urobkiem :))
Napisano
Szczerze życzę powodzenia w wydobyciu!Będzie to wspaniały rarytas!
TKS-y,7TP a teraz Vickers-naprawdę jest się z czego cieszyć!
pozdrawiam
kruszyna
Napisano
wars - przykro mi to mowic, ale niestety nie masz monopolu na odkrycia, i strasznie mnie irytuja twoje posty pod kazdym z tematow traktujacym o wydobycie jakiegos pojazdu

wszedzie widac twoje zdanie na NIE"

nie jestes pepkiem polskiej eksploracji militarnej a niestety odnosze wrazenie ze pozjadales wszystkie rozumy.

zycze powodzenia przy dowyciąganiu" stuga :)
Napisano
Frozzer. Z przykrością stwierdzam, że masz kłopoty z czytaniem. Proszę pokaż mi, gdzie ja napisałem, że jestem przeciw wydobyciu (czyli to Twoje: NIE)? No proszę... :)
Jak najbardziej jestem A". Pytanie jest proste: Gdzie TO ma trafić?
Napisano

A może to o to chodzi ?? mój gówniarz znalazł to i nie chce powiedzieć gdzie –będę musiał mu d…. przetrzepać to może puści farbę -pozdro

Napisano
Huku tortury podobno zabronione.Młodziez teraz świadoma swoich praw(ale nie obowiązków wobec rodzica)tak ze uwazaj z tą przemoca.W razie co pisz zrobimy zrzute na cebule.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie